Nemesacél gyűrű eljegyzésre? (beszélgetés)
Te írtál nekem hogy nem értesz egyet.
Jeleztem,hogy ez természetes hogy nem mindenki ért egyet:)
Tudod ilyen szinte csak a mesében van.
Szoktál olvasgatni itt a Hoxán?
Sajnos nagyon sokan élnenk rossz házasságban,nélkülöznek,egyedül nevelik a gyereküket,vagy éppen most kezdik újra az életüket egy -két-netán három gyermekkel..
Szóval ennyit a tündér meséröl...
Okos ember más kárán tanul-én a sajátomon tanultam.És mielött megkapnám nem vagyok egy besavanyodott,megkeseredett p.csa nekem sikerült újra kezdenem az életem,úgy hogy már volt egy gyerekem.
???
Nem értem,miért írod ezt most?
Emberek vagyunk,mindenki másképp gondolja a dolgokat:)
És ez így van rendjén:)
Ez pedig egy fórum ahova bárki leírhatja a véleményét,az akár tetszik másoknak,akár nem:)
Én nem értek egyet.
Szerintem az elsődleges és legfontosabb dolog ,amire a majdani utódnak(-oknak) szüksége lesz,az két egymást kölcsönösen ,igazán szerető és tisztelő ember.Ha ez meg van,akkor az a két ember,egymást segítve,fogja végig vinni az életét,felnevelve,szeretve és megbecsülve a gyerekeit,akár szűkösebb az anyagi helyzetük,akár nem.
Szerintem a házasságnak csak így van értelme,sehogy máshogy,és ez nem függ az anyagiaktól.
Érdekes ez a ha nincs pénz várjatok felfogás. Meddig? a végtelenségig? És ha sose lesz pénz? Mert fizetni kell a lakást, mert jön a gyerek? Akkor egy ilyen apróság miatt ne házasodjanak? Vagy addig gyerek se legyen? és ha 50 éves koráig nem lesznek elég gazdagok, mert egy csóró pasiba lett szerelmes, aki élete végéig minimálbért fog keresni? Akkor ne házasodjanak és ne is szüljön?. . .
Ezt így senki sem írta:)
De szerintem egy gyereknek,ANYAGI BIZTONSÁG IS KELL!
És igen,a semmire kár házasodni..
Tudod sokan összeházasodnak mert hú de dúl a love,aztán-ahogy te is írtad-jön a gyerek.Az esetek többségében ott van az "ifju pár" meg a baba jobb esetben valamelyikük szüleinél élnek,rosszabb esetben albérletben..mos ennek szerintem nincs értelme.Ezért kell dolgozni és megteremteni a megfelelő körülményeket.
Ez nem bántás vagy piszkálódás,csak próbálok rávilágítani a lényegre:)
Ami továbbra sem a gyűrű..
Nincs amúgy elfelejtve, hogy rakjak fel képet. :)
Este szerintem meglesz. :)
Háhá!:)))
Nekünk kinyitották,mert hát ugye egy irodába még sem tudja átvenni a feelinget!:)))
:))))
Na jó,de mivel nálunk egy zöldfülű anyakönyvezetőnek készülő hölgyike adott össze,hogy gyakorolhasson egy kicsit(az anyakönyvvezető kért meg minket,hogy nem lehetne ,hogy ...de ,persze ,gyakoroljon csak:DD),gyűrűt is kaptunk,ezért nem volt "Ugorgyunk'!":))
Tudod, mit: 'okos enged, szamár szenved'
Megtűrlek, hisz ez a fórum mindenkié, és persze egy percig nem gondoltam komolyan, hogy nyitok egy topicot. :S :)
no majd találkozunk. ;)
és ne felejts el berakni a naplódba, mint más felhasználókat. :S
Miért lenne gáz?:))
Szerintem akár egy alumínium bilincset is húzhatott volna az ujjamra ,számomra nem fontosak a hagyományok,sem ez a gyűrű kérdés.
Sőt olyannyira nem volt az,hogy gyűrű nélkül mentünk volna az esküvőre,ami két tanúval zajlott,hogy ha nem két ezüst karika gyűrűt kapunk nászajándékba a családtól,akkor csak imitáltuk volna a gyűrűzést.
Felesleges lenne nyitnod, már többször bebizonyítottad, hogy még csak nem is értelmezed, amit neked írnak, csak viszed a magadét.
Idehozhatsz akármit, akár a gyerektopicot, akár mást, nem kell megérts, elég ha megtűrsz:))))
aham értem...
hát tudnék nyitni egy fórumot, aminek a címe: agis-gabriell topic. :D
szeretném megérteni sokmindenben a felfogásod, de nem mindig megy.... ugye a gyermek topicot is idevehetem. :)
Miért tetted idézőjelbe azt, hogy "szereted"?
Nem kell rákérdezni a másik fizetésére, anyagi helyzetére, munkaheléyre ahhoz, hogy lásd, milyen életszínvonalon él.
Mikor ismerkedsz valakivel, nem a pénz az ami érdekelni fog, mert egy unalmas, érdektelen emberrel képtelenség időt elölteni.
Nem, nem fogom otthagyni, de egy ember életszínvonala nem az aktuális munkahelyétől függ. Ha valaki jobban keres, akkor vannak megtakarításai is, ergo egy "rosszabbul fizető" munkahely nem befolyásoló tényező.
Máshogy megfogalmazva: egy bizonyos szinten nem fordul elő az, hogy egy munkahelyváltás anyagi veszteséggel jár.
Ez ma már egyre inkább igy van...Sok nő valóban jól keres, tanult,hajtott...nem egyszer találkoztam olyan nőkkel akik igy gondolkodnak.
Nem itélem el, nem bántásból irom ezeket, elfogadom ha igy gondolja valaki.
Nagyon romantikus vagyok, de tényleg az anyagi háttér is fontos...
bár ez már más téma, de egy kérdés:
- ha van egy párod, aki jobban áll anyagilag, és "szereted", és megszűnik a jól fizető munkahelye, és talál egy olyan helyet, ahol kevesebbet keres, akkor mit csinálsz???? otthagyod??
További ajánlott fórumok:
- Most lesz az eljegyzésem karácsonykor. És a barátommal megbeszéltük, hogy milyen gyűrűm legyen. Melyiket választanátok?
- Eljegyzéskor a lány eljegyzési gyűrűt kap és a fiú??
- Csak "megkérni valaki kezét" akár kettesben, akár családi körben (gyűrű nélkül) az a/egy valóban komolyan gondolt eljegyzés előszele?
- Kinek van gyémánt eljegyzési gyűrűje?
- Webáruházon keresztül érdemes vásárolni nemesacél gyűrűt?
- Nemesacél gyűrűt kell tisztítani? és ha igen akkor hogyan?