Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem merek a műtétig szandált venni. Ez azt mutatja, hogy... fórum

Nem merek a műtétig szandált venni. Ez azt mutatja, hogy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

9. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 13:44
Vedd meg!
júl. 5. 13:39
Vedd meg!
júl. 4. 23:37

Vedd meg!

Bár, ha arra gondolok, hogy a pajzsmirigy műtétem előtt vettem egy nadrágot 2009-ben, és azóta ott van címkével a szekrényben...

Bár a lábad nem fog nőni, én ugyan is úgy jártam, hogy a műtét előtt 50 kg alatt voltam, mire fel tudtam volna venni a nadrágot 10 kg-al több voltam. És persze, senkire nem jó.;)

6. Enissa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 23:35

Hinni márpedig KELL, ez nem elcsépelt frázis....a gondolatnak teremtő ereje van.

A gondolataink az egészségre is hatnak, és ezt ma már nemcsak a "lélekgyógyászok", hanem komoly orvosi és pszichológiai kutatások is alátámasztják. Fontos azonban különválasztani a valós hatást a túlzásba vitt ezoterikus ígéretektől.

Az agy képes biológiai változásokat elindítani, ha azt hiszi, hogy valami történik a testtel.

A gondolat nem varázsszer, de kulcsfontosságú tényező az egészségedben.

Ha gondoskodsz a lelkedről, azzal a testednek is jót teszel. Tehát vedd meg azt a szandált!!!

Nem minden rajtad múlik, de több, mint hinnéd.

Férjem nagyija mondta nem foglalkozik vele a család, nagyon gyenge..... bezzeg a szomszédnak adatnak be vitamin injekciókat.

Meghányta-vetette a család és az orvossal megbeszélték valami kellene a mamának.

Nátrium-klorid oldatot kapott, ami teljesen ártalmatlan a szervezet számára, és kivirult. placebo hatás működött nála.

A gondolat nem helyettesíti az orvost, gyógyszert vagy terápiát, hanem kiegészítheti őket.

A negatív gondolatok, félelem, szorongás krónikus stresszt okoznak, ez gyengíti az immunrendszert, emeli a vérnyomást, rontja az alvást, emésztést, és növeli a betegségek esélyét pl. gyulladásos vagy szív- és érrendszeri betegségek.

A pozitív gondolatok, bizalom, remény, hála viszont csökkentik a stresszhormonokat, javítják az immunválaszt, és segítenek a gyógyulásban.

Újból írom, vedd meg a szandált!

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
júl. 4. 22:24
Hát pont ezért nem veszek, mert nem merek hinni
júl. 4. 22:21
A lábaddal van gond?
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 4. 20:00
Vedd meg,,,várni fog rád mire jól leszel.
júl. 4. 19:15

Lehet, hogy épp most van szükséged egy kis örömre. A szandál nem csak cipő, egy apró jelkép, hogy hiszel a holnapban. És ha sikerül, már ott is lesz, hogy léphess benne tovább. :)

Jó egészséget!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook