Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem hallgat rám...!Segítsetek! fórum

Nem hallgat rám...!Segítsetek! (beszélgetés)

1 2
10. marduk
2009. dec. 22. 16:12
rábíznám, a hogyan ha nincs pénzünk kérjen ő kölcsön ami persze nehéz helyzet lesz neki.Még azt ha most azért veszekszel,hogy mért költ rád legközelebb nem kapsz semmit akkor se ha telik rá,ne veszekedj ezért vele,bízzál benne hátha jó pénzszerzővé válik ha nem lesz,ezt a terhet rakd rá
2009. dec. 22. 16:12
a volt élettársammal nekünk hiába volt már hónap közepén csak 5000ft-unk,ő akkor is megvette amit akart.Hiába könyörögtem....
8. giga455 (válaszként erre: 7. - F08844d0fd)
2009. dec. 22. 16:11
Általában ki megy kölcsönkérni? Te vagy Ő?
2009. dec. 22. 16:09
Próbálmék beszélni vele, de ha olyat mondok ami neki nem tetszik akkor egyből megsértődi!:(
6. giga455 (válaszként erre: 1. - F08844d0fd)
2009. dec. 22. 16:09

Örömöt akart neked szerezni.

Beszélj vele, mondd el neki hogy nem lehet így költekezni, mert mi van ha valami hirtelen kell a gyereknek, és nincs aki kölcsönadjon?

2009. dec. 22. 16:05
Próbálj meg beszélni vele.Nyugodtan:-)
2009. dec. 22. 16:05
33éves?Hát,nem lesz könnyű dolgod!
2009. dec. 22. 16:04
Hány éves a párod?
2009. dec. 22. 16:03

Ebből most semmit sem értettem :'(((

Te 18 éves vagy?

2009. dec. 22. 16:02
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni.Párommal hamar a végére jártunk mindennek...2009.01.01-én jöttünk össze, mára már összeházasodtunk és van egy kisfiunk.Eddig minden rendben volt nagyából és most derült ki, hogy egyáltalán nem hallgat rá!:( Az anyagi helyzetünk nem a legfényesebb sajnos. Mivel karácsony van ő ajándékot akart venni nekem, még régebben kinéztem egy pénztárcát és azt meg is vette. Ezzel még nem is lett volna gond, de maradt 10ezer forintunk fizetésig és az elég is lett volna, ha őnagysága nem vesz nekem még egy ajándékot annak ellenére, hogy mondtam neki, hogy ne vegyen már semmit.Ráadásul olyat vett amire egyáltalán nincs szükségem. A múlt hónapba is kölcsön kellett kérnünk, mert a babának kellett gyógyszer és arra már nem jutott. Örültem, hogy ebben a hónapban nem kell majd kölcsönkérni, mert megkaptam az anyaságit erre...!Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám vele felfogatni, hogy első a gyerek , és amire nincs szükség azt nem vesszük meg? Jövőre már úgy lesz pénzünk, hogy amire kell arra elég is lesz, de ha ezt csinálja akkor nem tudom mi lesz. Azt hittem, hogy sikerült lebeszélnem róla, de mikor hazajött rájöttem, hogy hajhatatlan!:(Kérlek segítsetek!
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook