Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem jöttek össze, mi lehetett a gond? fórum

Nem jöttek össze, mi lehetett a gond? (beszélgetés)

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Érdekes73)
febr. 18. 16:53
Az élet megy tovább. Velünk, vagy nélkülünk.
17. birebora (válaszként erre: 14. - Globus)
febr. 18. 15:18
Ismerek ilyen párokat. És olyanokat is akik társkeresőn ismerkedtek meg és boldogan élnek.
16. Érdekes73 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 18. 00:16
Aki meghalt az szent lesz akkor is ha nem volt az.
febr. 17. 23:17
aki neked szimpatikus az meg nem azt jelenti,hogynekik is az.engem is ugy 20 evvel ezelott volt sogornom vkivel osszekaakart hozni/valasom utan/es a pasi szoszerint ezt mondta-"ha osszejovok en mondom meg,hogy mit csinalj!"na soha tobbet hallani sem akartam rola!
14. globus (válaszként erre: 11. - Birebora)
febr. 17. 19:39
Ha belegondolok, mi is összehozott pár vagyunk. Férjem szomszédja volt szobatársam a koleszben, nála szilvesztereztem, amikor megismerkedtünk.
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - L.luiselotte)
febr. 17. 18:57
Bölcs volt a nagymamád, ne bánd.
febr. 17. 16:54
kb 18 éves koromban kiszemelt egy 30-as izraelita kereskedő, a nagyanyámat fűzte, hogy hozzon össze bennünket. Tanulni akartam nem férjhez menni, de igy utólag - nem vagyok szerelmes, romantikus alkat - egy kicsit bánom, valószinű kényelmesebb életem lett volna / ja és nagyon jóképú pasi volt, csak szerintem " öreg "
febr. 17. 16:43
Én is voltam "kerítő" két esetben is. Nem jött össze. Azóta mindkettő megtalálta a párját. Az egyiknél gyerek is született.
febr. 17. 15:19

Nekem van 2 pár ismerősöm, akiket én hoztam össze.😃

Már lógatták az orrukat, hogy nekik nem jön össze, "nem lesz senkijük"...

Mindkét pár túl van a 45. házassági évfordulójukon.

Jóban-rosszban, egészségben-betegségben együtt maradtak.😃

Kicsit (vagy nagyon?) elhatározás kérdése is ez!

Jófejek, humorosak, csípem őket és ők is engem!

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Libikóka)
febr. 17. 11:32

Nem tudom, hogy lett a téma címe kérdés. A vessző utáni részt nem én írtam.

Valószínű van benne feszkó, mert így ez egy nem spontán dolog. Meg az özvegy állapot lehetett nyomasztó a másik félnek.

febr. 17. 11:06

Úgy tűnik, nem minden magas kapcsolat emelkedik magasra.

Legalább bebizonyították, hogy a magasság nem minden.

Igyekezz tanulmányozni a kerítői karriert, biztos hasznos tanácsokat kapsz hozzá, mert a kerítői karriered most még nem nőtt nagyra. Hajrá!!!!

7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 17. 10:47
Őket kéne megkérdezned, nem? Mi nem ismerjük őket.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 17. 09:13

Nem volt benne részem de ez az "összehozósdi" már eleve magában hordozhat egy kis feszkót.

Aztán még 1000 más is hibázhatott.Szinte értelmetlen a kérdés,,tőlünk pláne.Az érintettek mit mondtak?

febr. 17. 09:00
Megpróbáltad. Nem voltak szimpatikusak egymásnak, nem akarták a másikat. Ilyen van.
febr. 17. 08:31
Gűgyű Asszony?
3. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 17. 08:30

Azért... a közös magasság nem elég!

Talán valami szimpátia is kellene.

Meg hasonló gondolkodás, célok, elképzelések az életről, hasonló morális neveltetés, közös érdeklődési kör, az együtt nevetés képessége...

A kémiát meg nem is említeném!

Biztosan ismersz Te is olyan embert aki aranyos, udvarias, tudtok jókat beszélgetni - de biztosan nem csókolóznál vele!

febr. 17. 08:26
Mi a tanulság számodra? Ez a néhány szempont és a te döntésed, h. összehozod őket, nem elég ahhoz, h. kölcsönös szimpátia/szerelem alakuljon ki.
febr. 17. 08:11
Két ismerősömet akartam összehozni. Mindkettő magas, így nehezebben találnak párt. Az egyik özvegy és van egy pár éves gyereke. A másiknak meg nem lehet, de szeretett volna. Aztán mégse lett semmi komolyabb köztük, csak egy találka.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook