Netfüggők! (beszélgetés)
Maruszja te szerencsés vagy, mert így is csinos vagy! Én sajnos ha hízok, akkor rögtön a derekamra. Körte típusnak hívják ezt asszem...
Olyankor nincs is derekam :(
Na kösz!!! szép kis kilátások!! :DDDD
azért én inkább igyekszem vékony maradni! :)
Szerintem nem azért,mert fiatal vagyok!Rengeteg fiatalt látok,és nagyon nem szép a bőrük!Szerintem ez genetika is!Anyám 50 éves,de még mindig olyan mint egy 38 as! :)))
persze,most má'ne foggyál,inkább hízzál kicsit!Úgy is megfogsz ha baba lesz,akkor majd nem fog érdekelni!Engem sem érdekelne!Most sem érdekel nagyon! :)))
persze, hogy nem ereszkedett meg a bőröd, mert még fiatal vagy!
Nekem is volt hogy 10 kilót leadtam 3 hónap alatt, és nekem sem volt semmi ereszkedés. :) Ez 5 éve volt. Most már nem merném ezt megcsinálni, meg akaraterőm se lenne annyi, úgyhogy inkább figyelek :)
az nem sok!2-3 kg?Elárulom neked,hogy én közel 14 kg-tól szabadultam meg 2 hónap alatt,és azóta nem jött vissza!A bőröm nem ereszkedett meg,sőőt! :)
gyümölcsöt este,nagy hiba!Gázosít,és felfújódsz!
Én is így voltam vele már 9 hónapja! Szépen fel is jött 2-3 kiló :(
Amit persze nem nehézség leadni, de most nem merek fogyózni. Inkább kihagyom a vacsit, vagy esetleg valami joghurt, vagy gyümölcs.
Nem akarok bálna lenni :)
Nem lámpagyár, csak alkatrész. De ugyan úgy fáj nekünk is.
(azért jártam Kanizsán)
A cégünk az egyik fő volumenét adó termékét, teljes mértékig megszünteti. Ill. kivonul a piacról. Több ezer ember kerül az utcára.
G.E. :(
Nah akkor gyeretk csak visszaaa!:)
Köszönöm,hát még sípolok ha veszem a levegőt,mindenki hallja szinte! :))
orrfújás csökkent,tüsszentés csak néha néha,hátam-tüdőm hááát néha beleszúr!
vacsi?héjában főtt krumpli,sült szalonna,savanyú,tea-gyógyszerrel!:)
nálatok?
Egyre jobban:)
Mint hal a virágoskertben.. Főleg a híreket hallgatva:(
én itt vagyok, a többiek nem tudom, hova tünhettek!
Jobban vagy?? Mi lesz ma a vacsi?? :)
Ne meneküljetek!!!Ma is vacsit kell csinálnom,meg rámolni kicsit,de leszek! :))) korábban szeretnék ágyba bújni,ha sikerül! :)
hogy vagytok?megérek visszaolvasni!
KABÁT!!
:)
Sziasztok!
Én is itt leszek lassacskán...
Köszönöm mindenkinek a jelet, olyan aranyosak vagytok!!!!! :)