Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek! (beszélgetés)
Nagyon rosszul érzem magam. Gombóc van agyomrom helyén. Valami nem stimmel ezzel a délutánnal.:((
Valami van. Tudom, nem lenne szabad agyalnom, de rosszat érzek.:((
Hahó! Megjöttem. Van itt valaki? Ideges vagyok. Ne tudom pontosan, hogy mi a bajom, csak ideges vagyok, remegek.
Míg a kozmetikában voltam, Balázs hívott, hogy az anyja elfelejtette a mai találkát, ő meg felhívta és megbeszélték, hogy a parkban találkoznak, ahol előzőleg velem. Ez eddig ok, de hazaértem, ő pedig elviharzott, nem mondott semmit, hogy mi volt, csak hogy aludni akar. Most mi van???
Te nem mered??? Hát mi lett a mi magabiztos és bátor fogadott nagyinkból? Nyuszika?
Na jó ez csak vicc volt persze, tudom, hogy nem így megy ez a dolog!
Hát jó rég jártál errefelé! Legalább jól beettetetek, meg beittatok a lagzin?
Én is úgy elmennék már valami jó kis lakodalomba!!!
Tessék följegyezni! Kellhet az még! Mármint a pirospont!
Gergő most jobban van egy kicsit, de nagyon megviselte ez az öt napig tartó láz! Meg magas is volt ! Ritkán ment harmicnyolc fok alá!
Sziasztok!
Remélem mindenkinél már jobban vannak a gyerekek.
Zsuzsinál is remélhetőleg jobban van a kis Gergő na meg a fogfájósok is hagyhatnák aludni az anyukákat :).
Mi meg el voltunk esküvőre gazdagékhoz :)
Férjem főnőkének a fia nősült.
Volt csilli-villi meg sok finomság is, csak a páromat megértem haza imátkozni.
Jah és a fiamat meg haza kellett hozni a szertartás után mert hulla fáradt volt nyügös meg rossz. De szerencsére anyóst át tudta hozni a párom és el volt vele, vagyis mellette mert a gyerek már elaludt mire ideért vele a párom.
Szal anyós kapott egy pirospontott :))
Visszajöttem én is! Példát vettem Zsuzsiról és elmosogattam én is! Látom ost már a másik fórumon is csillapodnak a dolgok, Ildi ügyesen elintézted:)
Most megpróbálok kajálni egy kicsit, mert ma még nem volt rá időm:) Nemsoká jövök.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek - avagy egy 40-es depressziós nő csapongásai
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek