Nem látszott az ultrahangon, félek egy kicsit (beszélgetés)
Az van, hogy sokan rágörcsölnek. Már a következő menstruáció előtt tudni akarják állapotosok-e. Teszt, labor, uh stb.
Mindennek meg van az ideje. Az orvos sem igazán látja még ilyen korán. Találgatni lehet ugyan de nem érdemes mert utána csalódás lesz a vége. Nyugi jönni fog a gyermekáldás. Sok sikert kívánok!
Akkor is nem itthon volt, az tuti, mert ha a 12 héten mész először, itt kb megköveznek. Persze más ha nem tudsz róla.
Van egy barátnőm, elég buci és nem volt rendszeres a mensije. A 14.héten derült ki, hogy babát vár :D Így rendesen lemaradt a 12 heti uh-ról!
Még nagyon korai volt. 6-7 hét között érdemes menni, akkor már van szívhang is.
Persze ha pecsételés van, akkor azonnal kórház.
Mindenek előtt gratulálok a kicsihez. Örömteli babavárást kívánok!
Ahogy a nőgyógyászod, ill. itt az előttem szólók is írták, hogy a 6. hét után érdemes visszamenni, mert akkortól már látszódni fog.
Nekem november 22-én maradt ki a menstruációm, november 23-án és 24-én volt egy-egy pozitív gyorsteszt. November 25-én (hétfő) beszéltem a nőgyógyászommal, aki december 5-re adott időpontot. Akkor lett megállapítva a terhességem.
Néhány hét múlva szülök. Ikreket várok.
Sziasztok,
Első terhességem, így egy kicsit pánikban vagyok :)
Terveztük,mondhatni másodjára jött össze.
Májusban is volt egy pozitív tesztem még a menzesz előtt 2 nappal , de aztán mégis megjött időre és a teszt később negatív lett.
Csalódott voltam és megijedtem , hogy valami baj lehet velem.
De rá egy hónapra ismét pozitív lett és ki is maradt a menzeszem már több mint egy hete. Pénteken elmentünk vizsgálatra, de még semmi sem látszódott sajnos csak hogy vastagodott endometrium és a jobb oldai petefészeknél van a sárgatest, de a doki megnyugtatott hogy túl korán vagyunk 1-2 hét múlva menjünk vissza.
A mell érzékenységemen kívül nagyon más tüneteim nincsenek, nekem ez is furcsa.
Tudom , hogy túlizgulom, csak az előző hónap csalódottsága miatt kicsit félek, hogy nem marad meg, vagy nem fejlődik :(
Járt valaki hasonló cipőben ?
Köszi a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Foghúzásom lesz fél2-kor! Bíztatnátok kicsit? Nagyon félek!!!
- 31. hetes terhesen 1.500 grammra becsülték a babát. Dokim szerint ez kicsit kicsi. Mit csináljak, hogy nőjön a következő ultrahangig?
- Most megyek koponya MR-re. Bevallom, kicsit félek.
- Nagy váltás előtt állok, és kicsit félek
- Cisztaleszívásom lesz, kicsit félek.
- Kicsit félek a holnapi feladattól, mert már nincs rutinom,...