Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Netfüggők! (beszélgetés)
Sziasztok! Örülök, hogy meglett az elveszett.
Nekem rejtéj még, hogy ezzel mire mentél, de Te tudod.
jó naa..:)))
ennek örülök!...:)
jaa,már nem tudtam mit kitalálni!:DDD
Sziasztok!
Látom megkerültél, nagy Ő.:))
nagyon is jól! :P
Talán végre megoldódik a pasitéma is,de többet nem mondhatok! :P
még szerencse!
látod mennyien keresték ma azt a rossz pénzt?
:)
itt!rossz pénz nem vész el! :P
szia!
szép délutánt nektek!
talán csak letiltották egy időre..:(
Sziasztok!
nem tudom mi lett a jánnyal.gondolom rossz helyre írt rosszat.néha túl jól működik itt a modi.:(
Egyébként Lányok, a déli híradóban mondták, hogy a jövőben minden olyan üzletet megbüntet az APEH, amelyek elfogadják a melegétkezési utalványt...
Ezentúl azt kizárólag az arra szolgáló helyeken lehet levásárolni... Éttermekben, stb...
Valószínű, hogy Kriszta fogja tudni, mert vele volt a legjobban.
Elmesélheted ugyanazt, csak más szavakkal. Én csak anyit írtam annak idején, hogy jó éjszakát kívánok és ezért töröltek.
Szia!
Mi is csak találgatunk, semmit nem tudunk!
nem tudjuk, várjuk hátha kapunk valami infót valahonnan...:(
sziasztok!
Mi történt Démonnal, hogy már nem tag?-:(
Itt nagyon borult, de nincs az a cudar hideg....
süt a nap ezerrel..de a reggel 9-kor mikor elmentem itthonról cudar hideg volt..
azt mondták hajnalban :-19 fok volt..
most valamennyit melegedett..
nálatok?
De ez miért van?Most ha két helyen akarom ugyanazt elmesélni?
Az előbb még hozzászólt, aztán sehol semmi. Különben nagyon vigyázzni kell arra lányok, hogy ne írjatok több fórumra ugyanazt a szöveget, mert akkor törölnek benneteket. Én is jártam már úgy. Csak aztán szóltak az érdekemben és visszaállítottak.
Passz, talán qui ha visszajön Ő tudni fog valamit!
Milyen az iső felétek??