Netfüggők! (beszélgetés)
Szia! Én is úgy szeretnék egyszer önkormányzatba dolgozni! Csakhát gondolom elég nehéz a bejutás....
Jó olvasgatást :)
Gondoltam, hogy ilyenek.
Azért megnéztem volna, honnan szedik az ilyenek azt a sok pénzt. 70 E ft-ból már miket megvennék, ők meg 1 óra alatt elkajálják. És vajon hányszor egy hónapban.. Lehet, hogy rossz helyre születtem?
Minél gazdagabb annál sóherebb....
Most csak egy sima ebédre gondolj, egy közölünk való hamarabb ad mint egy gazdag!Például augusztusba jött egy 12 fős társaság, 3 ferrari meg egy lamborginivel jöttek és majden 70E Ft volt a számlájuk, otthagyták azt a 210ft-ot!Hát kedvesek, nem?
Abba durva belegondolni, hogy hány embernek van erre pénze, én meg nyaralni se tudtam menni!
Remélem ez nem irónia volt :DDD
Bocsi, ha érzelgős lett :)
Majdcsak eljön a te herceged is, hidd el! :)
Nekem mondta valaki mostanában, hogy biztos azért kell ilyen sokat várnom a babára, mert aztán olyan édes, aranyos lesz, olyan boldogok leszünk utána.
Lehet, hogy te is többet vársz mint mi, de aztán nagyon-nagyon boldog leszel :)))
Van, nagyon sok magyar és mindig van egy finn csoport:)biztos velük jön a Mikulás!
rengetegen jönnek gyerekkel, gondolom van pénzük, nem akarnak otthon főzőcskézni vagy nem tudom!Vannak programok:karácsonyfadíszítés, jégszobrász, karácsonyi különleges vacsora.Teljesen fel van díszítve minden de akkor se jó!:(
Szilveszter négy napos csomagba van, pont ma néztük, hogy 168E Ft/fő!Durva mi?
hmm...
--hogy reggel valaki mellet ébredjek
--mindig egyedül kávézok,eszek,stb...
--karácsonykor is egyedül vagyok,meg majdnem minden ünnepkor! huuu szar!!!!!
Így én is utálnám. Semmi karácsonyi hangulat, semmi bensőségesség... :S
A szilveszter még ok, hogy sokan vannak, de karácsonykor van egyáltalán olyan ember, aki szállodába megy?
Átérzem,hidd el!Tudom milyen! :(
Álmodozok én is!Sokat!Nem pénzzel megvehető dolgokról...olyan dolgokról,amik másnak hétköznapi,megszokottá vált dolgok!Nekem azok csak álmok! :))