Netfüggők! (beszélgetés)
Na én is kilépek,bár én nem aludni.:S
Jó éjt mindenkinek!
Köszönjük az infót. Örülök Laci tojásainak és annak, hogy már nem fáj a hasad.
Helyes, 3 év múlva Te leszel a következő fórumos kismamánk. Persze lehet még Zsu is, vagy Mónika, szóval vagytok még egy páran esélyesek.
Ezt a folytatást nem ismertem.
Hiába egy újszülöttnek minden vicc új!
Nos a Laci tojásainak nincs idejük megzápulni.:);)
Már nem fáj a hasam,hála a sok bevett gyógyszernek.
Pakinak nem lesz tesója még 3 évig az tuti.
Igen,nekem a cicóm ilyen!Ő nem alszik a fejem fölött,ő mellettem hajlandó csak,a kezem közelében!
Jó is volt a pom pom!:)
A vicc folytatása:Messze laksz?Többször is :DDD
Egy idő után eltűnik róluk, de egy pár napig megmarad. Legyenek is jó illatosak, ha már bebújnak az ágyunkba. A Fickó imád a fejem fölött feküdni, persze Picúr is. Mindig a Pom-pom meséi jutnak eszembe, amikor a kislány megy az iskolába és Pom-pom kérdezi, hogy elkisérhetlek? Az meg feltelepszik a fejére és úgy mennek az iskolába.
Erről egy vicc: elkisérhetlek kérdezi a fiú a lányt? Mire a lány: meg hát!
Gondolhatod,hogy tetszik!:DD
Hűű mi lesz ott,ez a két kutya be lesz fújva! :DD
Én nem szagoltam még ilyen kutyasprét!
Még jó, hogy olvasod, néha írhatsz is rá.
De úgy tűnik, hogy most már magammal beszélek. Mónika lement legeltetni, ahogy a férjem szokta mondani: megyek kutyát legeltetni.
Szerintem Melcsi álmot fejt. Látom itt beúszni, hogy: Tudna valaki segíteni álomfejtésben?
Mindjárt meg is nézem.:)
Gondoltam, hogy tetszeni fog, nem csalódtam. Egyébként viszont igaz, amit írtam.
Csak az a röhej, hogy szerdán meg Picúr meg fodrászhoz, akkor Ő is le lesz fújva. Akkor majd egymást szimatolhatják. Én mindenesetre szeretem ezt az illatot.