Netfüggők! (beszélgetés)
elvittem a dokihoz.Van egy nagy folt az oldalán.Sejtettem,hogy ekcéma.:S Kaptunk fürdetőkrémet,testápolót,meg ekcéma kencét.
Vettem egy gyógyszertári arckrémet magamnak.Borzalmasan száraz a bőröm,hátha jó lesz.
Nos akkor én is elmondom.Fodrász félévente.:S
Kozmetikus 12 évente.Maníkűrös 15 évente.Pedikűrös 4 évente.Szoli csak tavasszal párszor.Szörnyű,hogy mennyire igénytelen vagyok.:S
De idéntől másképp lesz.:D
Patrikot elv
Na akkor ezt a témát jól kiveséztük. Itt is nagyon borús idő van, szinte lóg az eső lába. Hideg nincs, de meleg se.
Nekem ma hétvégi hangulatom van, pedig nekem mindennap hétvége!
Sziasztok !
Én járok pedikűrbe időnként mert muszáj a talpam eléggé fáj a bőrkeménykedés miatt.
Műkörmöshöz 3-4 hetente járok.
Fodrászhoz szintén 4 hetente festésre, szükség esetén szárításra.(most aktuális lesz)
Kozmetikába nem járok csak néha ha van valami buli és kell egy jó smink. Szőrtelenítést megoldom :)
Szoliban néha szoktam eljárni lehet el is megyek valamelyik nap.
Itt borús-napos időszakok váltják egymást nincs hideg.
Szép estét nektek !
Marcsikám, remélem, azóta már még jobb a hangulatod. :) Nagyon köszönöm a húsvétváró képeket, klasszak! Jó, hogy szereted csinálni, nekem is kellene valami "hobbi", amit élvezettel csinálok, most nem nagyon van olyan.
Szép délutánt mindenkinek! :))
Marietta, nem tudom, azóta hogy van a torkod, de én is így voltam, nem is értettem. Nappal semmi bajom nem volt, este meg alig bírtam nyelni, szinte szúrt. Volt, amikor csak az egyik oldalon, a fülem és a fél fejem is fájt tőle, fájdalomcsillapítót vettem be rá.
Fokozatosan elmúlt, fújkáltam Tantum Verdével, nem tudom, ismered -e, meg torokfertőtlenítő tablettát szopogattam.
Marcsi nem hiszed el, még ide nem is jöttem elolvasni, ki mit írt, hanem egyből a képet tettem be.
Erre most látom, hogy mit írtál.
Mónika Te aztán tudsz élni! Ezt mindig is mondtam. Na én "csak" megmosom a hajam és kész vagyok.
Elküldtem a húsvétváró lapokat, Mónika Neked is. Kíváncsi vagyok, hogy be teszed-e? Ha ezt sem, több képet nem küldök Neked. (Mindezt nem haraggal írom, nevetve!)
Sziasztok!
Nagyon rossz hangulatban keltem, olyan vagyok mint az idő,borús:-(
Nincs kedvem semmihez.:-(
Azért kívánom, hogy nektek legyen nagyon szép napotok!
Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek! Persze nem most keltem fel, csak most írok be.
Ronda, szeles, borús, szürke időjárás van felénk, a hangulatom sem valami csodás. De remélem lesz még jobb is!
Krisztám akkor Te nem sokat aludhattál!
Sziasztok!
Nem vagyok valami friss és üde.1/2 2-kor végeztem a melóval.
Reggel is sietnem kell a műhelybe,mert valahogy mindig az utolsó napokra van sok szabnivaló.Mondjuk nem panaszkodom.Legalább van meló most.