Netfüggők! (beszélgetés)
Párommal is neten tartom a kapcsolatott, pedig itt ül melletem. :-D
Engem is minden ideköt amit szeretek, sőt a barátaimmal is neten tartom a kapcsolatot:)
Szia! Köszöntelek a fórumon! Gyere máskor is és mutasd meg, hogy mennyire vagy függő! Mi valamennyien azok vagyunk. Lefekvésig itt lógunk a neten.
Ma már szinte nélkülözhetetlen a számítógép, a net minden munkában. Legtöbb családban meg már otthon is van internet, ezért válik a hobbinkká, hogy rajta lógjunk. Már el sem tudnám képzelni az életem nélküle.
Ja, sajnálom, hogy fáj a fejed, remélem rendbejösz hamar.
Szia Krisztám! Örülök, hogy apukád jobban van és annak is, hogy megy át a rehabra. A beszéde gondolom idővel majd megjavul.
Örülök, hogy van munkád, úgy segítenék Neked, főleg, ha tudnék.
Én sem csináltam még soha rizskochot, de erről a vicc jut eszembe, csak már nem emlékszem rá teljesen. De tudom, hogy van egy vicc ezzel kapcsolatban.
Szia !
Itt mindenki az , ez ma már nem újdonság :)
Szinte mindenféle munkához szükséges az enyémhez is.
Munka után meg a neten tartózkodom több fórumban, közösségi oldalon. :)
Sziasztok!
Szétmegy a fejem már napok óta.Hiába veszem be a gyógyszert,nem segít,csak tompítja a fájdalmat.
Apuról lekerült a pelenka.Segítséggel ugyan,de ki tud menni a klóra.Hétfőn megy át a rehabra.A beszéde még nem tökéletes,azon kell javítani,meg a jobb oldalának kontrollján.
Dolgozom újra éjjelente.Sajnos lassú szaros meló,de legalább meló.
Ma megsütöttem életem első rizskochját.Valami mennyei lett.:D
Párom szerint netfüggő vagyok.
Csak azért mert a munkám is ide köt, és munka után is fórumozok, még nem tekintem magam netfüggőnek.
Mondjuk nett nélkül, mostani munkám nem lenne. :-D
Éppen ideje, hogy már otthon legyél. Péntek van elvégre és hétvége.
Sziasztok. Most jöttem haza a melóbol. Puszi nektek.
csatlakozom,jó pihenést mindenkinek a hétvégén
Tényleg hétvége van! Itt a péntek, most esik le! Nektek is kellemes hétvégét és mindenkinek!
Tudom azóta beteg vagy, ahogy elmentetek tőlünk. Sajnálom, hogy nem mész orvoshoz, el kellene pedig menni, mert soha nem tudja az ember, hogy mi marad hátra belőle. Ha én lennék beteg biztos nekem is ezt javasolnátok.
Kellemes délutánt és hétvégét mindenkinek !
Majd lesz belőled később komolyabb problémád kár hogy így állsz hozzá !
Marcsi én már két hete benne vagyok a náthába, és két hete köhögök. Az igaz hogy nem megyek orvoshoz, már a családomtól is kapok ez miatt, de engem nem érdekelnek az orvosok.
Kellemes és szép napot kívánok mindenkinek. Mi már meg is ebédeltünk, a fiúk mentek aludni. Mosógép mos, hétvégére be van vásárolva.
Na mi van? Miért ment el a hangod? Visszajött a megfázásod? Vigyázz magadra! Nem mész soha orvoshoz, nem fogsz kigyógyulni belőle.
Hát tényleg nagyon korán. Én 8 óra után keltem fel.
Sziasztok. Én teljesen be aludtam, a hangom elment megint. Szép napot kívánok nektek
korán van még ,de mindenkinek szép jó reggelt
kivánok!
sziasztok nem régen estem be az ajtón,fárasztó nap volt.
Nem kellett menjek a másodállásba technikai okok miatt :)
Kellemes Délutánt !
Sziasztok! Főzök, mosok.
Kellemes napot Nektek!
Jó reggelt mindenkinek. Én el alszom az utobbi időbe, nem tudom mi van velem.
Meglesz , estig dolizok !
Szép napot !