Nem érzitek úgy, hogy az egész nyarat elcseszi ez a kánikula? (beszélgetés)
Ja. Olyan száraz a levegô, hogy szinte éget :(
Bár a folyó partján el lehet pihengetni.
Amin nem tudsz változtatni, marad a saját hozzáállásod megváltoztatása!
Legalább nem kell fûteni!!
Örülj, hogy nem kell utat építened, a földeken kapálnod, zöldséget, gyümölcsöt szedned; pékségben dolgoznod, nincs dinnyefölded stb.
Nyugi, még pár hónap, jön a zimankó, párás, ködös, esős időszak ;o)
Menj ki a lakásból amikor tudsz, keress árnyékot, kevésbé nem lesz meleg, mégis más a levegő.
Ami segíthet: vegyél borsmenta és citrom illóolajat, terápiás minősítégűt, pl. a Primavera-ban, Panaromnál, stb.
Egy pohár ásványvízbe csöppents bele egy-két cseppet, úgy idd meg. A testápolódba szintén, és úgy kend be a bőrödet. Mielőtt lefekszel, egy törülközőt áztass be borsmenta olajas vízbe, facsard ki és tedd a nyakadba. Órákig érzed a kellemes, hűsítő frissességét.
Ja, hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem, én imádom, évezem, napelemmel működöm :)
Én úgy gondolom, hogy meleg és meleg között is van különbség. Persze, hogy nyáron legyen meleg, ne kelljen pulcsiban lenni, és aki nyaral, az tudjon fürdőzni, napozni.
De amikor olyan nagy a forróság, hogy még az ásványvizes flakonért is nehezemre esik kinyúlni, és éjjel sem lehet pihenni nyitott ablaknál sem, az már nem a "jó idő" kategória.
Mindazonáltal nyilván nincs értelme az időjárás miatt sopánkodni.
Én nem bírom a hőséget, kánikulát, de most
ennek van az ideje!!
Ha meg hűvös nyarunk lenne, az lenne a baj ;D
Én is nehezen viselem ezt a hőséget :( Nem a nyár a kedvenc hónapom, pláne úgy, hogy még strandra se jutottam el eddig, majd talán két hét múlva.
Sajnos így dolgozni is nehezebb, sokkal nehezebb koncentrálni, ráadásul mi a munkahelyen 35 fokos szobába ülünk, mert légkondi az nincs. Rémálom.
Nagyon várom már az őszt, azt a kellemes 20-25 fok közötti hőmérsékletet.
Én nagyon utálom!!!
Mennék a gyerekekkel,de félek,hogy ráolvadunk az aszfaltra! Strandra nem megyek,mert tömeg van,és semmi értelme...
Várom az este hatot,akkor kimegyünk a kertbe,8 után meg a kutyával csavargunk. Ennyi...Borzalmas! Amúgy sem szeretem a nyarat,de ez a hőség...FÚJJ!