Netfüggők! (beszélgetés)
Tudnátok segíteni még egy facebookos kérdésbe?
Szóval ha lájkolok egy oldalt, például a viasat csatornáét, utána a saját dolgaim közt hol találom meg?Vagy "gyűjti" ezt valahova?
:)
Nekem ez a lista elég rövid, csak a tesóm van rajta:)
Ketten vagyunk így :)))
Mondjuk tesómék,nénémék,pár unokatesó jó fej,de a többi?Ultra gáz!:S
Szia Mama!
Igen, örültem meg nagyon jó volt így is!
Ez a párom részéről volt, az én részemről hasonló a helyzet mint te is írtad, nem is mennék sehova sem velük!!!
Szia Zsu!
Rá se ránts, örülj neki, hogy együtt voltatok. Nálunk már nem igen van ilyen családi összejövetel, mert mindenki széthúz, meg nem bírják egymást. Hát ez van!
Mármint az érettségi?
Már rég forgatom a fejemben,de most épp aktuális,most lehet beiratkozni!Nincs dolgom itthon különösen,így belevágok!Újra,mert én jártam már,de a munkáim miatt sosem tudtam befejezni!
és, hogy jutott most ez eszedbe?
már engem se érdekel.....:)
köszönöm:)))
a fenét sok,rajtam van 5 kg felesleg(mások szerint az),de engem nem izgat!
Kívánom, hogy ez a lelkesedés végig megmaradjon!
Sok:)
Igen,készülök nagyon :)))
Egyenlőre....:))
Jajj zsu,majd lemegy az a 3kg!Olyan sok az?
Az jó, meg az is, amit az előbb olvastam, hogy mész érettséizni!
Na ja, legalább ilyen előnyei legyenek ezeknek az oldalaknak!
Mi jól vagyunk csak híztam vagy 3 kilót a hétvégn:(
Szia zsu!Köszi,a magam nevében,én teljesen jól vagyok! :)))
Jajj de jó lehetett,engem is ma hívott az unokatesóm,a szülinapjára,ami Aug.13-án lesz!
1 éve nem voltak Mo-n,és most bepótolja :))
Erre jó a Facebook :)
Ti jól vagytok?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én most rázódok vissza, hétvégén nagy családi banzáj volt, 3 napig egy üdülőbe voltunk...nagyon jó volt, csak ez az idő.....
Én azt javasolom Neked, hogy mindenképpen vágják bele! A történelemtől se félj, meg különben is tudod mindegy, hogy hányassal csak átmenj a következő osztályba. Senki nem fogja Tőled később megkérdezni, hogy hányasra vizsgáztál? Csak görbüljön, ahogy szokták mondani.
Nekem is volt 2-esem, de senki nem kérdezte. Ha meg véletlenül nem sikerül, akkor feltétlenül menjél pótvizsgára ne hagyd abba! Hülye vagyok, hát miért ne sikerülne elsőből!
Szia!Igen,már beszéltem velük telón,héten megyek papírokat intézni :)
Kicsit fosok tőle,mert a történelem nem az erősségem,viszont minden mást nagyon szeretek! :)
Túl leszek rajt?Háát,ha igyekszem,akkor 2 év,ha nem,3 év!
Estire persze,mert nálunk itt a városban rokonok csinálják az önkormányzatot,és vannak unokatesók is akik tanárok!No de,nem akarom,ám,hogy átlökjenek,de szívesebben megyek így :)))
Sziasztok!
Én is 1/2 2 volt az éjjel, hogy lefeküdtem aludni. Megvártam még az 1 órási dominóórát, de ez az én bajom. Aztán a kutyák forgolódtak korán hajnalban, így aztán az 5 órási dominóóránál is fent voltunk mind a ketten. Pali levitte őket sorba, én pedig dominóztam és vártam őket a vízzel. Egy kicsit álmos vagyok. Ha bár én még akkor visszafeküdtem. Nehezen, de visszaaludtam. Pali viszont nem feküdt le, itt volt a gépnél.
Reggel aztán kiment az anyjához füvet nyírni. Most sétál Picúrral. Én pedig várom a Gastroyalos csajt, mert ma fizetnem kell neki.
Szia Melcsi!
Szerintem nagyon helyesen döntöttél. Ma már érettségi nélkül nem igen boldogul az ember. Mindenütt a végzettség számít.
Túl leszel rajta és hátra addigra összejön valami munka is. Valamilyen estire gondoltál ugye? Iratkozz be, hogy már szeptembertől kezdjed.
Én tegnap este úgy döntöttem,elkezdem előröl az érettségit,és most már be is fejezem!
Most van időm,nincs munka!Ennyivel még tartozom magamnak!Szerintetek?
Szia szivi!Használd ki az alkalmat a pihenésre :)
Jó is a karfiolleves,jöhet :)
Merre vagy?Nem talállak sehol!