Netfüggők! (beszélgetés)
én meg megyek,és koptatom a szőnyegemet! :)
6 ig! :)
Én is szeretek itthon lenni, és azt nézni a tv-ben, amit én szeretnék...
és nem kell máshol feszengeni...
Én a Kodályban nőttem fel, és én is Hevesi Sulis voltam...
Mi voltunk a 2. végzősök a suli felépülte után, ahol a végzősök fényképei vannak, ott az az 1-6 kép közt van a miénk is, mert a-b-c osztályok voltak akkor is már...
én vágynék már valami extrára,mert már elegem van,hogy évek óta otthon csücsülök szilveszterkor!
egész évben nem megyek sehova,és még ilyenkor sem.:(
na én lépek,mert nagy a pangás itt.
sziasztok.
Hajni!Én ott nőttem fel a szandra soron,mivel apám alkesz volt,anyám dolgozott,így engem is vitt magával!!! :)))
én a rózsa 15 ben nőttem fel! :))
a Hevesi suliba jártam! :))))
igen ma is dolgoztam megyek holnap is,
De utána 3nap pihenő
azt hittem elmentél!
mizu?dolgoztál?
Itt Kanizsán a Hevesi úton egyébként egy egész hosszú kocsma sor van... Egy rakás kocsma egy utcán belül...
Amikor még Kislány voltam,ezen a lakótelepen nőttem fel, és akkor még egymás után, ami most kocsmasor: ott volt EGy jégkunyhó, finomabbnál finomabb fagyikkal, írószer, bizsu-ékszer bolt, stb... a többire nem emlékszem...
Az most egymás után mind-mind kocsma, kb. 6 egymás után, és feljebb az utcában is van az Általános iskola mellett is egy kocsma, de ott nem is lehetne, hisz iskola van mellette...
Csoda, hogy még nem zárták be...
Halihó!
Képzeljétek, mióta utoljára írtam, nem működött valami miatt a netem.
ez van.minden napra jut valami brutál fogás:(
sajnos!
Ez a hozzászólásokban van:
Egy 23 éves fiú sétált és nem adott cigit a késelőnek ezért szívtájékon szúrta.....
Életveszélyes késelés Nagykanizsán
Életveszélyesen sérült egy férfi, akit egy ismeretlen tettes szúrt meg csütörtökön Nagykanizsán.
2010. január. 01. péntek | Szerző: ZH Online
nyomtatás nyomtatás | küldés e-mailban Küldés e-mailben | A+ | A- hozzászólás 15 hozzászolás
Életveszélyes késelés Nagykanizsán
A címzett e-mail címe:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet
(Opcionális)
Másolat Önnek
Csizmazia Péter sajtóreferens érdeklődésünkre elmondta, hogy csütörtökön 17 óra után tettek bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, hogy a dél-zalai városban, a Hevesi úton ismeretlen tettes megszúrt egy férfit, akit kórházba szállítottak. Az elkövető elmenekült, a rendőrség keresi. A hatóság közleménye szerint a tettes egy kb. 180 cm magas, vékony testalkatú fiatal férfi.
A történtek miatt életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol azt is közölték, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatban több információt a nyomozás érdekeire tekintettel egyenlőre nem áll módukban közölni.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy annak elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a 92/311-510-es telefonszámon vagy a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén!