Netfüggők! (beszélgetés)
jah az más ügy !
Fel kell íratni valami más hatóanyagút !
Sziasztok !
Már megint este úgy elrohannak ezek a napok.
Hát Te aztán tényleg mindig rohansz, dolgozol, gyereket nevelsz, van dolgod mindig. Én meg is tunyulok a gép előtt. Persze nekem is szokott dolgom lenni, meg lenne is, csak nem mindig van hangulatom hozzá. Ma nem mentem a laborba, majd csütörtökön megyek. Holnap meg fodrász.
Gyógyulj meg minél előbb, szed a gyógyszert és rendbejösz hamar.
Halihó!
Itt tavaszi idő van egész nap.Verőfényes napsütéssel. Délelőtt voltam dokinál.Jelentem hörghurutgyuszim van,amit sejtettem.Kaptam rá gyógyszert.Kértem beutalót kardiológiára is.Oda időpont és vérvétel kell majd.
És levágattam a hajam is.Bár festve nem lett,mert arra most nem volt idő.
Megy a függönymosásom.gyorsan lecsiszatolom az ablakokat és már futok is a gyerekért.Rohanás az életem.:D
Szép napot mindenkinek!
Azt kellene írnom, hogy napsütéses, de sajnos az eső esik. Nem egyfolytában, de azért elég nyirkos idő van. Még sem mentem el ma a laborba, majd csütörtökön úgy döntöttem. Ma sötét és hideg van nem volt kedvem kimozdulni. Sül a tök, mindjárt szedem ki. Kér valaki, mert küldök belőle!
Marcsika örölük, hogy nincs komoly baja a fülének. Lehet, hogy azért mert időbe elvittétek.
Marcsi nem kell azon agyalni, mit főzzél karácsonykor, meg süssél, minek annyit dolgozni. Főzzél olyanokat, amiket szoktál Karácsonyra. Sokszor nem értem az embereket, hogy ilyenkor vagy 5 féle kaját csinálnak mert Karácsony van, meg annyi féle sütit sütnek. Mi nem visszük tulzásba, a szülöknél majd halászlét eszünk, meg lehet rántott halat is kell enni, de nekünk otthon csak rántott pangasus filé lesz,krumplipürével, és tartárral. Semmi más. Még süti sem lesz.
Sziasztok! Szép napot/hetet kívánok mindenkinek!
Picúr már itthon van az állatorvostól. Nincs gyulladásba a füle, de lefertőtlenítették, most lila a füle és kapott fülcseppet, amit még ki kell váltani.
Én magam tervezésben vagyok. Karácsonyi hogy, mint leszben. (Mit főzök, sütök, ilyeneken jár az agyam).