Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem vagyok teljes értékű férfi. :( fórum

Nem vagyok teljes értékű férfi. :( (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
15. 80ASIQ
aug. 20. 17:12
Nem vagy egyedül ecsém! :D
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Pulcsis)
aug. 20. 10:54
Nem az érdekel, hogy konkrétan ki vagy, csak hogy hogy nézhetsz ki a valóságban a nicnkév mögött. Biztos szép vagy. Esélyem meg úgysem lenne nálad a kis répámmal, úgyhogy tényleg nem abból a célból kérdeztem, de ahogy írod családod is van, úgyhogy duplán mindegy. Tényleg csak a kíváncsiság :D
13. Pulcsis (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:52
Mást is nagyon érdekelt, ki vagyok, nem bír azóta se belenyugodni, hogy nem tudta meg 😄😄😄
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Pulcsis)
aug. 20. 10:51
Nem feltétlen szerelemből, pusztán kíváncsiságból. Olyan régóta beszélgetünk így fórum-formában :)
11. Pulcsis (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:50
Csak egy unatkozó háziasszony, ne szeress belém 🤣 Férjem van, kutyám meg gyerekeim 🥰
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
aug. 20. 10:45
Dehogyis :) Mondjuk én megnézném kit tartok szóval ennyi ideje. De viccen kívül :) Egyébként; boldog szülinapot ;)
9. Pulcsis (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:40

Látom szeretsz velem beszélgetni 😂

Holnap lesz a szülinapom. Meglepsz egy képpel? 😂😂😂😂😂😂 (Isten ments!)

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
aug. 20. 10:39
A sok picsogásért ?
7. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:38

1 szerencsétlen!

Szívesen! 😇

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Pulcsis)
aug. 20. 10:38
De akkor mi? :D
5. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 20. 10:37
Ebben a mondatban csak 1 tévedés van. A "férfi". Na az biztos nem vagy!
aug. 20. 10:13
Te vagy az, akinek pöttöm farkincája van? Vagy akinek kell egy harmadik fél is? Mikor állsz le erről a témáról? Tudod, hogy a remek fizikai kapcsolat nem garancia egy hosszú, boldog kapcsolatra? Azt amúgy is lehet pótolni, kompenzálni. Ha lelkileg üres vagy, az nagyobb baj. Szedd már össze magad!
aug. 20. 10:10
Ünnepnapi szünet nincs??🙏
aug. 20. 10:06
Nem állítom, hogy ez tudatos abúzus, de a határok ismételt feszegetése és a másokra kényszerített szexuális tartalom már az abuzív viselkedés irányába mutathat, különösen akkor, ha azt olyanok is olvashatják, akiknek ehhez nem kellene hozzáférniük.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook