Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
ott én se szerettem soha aludni.mindig csak ugy tettem mint aki alszik
én még éjjel sem tok aludni, nemhogy nappal !
de azért nektek : egészségetekre a pihit!
tudnék még aludni.és holnap nincs kedvem menni dolgozni
Milyen jó volt amikor az oviba minden délután aludhattunk, akkor utáltam...
aha vagy másfél órát:)
de jól esett
Én is 15:49-kor tértem magamhoz!!:)
ha már itthon vagyok,nem hagyom ki...te is aludtál?
mindenkinek volt délutáni szieszta?
Hahóóóó van itt valaki???
rendben!
de csak dumcsizunk.. kaja nuku.. késő este.. ::))
nekem bablevesem volt egy faláska csülökkel..
estére pedig a tegnapról maradt bolognai..
Sziasztok!
Azt hiszem visszabújtak a hóvirágok a főldbe.
Hol a globális felmelegedés?
Én ma káposztástésztát főztem. Nagyon jó lett. Erika hozzám is jöhetsz, lecsó után.
sziasztok !
kellemes délutánt nektek!
Demoon..! estére megyek lecsót enni..!
na gyerekek,isteni lett a lecsóm! :)
a megbánással nincs gondom!:))
nem szoktam "sok" mindent megbánni!annyira nem vagyok lelkis! :DDDD
Én mindig azt mondom, hogy légy büszke és soha ne bánj meg semmit.....
Most megyek is dolgozni, mennyire nincs kedvem...
Sziasztok!!
büszke?az nem vagyok,nincs mire...ellenben én mindig tisztázom előre,ki vagyok,mi vagyok...saját döntése,hogy marad-e vagy elhúz?!Nem sértődöm meg!!:)
az volt,de sosem felejtem el még élek!!hülye boszorkány! :DDD
ez így van!! :))
írd csak azt a naplót!!Zsuzsikáét,nap mint nap olvasom,régóta!Szeretem olvasni,mi történik!Mondom,kivéve,ahogyan szülnek!!!De akkor majd lapozok! :)))
aranyosak vagytok :))))))))))
Jaj, te, mindig vannak bugyuta emberek, ez szörnyű lehetett, de te mindig légy büszke magadra....
ennyi!!!:)
Amúgy meg imádom a gyerekeket,bármelyikkel jól elvagyok,kortól nemtől függetlenül! :))
Nem babásítod el mi vagyunk kíváncsiak mindenre....és most ha az egyik kedvenc tagunknak ez a legfontosabb dolog akkor nekünk is!
nem voltam terhes soha,nehogy azt gondold!:)
Csak soha nem felejtem el,amit egyszer az exanyós,mondott:mi lesz ha én teherbe esek,és egy félvér unokájuk lesz?ezután még ahhoz sem volt kedvem,hogy...hetekig bőgtem!Most egy magyar menye van,és alig várják,hogy terhes legyen!bántott nagyon!