Nem tudjátok, hogy melyik városban van olyan fal, ahová a szerelmesek feltehetik a lakatjukat? Budapesten van? (tudásbázis)
A mai kor fiataljainak többsége, ha egy kis nehézség adódik, már pánikol és csomagol és kiadja a másik útját. Nekik valamiért nehezebb megküzdeni a kapcsolatért. Meg hogy lapos lett, meg ilyen érvek... De hát be kell látni, hogy azért a szerelem az esetek 95%-ában ELMÚLIK, helyette SZERETET lesz, ami sokkal szebb és erősebb kapocs a szerelemnél. De hát a legtöbbnek csak a tűz kell meg a lángolás. Folyamatosan. Aztán pár év alatt jól kiégnek...
Tisztelet a kivételeknek! :-)
De azért ez a ritkább.
Nézz körül ma, mennyi a válás...nem ok nélkül...
A romantika nekem nem tárgyakból tevődik össze. (gonosz dolog, de most a virágot is ide értem - ami egyébként nem tárgy, élőlény, de ha már levágják, akkor halott szegény, még ha pár napig bírja is a vízben)
Nekem az a romantika, ha odabújhatok a páromhoz csak úgy, minden szó nélkül. Ha megsimogat, vagy mond valami kedveset. Vagy egy teljesen sima séta, akár este, kivilágított helyen. (és most eszembe jutott a péntek esti londoni sétánk, amikor átgyalogoltunk a Jubilee-n meg a Tower (Bridge)-en... Hát az valami csodaszép volt. :-))
Nekem nem kell hozzá se lakat, se virág, se ajándék, hogy romantika legyen. :-)
Én csak véleményt nyilvánítottam, azt csak szabad, nem??!
Nem fogok azért egy külön topicot nyitni (ahogy sokan megteszik) csak azért, hogy a véleményemet elmondjam erről a lakatosdiról. Ide is nyugodtan belefér a dolog, hiszen témába vág. Én allergiás vagyok arra, hogy egy bizonyos témáról nyitnak 25 topicot, mind kicsit átfogalmazva, de a lényege ugyan az, csak, hogy legyen mindenkinek egy saját témája, amit Ő nyithat. Ami elég gáz, de hát nem én fogom megváltani a világot.
Szerintem semmi szép nincs abban, hogy tudom is én, egy kerítés szó szerint dugig van ilyen lakatokkal. Csak tönkreteszi a látványt, meg olyan, mintha valami vastelepen járnék. De mondom, ez csak az én véleményem, nekem nagyon nem jön be a dolog és inkább viccesnek tartom, mint romantikusnak. X-)
Éppen kedden voltunk Pécsen a párommal, de a lakatoknál nem jártunk. Egy éve viszont igen. És jót nevettünk. X-)
Nem értem minek kell lehurrogni ezt a lakatos dolgot...Hm???"fiatal nő",ha egyszer neked ez nem tetszik,akkor minek szóltál hozzá???hm?Hiszen itt nem kritikát kértem,csak egy kis segítséget.
Amugy sztem meg nem hülyeség,hanem igenis egy szép jelképe a szerelemnek,két ember között.Nekem nagyon tetszik.Sztem romantikus,és én örülök neki h a páromnak is tetszik.
Lilura,mi egyenlőre ide Pestre tesszük ki,amit Zarahell modott,aztán majd nyáron vmikor viszünk egyet pécsre:)
A párom családja már tudja, csak az én szüleim/családom nem. Néhány barátomnak elmeséltem, de egy kezemen meg tudom számolni, hány személy tud róla.
Én sosem szerettem szerepelni, középpontban lenni... Sosem voltam az a nagy dobra verős... :-)
De tényleg mindenki más. Milyen unalmas is volna, ha egyformák lennénk. X-)
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Barátnőket keresek Budapesten
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?