Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok!
Kidobott az ágy,pedig 2-kor még fent kukorékoltam.Le kell mennem a közértbe,mert nincs itthon tojás.És így nem tudtam megsütni a fasírozottat.
Szia! Sajnálom! Miért ittál annyit, ha tudod, hogy nem jó Neked? Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Sziasztok! Csak benéztem. Has menésem van szinte egész nap.Biztos a Narancs Juicétól, mert sokat ittam, és attól szokott lenni.
Sziasztok!Ismét Pólusban nyomom!Paki apjánál.Ma moziba mennek délután.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Jó éjszakát kívánok mindenkinek! Aludjatok jót!
Én ha nem is mindennap, de általában 2 napota biztos mosok valamit. Persze nem kell mindent vasalni szerencsére.
Borzalmas,hogy mennyire felgyülemlik.De 2 heti mosás volt.2 hét alatt nem volt rá időm,hogy kivasaljak,ez a durva.:S De ez egy örök körorgás.Mert a szárítók újra tele vannak.
Hű, jól bírtad. Nekem is van még mindig, sőt mindig csak gyűlik.
Én meg befejeztem a vasalást!Bakker 2 órán át tartott!
Na mára elrendeztem a domikat, most már többnyire vagyok. Lehet, hogy még megnézem a VV összefoglalót a konyhába, mert a szobában nem nézem, mert itt más megy a férjemnek.
Köszönöm Krisztám nagyon aranyos vagy. Máskor is megteheted, ha eszedbe jut 6 óránként lehet leadni 1-1 szavazatot. Puszika
Én szavaztam.Megkerestem a regisztrációmat a leveleim között és meg is találtam.:D
Mind a két kutyra tudtam leadni szavazatot!
Mónika! Csak a Te nevedben sikerült szavaznom. A másik kettőt nem veszi be, nem tudok belépni, megírtam priviben is ugyan, de azért ide is beírom.
Sajnálom, pedig Te még nagyon fiatal vagy.
Már nekem is! Nem korfüggő! Recseg ropog a nyakam. :S
Köszönöm Mónikám megpróbálom. Majd megírom, hogy sikerült-e? Puszi
Tegnap elindult ismét a szavazás a kutyákra. Mind a két kutyánkat beneveztem. Ha valaki szívesen szavazna, akkor írja meg priviben, mert leírok mindent. Ide nem akarom, mert nem lehet. Köszönöm szépen.
Mónikám!
Tavaly volt három regisztrációd a kutyák szavazására. Most ismét szavazni lehet. Ha emlékszel rá, hogy milyen felhasználói néven és milyen jelszóval szavaztunk tavaly akkor légyszi írdd meg priviben. Én szívesen leadom a szavazatot éppen úgy, mint az előző évben, csak nem emlékszem a nevekre. Köszönöm szépen.
Akkor jó, örülök neki, hogy jobban vannak mind a ketten. Jársz suliba? Tudod megbeszéltük, hogy cseszegetlek majd miatta. Abba ne hagyd!
Nekem attól fáj, hogy meszesek a csigolyáim és a nyakam is. Hiába a korom!
Szia! Köszi szépen, megvagyunk ahányan vagyunk. :)
Úgy néz ki az öreglány is megmarad, nem megy csapolásra, szedetem vele a gyógyszereket, már tud pisilni.Anyu változatlanul jobban van, de most együtt kínlódnak a pasijával, mert őt meg aranyérrel műtötték, szóval egész jól elvannak! :)
Mondtam is, nyitok egy Klinikát itt a házban, mert most már hárman nyafognak (hogy bevalljam, marhára unom, hogy le vagyok szarva, tőlem egyszer sem kérdezi meg egyik sem, hogy vagyok?) Mindegy is, hisz múltkor megmondták, nem miattam jönnek át! No problem ha nem vagyunk család, karácsonykor se jöjjenek! Ma jön a néném, meg az unokatesóm, itt alszanak nálunk.
Marcsi arra nem gondoltál még,hogy esetleg azért fáj a fejed,mert a nyakad be van állva?Azaz görcsben van? Mert nekem megmondta a dokim,hogy negyed annyit fájna a fejem,ha többet nyújtanék.Merevek az izmaim a rossz tartástól,amit a számítógép előtt való ücsörgés,vagy a munka okoz.
Szia Melcsi! Mi van Veled/Veletek mostanában?
Sziasztok! Kellemes Hétvégét mindenkinek! :)
Jó reggelt mindenkinek! Tegnap hosszún és fárasztó napom volt. Marcsi csináld égig a vizsgálatokat.
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Megint itt a péntek!
Hát az nem Krisztám, sajnos!
Sziasztok!
Gyerek még szunyál!Pedig lassan indulnunk kell.Ma költekezős napom van!A kocsi biztos nem két forint lesz.:S