Netfüggők! (beszélgetés)
most is dolgozol?
Szia Maruszja,kellemes vasárnap délutánt kívánok!!
Hogy vagy?
most olyan boldogság van rajtam ég az adventi koszórum,füstölő illat van a szobában és lágy melankólikus zene szól.
Teljesen idilli
én már ezen a részén már túl v.ok rég.
de az ablak olyan amilyen mert mindig beveri az eső.
én még bele sem szagoltam a takarításba:(
kedden megpuccenezem az ablakot és kimosom a függönyöket.a többit majd jövő héten
Sziasztok!
csak bekukkantok!:)
semmi különös tegnap befejeztem minden féle takarítást meg mindent.
ugy hogy karácsonyt illetőleg szinte kész vagyok.
és veled?
sziasztok én is haza értem a munkából.
De nem ha nem lettem volna bent azt se vette volna észre szerintem senki,mert alig volt vendégem ma:(
Nem tudjátok Ágica hova tűnt?
Az utolsó beírása az volt, hogy jól van és nem akarja szétoffolni a fórumot. Nem tudom ez mit jelenthetett.
Kérdeztük őket, mert hát nem semmi hogy ők nap mint nap a fertőző osztályon dolgoznak. Mondták, hogy ők mindig minden évben minden védőoltást megkapnak, illetve nem tudom hány havonta nézik az immunrendszerüket, hogy elég ellenállók-e. Ha nem, akkor erősítik.
Azt nem tudom, hogy erősítik, arra már nem kérdeztünk rá :)
Lehet.
A kórházban azt mondta az egyik doki a fertőzön, hogy lehet az is közrejátszik, hogy pár éve már volt influenzás. Igaz nem H1N1, hanem valamelyik másik, de akkor is védettebb a szervezete.
Én meg még soha semmilyen influenzás nem voltam.
Vagy egyszerűen,csak olyan az immunrendszere,mint az enyém.Amikor a gyerek influenzás volt,én nem kaptam el,pedig mindenki az volt.Nyáron a hányós fosós vírus mindenkin végigment,aki kapcsolatba került a gyerekkel nekem csak a gyomrom fájt.Vírusírtó szervezetünk van:))))))
én gyulladásokra vagyok specializálva.
Szia Pista!
Hogy vagytok?