Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem hiszek benne, hogy mindenkinek létezik olyan munka,... fórum

Nem hiszek benne, hogy mindenkinek létezik olyan munka,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 14. 08:05
Egyetértek
aug. 14. 07:07
Nem kell mindenkinek olyan munkájának lennie, amiben ✨kiteljesedhet✨, sokunknak a munka csak megélhetési forrás. Ez is a kapitalizmus egyik mellékterméke hogy nem elég hogy dolgozni kell, még vágyjál is rá, már 5 évesen tudd mi akarsz lenni, legyen karriered.... Egyébként a 2. hozzászólással én is egyetértek részben, szeretek tanulni, sok minden érdekel, most fogok belevágni a 3. diplomám megszerzésébe, de azért az sem minden. Persze a végzettségem miatt kellemes munkahelyem van, de ettől nem szerettem meg dolgozni, ha azt mondanák hogy holnaptól nem kell mennem, de a fizetésem továbbra is utalják, akkor 5 másodpercig sem gondolkodnék :DD Szóval igen, a tanulás jobb lehetőségeket ad, de (nekem legalábbis) a munka akkor is munka marad. 🤷‍♀️ Nincsen azzal baj... De ha az egészségedre ártalmas, akkor tényleg gyorsan keress mást, az azért nem oké.
aug. 14. 07:05
Pedig van olyan munka😀
aug. 14. 07:00
Egyetertek😅😅
aug. 13. 22:48
De, létezik. Nekem az összes munkahelyem, munkám olyan volt, amit szerettem és szeretek csinálni. Egy titka van. Tanulni kell. Bármit. Bármilyen tanfolyamra jelentkezni kell, ami picit is érdekel, amire lehetőséged van. Ha a munkahely hirdeti meg a tanfolyamot, és senki nem jelentkezik, te jelentkezz. Minél többet tud az ember, annál több lehetősége van. Annál többet ér a munkaerőpiacon. Annál nagyobb kapcsolatrendszerre tesz szert. Ez a titok. Tanulni.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook