Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem látszott az ultrahangon, félek egy kicsit fórum

Nem látszott az ultrahangon, félek egy kicsit (beszélgetés)

15. Sarkadi26 (válaszként erre: 14. - Semleges)
jún. 26. 11:44
Köszönöm szèpen ❤️
14. semleges (válaszként erre: 13. - Sarkadi26)
jún. 26. 11:29

Az van, hogy sokan rágörcsölnek. Már a következő menstruáció előtt tudni akarják állapotosok-e. Teszt, labor, uh stb.

Mindennek meg van az ideje. Az orvos sem igazán látja még ilyen korán. Találgatni lehet ugyan de nem érdemes mert utána csalódás lesz a vége. Nyugi jönni fog a gyermekáldás. Sok sikert kívánok!

13. Sarkadi26 (válaszként erre: 12. - Semleges)
jún. 26. 11:22
Köszönöm
12. semleges (válaszként erre: 11. - Sarkadi26)
jún. 26. 11:20
Ezek alapján szerintem nem vagy terhes. De még korai erről felelősen nyilatkozni.
11. Sarkadi26 (válaszként erre: 6. - Halacskaaaa)
jún. 26. 11:04
Sziasztok !! Bocsánat hogy hozzászolásban irtam.. de teljesen ketsegbe vagyok esve !! 6.23.- án voltam nőgyógyászati vizsgálaton mert előtte egy hetig kb 5- napig olyan rosszul voltam nem volt kedvem semmihez gyengének éreztem magam nem tudtam enni sőt az ételre ra sem tudtam nezni hanyinger emelyges hangulatingadozas és erzekenyebb voltam az illatokra szagokra … elmtem a nőgyógyászhoz és azt mondta ENDOM12mm benne 3MM FELRITKULÁS.. nem tudom ez mit jelenthet vissza kell menjek kontrollra 2 het mulva .. viszont csinaltam tesztet mind a 3 teszt negativ lett .. hozzateszem faj a mellem emelyges es hanyinger erzes ugyan ugy megvan .. probálkozunk mert szeretnénk babát❤️.. kedden vért vettek tőllem hogy ki mutatja e a HCG hormont de viszont az negativ lett .. felhivtam a vedonot es o azt mondta valoszinuleg nem élő terhesség 😭 valaki segitene ?? 30.- án kellene megjönnie ! Terhes lehetek vagy mi lehet a probléma?
10. Alnisa (válaszként erre: 7. - Sargadinoszaurusz)
jún. 23. 11:50

Akkor is nem itthon volt, az tuti, mert ha a 12 héten mész először, itt kb megköveznek. Persze más ha nem tudsz róla.

Van egy barátnőm, elég buci és nem volt rendszeres a mensije. A 14.héten derült ki, hogy babát vár :D Így rendesen lemaradt a 12 heti uh-ról!

9. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 23. 11:47

Még nagyon korai volt. 6-7 hét között érdemes menni, akkor már van szívhang is.

Persze ha pecsételés van, akkor azonnal kórház.

jún. 23. 06:00

Mindenek előtt gratulálok a kicsihez. Örömteli babavárást kívánok!

Ahogy a nőgyógyászod, ill. itt az előttem szólók is írták, hogy a 6. hét után érdemes visszamenni, mert akkortól már látszódni fog.

Nekem november 22-én maradt ki a menstruációm, november 23-án és 24-én volt egy-egy pozitív gyorsteszt. November 25-én (hétfő) beszéltem a nőgyógyászommal, aki december 5-re adott időpontot. Akkor lett megállapítva a terhességem.

Néhány hét múlva szülök. Ikreket várok.

jún. 23. 05:21
én is borzasztóan izgultam az első pozitív tesztnél, de az első terhességemnél a 8. héten, a másodiknál a 12. héten jártam először orvosnál. ne aggódj, ilyen korán alig látni, még a petezsák is pirinyó. :) gratulálok!
jún. 22. 21:14
A tünetek is legtöbb esetben csak a 6. hét után szoktak jelentkezni.
5. fincsi5 (válaszként erre: 2. - Liliom10)
jún. 22. 19:37
Doki lecsekkolva, megtarthatja a diplomáját. 😆😆
4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 18:41
Túl korán voltàl. 6. Hét utántól látszik bármi is uh-on. Úgyhogy minden ok nagy eséllyel.
3. Tai (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 18:15
Érthető hogy aggódsz, de nyugi még tényleg túl korai volt a vizsgálat. Rendben lesz minden. Gratulálok a picihez :)
2. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 22. 17:28
Egyetértek a dokival. Menj vissza két hét múlva és ne izgulj ! 🙂
jún. 22. 16:38

Sziasztok,

Első terhességem, így egy kicsit pánikban vagyok :)

Terveztük,mondhatni másodjára jött össze.

Májusban is volt egy pozitív tesztem még a menzesz előtt 2 nappal , de aztán mégis megjött időre és a teszt később negatív lett.

Csalódott voltam és megijedtem , hogy valami baj lehet velem.

De rá egy hónapra ismét pozitív lett és ki is maradt a menzeszem már több mint egy hete. Pénteken elmentünk vizsgálatra, de még semmi sem látszódott sajnos csak hogy vastagodott endometrium és a jobb oldai petefészeknél van a sárgatest, de a doki megnyugtatott hogy túl korán vagyunk 1-2 hét múlva menjünk vissza.

A mell érzékenységemen kívül nagyon más tüneteim nincsenek, nekem ez is furcsa.

Tudom , hogy túlizgulom, csak az előző hónap csalódottsága miatt kicsit félek, hogy nem marad meg, vagy nem fejlődik :(

Járt valaki hasonló cipőben ?

Köszi a válaszokat

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook