Netfüggők! (beszélgetés)
Az adatlapon? Ok na jol van. Orulok nekttek , erezetek otthon magatok
Ahogy látom Kriszta is otthagyott csapot-papot és elindult. Még jó, hogy nekem közelebb vagy!
Ibi Te hívtál meg, már vissza ne utasíts, mert elindultam.
Majd kesobb visszakapod, most elfogyot(a jel)
Én csókot küldtem, de azt viszem magammal.
Tudjátok mit ettem az előbb. Igaz már csak 1 szem volt, de gyorsan bekaptam, még mielőtt bekapja más: Mon Cherit.
Jaj, de imádom. Amikor a németek jönnek mindig hoznak egy nagy dobozzal meg még Duplót. Az is fincsi. No nem fájdítom tovább a szíveteket.
Ebéd előtt pont jól jött ez az édesség.
Ibi küldtem virágot,mert vendégségbe illik vinni.:)))))
Csőváz mindenkinek!
Mai napom jól kezdődött!Paki nyugisan ment az oviba.Én másfél órát ültem a nődokinál.Most megyek vasalni!
Csók nektek!
Jah Ibi!Kávé süti jöhet ide is!Arra mindig kapható vagyok!:)
Nagyon imadkozot , minden evbe hogy meghaljon mielott beall a tel
Na igen anyosom szegeny azt mondogatta, hogy a farkasok nem szik meg a tellet
Én jövök, köszi!
Jaj, ma is olyan szép idő van. Imádom. De holnaptól talán már vége lesz ennek. Nagyon sajnálom.
Inkabb gyerttek igyunk egy kavet egy kis sutivel .Mindenki kap.
Melcsike, elhiszem......csak ahhoz képest, hogy lezártuk a témát....
Jó reggelt és szép napot/hetet kívánok mindenkinek!
Jó reggelt mindenkinek! Gyönyörű idő van.
Megyek dolgozni. Mindenkinek szép napot kívánok!!!!
Igen 20.-án,mert úgy volt nov 27,-én,de félrenézte az ismerősöm a naptárt!20-26-ig!
Cicuskámnak öreganyám,fog enni adni,ő vigyáz rá!Mondtam is neki,úgy vigyázzon rá,mint egy kisbabára!Biztos keresni fog,mert ha elmegyek itthonról,járja a lakást,hogy merre lehetek?Mondja öreganyám!Nekem is hiányozni fogtok,de lesz nálunk lap top,és remélhetőleg net is a Hotelben,majd felnézek néha néha!:)
Én erről a bolus-ról nem hallottam még!Mondjuk hála isten nem nagyon jött rám mostanában ez a fajta betegség!:S
Elhiszed,hogy nem érdekel a véleményed Zsuzsika?:))
Jaj Melinda, odaírtam, hogy ÉN az Én véleményemet írtam, nem a Vikiét, nem a Szonjáét, sem senki másét és nem a csorda szellem hajtott hanem leírtam, hogy én mire gondolok.
Szia Mónika! Aludj jót. Te nem vagy álmos? Én mostanában nem szoktam aludni és éjszaka mindig a domi miatt kelek (vagy én, vagy a férjem) és reggel meg mindig korán ébresztenek a kutyák, hogy le akarnak menni. Délben aput etetem, szóval én nem tudok jót aludni soha.
Rendben, én is 10-kor akarok menni, még meg iszok, egy neo citránt. Jó éjszakát neked, és mindenkinek.
Holnap majd jelentkezem. Sziasztok.-
Az én emberem nem is akarta nagyon hogy tísztitóba vigyük, azt mondta, most volt márciusba.
Csak amikor mondtam, neki, hogy van az akció, én jövő héten akartam vinni, erre ő mondta, ma van az utolsó nap, amikor akciót adnak, na akkor vigyük el gyorsan, hát jól el szúrtuk, mert nem kaptam engedményt.
Jó éjszakát és szép álmokat kívánok mindenkinek!
Találkozzunk holnap.
Jó munkát a dolgozóknak.
Már megint csak mi vagyunk. Én 10 órakor megyek lefeküdni, lusti vagyok.
Nekem is Pali a vállán vitte el tavaly, mert itt van a tisztító nem messze csak egy parkon kell keresztül menni.
Na nem mondok igazat, mert nem én vittem oda, az emberem cipelte.Fel sem tudnám kapni a vállamra a szőnyeget. :)))))))
Jó drága a szőnyeg tisztitás. Mondjuk én nagyot vittem oda, 160x 230 4800.Ft volt.
Ha kivül van a herpesz arra nekem is van kenőcs, de ha belülre jön, azt csak őblegetni tudom.