Nem vagyok teljes értékű férfi. :( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
15. 80ASIQ
aug. 20. 17:12
Nem vagy egyedül ecsém! :D
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Pulcsis)
aug. 20. 10:54
Nem az érdekel, hogy konkrétan ki vagy, csak hogy hogy nézhetsz ki a valóságban a nicnkév mögött. Biztos szép vagy. Esélyem meg úgysem lenne nálad a kis répámmal, úgyhogy tényleg nem abból a célból kérdeztem, de ahogy írod családod is van, úgyhogy duplán mindegy. Tényleg csak a kíváncsiság :D
13. Pulcsis (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:52
Mást is nagyon érdekelt, ki vagyok, nem bír azóta se belenyugodni, hogy nem tudta meg 😄😄😄
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Pulcsis)
aug. 20. 10:51
Nem feltétlen szerelemből, pusztán kíváncsiságból. Olyan régóta beszélgetünk így fórum-formában :)
11. Pulcsis (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:50
Csak egy unatkozó háziasszony, ne szeress belém 🤣 Férjem van, kutyám meg gyerekeim 🥰
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
aug. 20. 10:45
Dehogyis :) Mondjuk én megnézném kit tartok szóval ennyi ideje. De viccen kívül :) Egyébként; boldog szülinapot ;)
9. Pulcsis (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:40
Látom szeretsz velem beszélgetni 😂
Holnap lesz a szülinapom. Meglepsz egy képpel? 😂😂😂😂😂😂 (Isten ments!)
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
aug. 20. 10:39
A sok picsogásért ?
7. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:38
1 szerencsétlen!
Szívesen! 😇
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
aug. 20. 10:38
De akkor mi? :D
5. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:37
Ebben a mondatban csak 1 tévedés van. A "férfi". Na az biztos nem vagy!
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:13
Te vagy az, akinek pöttöm farkincája van? Vagy akinek kell egy harmadik fél is? Mikor állsz le erről a témáról? Tudod, hogy a remek fizikai kapcsolat nem garancia egy hosszú, boldog kapcsolatra? Azt amúgy is lehet pótolni, kompenzálni. Ha lelkileg üres vagy, az nagyobb baj. Szedd már össze magad!
3. libikóka
aug. 20. 10:10
Ünnepnapi szünet nincs??🙏
aug. 20. 10:06
Nem állítom, hogy ez tudatos abúzus, de a határok ismételt feszegetése és a másokra kényszerített szexuális tartalom már az abuzív viselkedés irányába mutathat, különösen akkor, ha azt olyanok is olvashatják, akiknek ehhez nem kellene hozzáférniük.
aug. 20. 10:06
A vallomás: "Nem vagyok teljes értékű férfi. :("
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Mit csináljak ezzel a nagy mértékű hajhullással? Szinte teljesen kopasz a fejem teteje
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Nem érzem magam teljes értékű férfinak az adottságaim miatt.