Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem tudom elfogadni az alkoholizmusát. fórum

Nem tudom elfogadni az alkoholizmusát. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 1. 11:50

Nekem mondod? A változás kellemetlenséggel jár akkor is ha jót hoz. Időnként iszonyatosan sok és nagy kellemetlenséget. De ha elég erős a motiváció, beleállsz.

nem sorolom mennyire nehéz volt, mert ha más mondaná el nekem, lehet én is kételkednék abban hogy ezt át lehet élni ép ésszel.

Én azt mondom változtass, és vállald be a nehézségeket mert aztán a kis jót is nagyon értékelni tudod.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
szept. 1. 09:45
Nem könnyű új életet kezdeni.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
szept. 1. 09:43

Teljesen mértékben igazad van, ez nem korfüggő.

Szeretnék boldogabban élni, a jó dolgokra figyelni, nem a rosszakra.

17. 55Judit (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 31. 16:57
Szerinted milyen idős korban kezdhet el az ember boldogabban élni? Énszerintem nem kor, hanem motiváció kérdése. Gondolj bele! Akarsz, vagy nem? Jó lesz így életed végéig? Jónak nem jó tudom, de ezt akarod? Inkább így kérdezem.
aug. 31. 14:59
Ez a baj, nem fogja fel,hogy alkoholista.
aug. 30. 10:27

Máj, hasnyálmirigy, agy, szív: valahol lerobban.

Némelyik menthető, némelyik nem, de ha nem akar változni, gyógyulni, akkor...

aug. 30. 10:20
Ahogy idősödik, az ilyen életvitel ront rajta. Pár hónap vagy év...
aug. 30. 10:17
Lesz majd olyan nap amikor nem fogja, teljenek el hónapok, évek, mert...
aug. 30. 08:38
Ahogy jobban van, úgyis folytatja, sajnos.
aug. 30. 08:37
Az a baj, már nem vagyunk fiatalok...
10. Panna.33 (válaszként erre: 6. - Titkos üzenet)
aug. 29. 17:42

Vagy nem.

Nem mindenki kap észbe.

9. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 8. - Komor)
aug. 29. 15:11

Szoktunk mi sok mindenben vitázni, de ebben most teljesen egyetértek veled. A családunkat nem kövezzük meg azért, mert bajba kerültek. Ha a gyermekünkről lenne szó, valószínűleg mindent megtennénk érte, hogy segítsünk neki, még akkor is, ha nagyon nehéz lenne.

Egy párkapcsolatban viszont más a helyzet: ott mindenkinek joga van eldönteni, mit tud elviselni és mit nem.

8. komor (válaszként erre: 5. - Papája)
aug. 29. 13:56
És akkor mit csinálsz, ha a gyereked szokik rá valami szerre, vagy az alkoholra?
aug. 29. 10:00
Ezzel nem vagy egyedül.🙂
aug. 29. 09:11
Majd egy hasnyálmirigy gyulladás, vagy egy komoly szív- és érrendszeri probléma leállítja, ha magától nem képes. Láttam már nem egyet.
aug. 29. 06:43
Undorodom az alkoholistáktól és az egyéb szenvedélybetegektől is. Nálam ez válóok lenne.
aug. 29. 00:04
Nem is lehet.
aug. 28. 21:30
Nem is kell, családokat és életeket tesz tönkre, soha nem fog megváltozni ezért lépni neked kell onnan.
2. Myra
aug. 28. 19:55
Nem is lehet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook