Netfüggők! (beszélgetés)
miért kifizeti a műtétet?meg a kezelést,meg a szállást?
de milyen műtét kéne neked?
most itt teszi magát.. mintha semmi nem történt volna.. kétlem , hogy emlékszik miket mondott.
máskülönben józanul is feszt bas..a az agyam, hogy mért nem operáltattam meg magam, mért nem mentem külföldre..
hogy olyan nncs , hogy meg ne lehetne operálni..
van hogy napokig nem is hallunk Hajni felől,akár itt vagy akár nem.
de végülis nem mindegy?ha neki ez így jó....!
Lányok!A bejövő,kimenő üzenetek jók lettek!
Ha valakinek a levelére visszaválaszolsz,megjelenik egy sárga nyíl a borítékon!!!Már akartam is egyszer javasolni Hoxának,de látom már megcsinálták!! :)))
Egy randit megér. Aztán lehet, hogy holnap 10-kor közli majd velem, hogy már betelt.
De egyébként az egészet egy játéknak vettem, tehát nem fogok kétségbe esni, ha nem sikerül. Olyan jó volt így elhülyéskedni vele. Lehet gondolja, hogy no ezt a banyát megnézem magamnak!
hát azt már mindenki tudja,hogy sosem,sehol...sőt az utca is hallja! :)
Ez van...kicsit olaszos az életünk! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nohát!
még ilyen is van!
ptobáld meg!..:))
Okké lányok, asszonyok.
Képzeljétek el mi történt. Olvasgatom a különböző prospektusokat, újságokat. Majd egy hirdetésre lettem figyelmes, hogy titkárnő-gépírónőt keres és telefonszám. Mondom a férjemnek, hogy no ez biztos fiatal, csinos titkárnőt keres. Azt mondja a férjem, hívdd fel! Mondom okké. Felhívtam a számot és annyira jó passzban voltam, hogy azt mondom neki: biztos 20 éves, csinos fiatal titkárnőt keres. Erre ő (pasi) miből gondolja?
Mondom abból, hogy ilyen szűkszavú a hirdetés és álalában azokat szoktak keresni. Én meg nyugdíjas, öreg és nem csinos vagyok, de viszont jól gépelek - mondom.
Erre ő: holnap 10 óra körül hívjam vissza és megbeszéljük a találkozót.
No mit szóltok? Még a végén elmegyek dolgozni.
nálunk: a férjem a szokásos szombati programját tartotta, vagyis keresi az anyukáját, ha nem kapja otthon meglátogassa a tesóját ,
s este későn került haza.. nagyon részegen..
areggel bejelentette , hogy viszontlátogatás lesz.. egész délelőttöm csupa stress volt..
szerencse túl vagyunk az ebéden..
de ha kijönnek, olyan vendégek, akiknek a szék ragasztós!..:(