Netfüggők! (beszélgetés)
Az is lehet, hogy nem is ugatna. Adjanak neki jutifalatot és lehet, hogy csendben lesz.
Marcsi megyek aludni, ne haragudj. Jó éjszakát neked. Majd holnap jövök. Puszi.
Sziasztok.
Hát nem tudom ezt hogy tudod megoldani?
Az én férjem halálra lenne sértve, ha azt akarnám, hogy ne legyen itthon.
Én meg mondom a frankót, én nehezen tűrőm el, ha sokáig távol vagyok az én imádott kutyámtól. Még a meló helyen is ő jár az eszembe. Más azt mondaná, inkább pasiról álmodozzak, milyen hülye vagyok én, hogy a kutyámra gondolok.
Majd meglátom, még hogy lesz, ki alakul.
Csak arra az időre jöjjön haza, hogy le viszi sétálni a kutyát.
Marcsi én azt sem akarom, hogy az emberem itthon legyen, mikor lesz a tali.Lehet, hogy a kutya marad, és inkább őt küldöm el. :)))))
Ez is olyan hülyén jött ki, mert amikor én meghívtam csak az egyik lányt, akkor közölte, hogy nem lehet, hogy külön- külön találkozunk, tehát ezzel jelezte, hogy nem akar jönni ide hozzám egyedül, mert azért lesz az osztály találkozó.
Ő mondta válasszák ki a név sorból, kit akarok meghívni. Elég ciki volt, de majd a másik felére, majd jövőre sort kerítek.
Hát olyan hosszú időt valóban nem sétálhatnak.
Viszont a párod foglalkozhat a kutyával addig, hogy ne ugasson.
Egyébként ilyen bajom nekem is van. Ezek ugrálnak, ha jön valaki hozzánk. Mondjuk nem sokáig 2 percig, utána kész.
Viszont nekem sincs senki olyan, akire rábízhatnám a kutyákat, ha valahová el kellene mennünk.
23 éve, hogy nem találkoztunk. De nem is nem kiváncsiak rám. Ha én nem mondom, hogy talizunk, nekik eszükbe sem jutott volna.
Hát igen, jó lenne ha elmennének egy nagyobb sétára, de szerintem ők nem lesznek lent 4 -5 órát lent, főleg ha hideg lesz, vagy esni fog az eső.
Igen itt lesz nálam, én hívtam meg őket. Először csak egyet hívtam meg, mikor rá találtam, aztán egy másikat, és úgy vettem észre, hogy egyedül nem akar jönni ide senki, ezért meghívtam 5 lányt.
Vidd el apukádékhoz addig. Vagy mondd meg a párodnak, hogy sétáljon vele egy nagyot, ameddig Ti dumcsiztok.
Csak most gondba vagyok, mert a kutyámat nem szívesen adom oda senkinek, de sajna az sem jó, ha itt marad. Mert állandóan ugat, és én hiába szolok rá, hogy maradjon csendben. Idegenekkel ő ilyen. Most 5 idegen nő jön ide, ő még ha 1 valaki jön ide, akkor is borzalmas amit művel.Meg az sem megoldás, hogy most elzárom a szobába.Már el zárni úgy gondoltam, hogy nyitva van az ajtó, csak oda rakom a rácsot. De az ágyról is képes ugatni, és püffögni, mert hallja az idegen hangját. Nehezen barátkozni, olyan mint a gazdija
Biztos jó lesz. Régen nem találkoztatok?
Akkor mikulás előtt lesz. Hozzátok mennek a lakásra?
Azt mondta az egyik csajszi, mert ő vele beszélem meg a dolgokat, a többiekkel nem is beszélek, hogy November már nem jó, December elején csináljam, most meg írtam a dátumot, hogy December 4-én jó e nekik? Vagy rá 1 hétre. Ő körbe üzeni akik jönnek, és akkor vissza szól. Nem készülök nagyon, szendvics, rágcsálni való, üditő, és pia, ha esetleg inni akarnak.
Mikor lesz ez a találkozó?
tehendőm helyett teendőm akart lenni. Véletlenül oda került a h betű. :))))) ♥♥♥♥
Kb. 1,5 óra alatt szokott végezni és vágja a szőrét, fürdeti, majd szárítja.
Én most azért tűntem el, mert levelezgettem, éppen e-mailt írtam, de már befejeztem.
Tudod meg hívok ide egy pár csajszit a volt osztálytársaim voltak, és most szervezkedek. Ha már nem mentem el az osztály találkozóra. Le kell passzolnom a kutyát is. Sok tehendőm van.
Mennyi idő alatt szokott végezni a kozmetikus a Picúrral? Ilyenkor nyírni is szokta? Az enyém 2-2,5 fél óra, jó a hosszú szőre miatt.
Nem voltunk sokáig, mert Picúr kozmetikusnál volt és siettünk érte. Kb. 3/4 óráig.
Közben megjöttél.
Már nem beszélgetek, már csak itt leszek.
Csak 5 szál csodás szegfűt vettünk neki, mert az a kedvenc virága. Erzsébet napra megvesszük a rádiós-órát, mert tönkrement neki a másik.
Úgy látom még sem vagy itt!
Nyugodtan beszélgess, én úgyis más hol voltam most.
Mi volt Anyósódnál?Felköszöntöttétek? Mit vittetek neki?
Itt vagyok Mónika, csak a másik fórumon is beszélgettem Pistáékkal.
Melcsi, hogy-hogy nincs kedved netezni? Mi a baj?