Netfüggők! (beszélgetés)
:-)
:-(
igen,12!majd januárban fizetik ki! :)
megszeretném magam karira ajizni,egy újj láboskészlettel,és egy kv főzővel! :))meglesz,meglesz! :))
ha én ezt tudom!!!akkor át küldtem volna neked fénypostán az ingeimet és nem nekem kelett volna küzdeni vele.a manóba is.
Jó vasalást és jó éjszakát!!
Majd meglátjuk hogyan tovább a kapcsolatomban.
hát akkor próbáljátok megbeszélni, hátha sikerül!!
úgy döntöttem, hogy szolidaritást vállalok veled és én is vasalok még ma! :) van mit!
jóéjt!
hát igen de,hogy én mindig ilyet fogok ki.
Komolyan mondom rajtam valami átok ül ilyen téren.Miért van az hogy én mindent megadok neki és még az is kevés?hm....
na én elmentem csajok aludni,mert délután 5-től itt ülök a gép elött és jól el@aftam megint az időt ugy hogy semmit nem csináltam.
És még vasalnom is kell:((
Holnap délután jövök addig is legyetek jók és jó éjszakát nektek szép álmokat.
igen, gyerkőc ügyben!
ha nem jó neked így, akkor jobb is ha minél előbb ,megbeszélitek ezt a dolgot. feleslegesen ne húzzátok a másik idejét.
gyerkőc ügyben?
ja vannak gondok de most eljutottam oda,hogyha legközelebb lejön leültetem és meg kérdezem tőle hogy hogyan tovább.
Ha neki nem kell az hogy normálisan együtt éljünk akkor mehet ahova akar.Haza anyuékhoz és legyenek boldogok ha neki ez kell.
Megbeszéljük hogyan tovább. Pontosabbat én sem tudok :(
Te hogy vagy? Látom vitáztatok a barátoddal :(
szia Panini.
igen sokba is kerül meg szenvedni is kell érte.
Amugy mi újság van?
Sziasztok!
Nekem is nyolc a fodrász, rohadt sok. De kicsit nyugodtabb vagyok, hogy másnak is ennyi :DDDD
Ráadásul, ha nem megyek 2-3 havonta akkor nagyon gáááz :S Hiába, sokba kerül a szépség! :(