Nem jöttek össze, mi lehetett a gond? (beszélgetés)
Nekem van 2 pár ismerősöm, akiket én hoztam össze.😃
Már lógatták az orrukat, hogy nekik nem jön össze, "nem lesz senkijük"...
Mindkét pár túl van a 45. házassági évfordulójukon.
Jóban-rosszban, egészségben-betegségben együtt maradtak.😃
Kicsit (vagy nagyon?) elhatározás kérdése is ez!
Jófejek, humorosak, csípem őket és ők is engem!
Nem tudom, hogy lett a téma címe kérdés. A vessző utáni részt nem én írtam.
Valószínű van benne feszkó, mert így ez egy nem spontán dolog. Meg az özvegy állapot lehetett nyomasztó a másik félnek.
Úgy tűnik, nem minden magas kapcsolat emelkedik magasra.
Legalább bebizonyították, hogy a magasság nem minden.
Igyekezz tanulmányozni a kerítői karriert, biztos hasznos tanácsokat kapsz hozzá, mert a kerítői karriered most még nem nőtt nagyra. Hajrá!!!!
Nem volt benne részem de ez az "összehozósdi" már eleve magában hordozhat egy kis feszkót.
Aztán még 1000 más is hibázhatott.Szinte értelmetlen a kérdés,,tőlünk pláne.Az érintettek mit mondtak?
Azért... a közös magasság nem elég!
Talán valami szimpátia is kellene.
Meg hasonló gondolkodás, célok, elképzelések az életről, hasonló morális neveltetés, közös érdeklődési kör, az együtt nevetés képessége...
A kémiát meg nem is említeném!
Biztosan ismersz Te is olyan embert aki aranyos, udvarias, tudtok jókat beszélgetni - de biztosan nem csókolóznál vele!
További ajánlott fórumok:
- Közösségi oldalon hirdettem egy csizmát. Ma jöttek érte, kifizette a vevő. Erre most ír, hogy nem lett jó a méret, ti visszavennétek?
- Hármasikreim lesznek! Van még valaki rajtam kívül akinek egyszerre jöttek ennyien? :)))
- Májvizsgálat eredményére nagyon rossz értékek jöttek ki, kezdjek el aggódni?
- Akik 2005-ben jöttek össze a párjukkal.
- Ismertek olyan párt, akik régóta ismerték egymást, de nem jöttek össze, ám évek múlva egymásra találtak?
- Nagyon összejöttek most a dolgok... kivagyok már teljesen.