Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem értem, sokan miért nem szeretnek főzni. fórum

Nem értem, sokan miért nem szeretnek főzni. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
aug. 22. 10:06
Nem szeretek se főzni se vasalni :)
25. fenevigye (válaszként erre: 24. - Fenevigye)
aug. 22. 09:47
Hozzáteszem, hogy zöld színüt tudok venni bármikor, de a sárgát amit jobban szeretek, nem.
aug. 22. 09:45
Általánosságban beszélve, azt főzök, amit megkívánok. Nem mindíg lehetséges, mert pl. télen nem tudok venni friss zöld babot, főzeléknek.
aug. 22. 09:36
A Nap nem tanult meg főzni, muszáj neki sütni.
22. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 22. 09:25

Lehet azért mert többfélék vagyunk és más dolgokat szeretünk...? Azért ezt nem olyan nehéz megérteni, van aki szeret takarítani, van aki nem, van aki szeret főzni, van aki csak sütni szeret...

Amúgy jól főzök, mindkét szülőmtől azt láttam hogy szeretnek főzni, de ettől függetlenül én nem szeretek. Mondjuk inkább a főzés mint a takarítás, mert azt viszont egyenesen rühellem. :D

21. jooeva
aug. 22. 09:12

Ki mit hozott itthonról, Anyukája mire tanitotta vagy épp mire nem.

Anyukám htb. volt mindig, úgy nőttünk fel, hogy mindennap frissen főzött étel várt minket. Párom szintén.

Kiskorom óta érdekelt a sütés-főzés, gyakorlom azóta is.

Egyet nem szeretek, kitalálni, hogy mit főzzek😃

Sütés a hobbim😃

Vasalást hanyagolom😃

Mosogatással sincs bajom, nincs gépem.

Portörlést kihagynám az életemből😃

aug. 22. 08:37
Tényleg sokan nem szerettek főzni :) Nekem nincs bajom vele, szívesen főzök, de mindig legalább két napra. De panírozni kifejezetten utálok. A mosogatás sem gond (nincs gépem), de az edények elpakolása a mumusom, ahogy egyébként a ruhák elpakolása is.
19. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 22. 08:31
Van aki nem szeret vasalni, vagy olvasni, mosni, és van aki nem szeret főzni. Szerencsére most már bőven van alternatíva, a lefagyasztott félkész ételektől, a tényleg házias menüt kínáló éttermekig.
18. globus (válaszként erre: 8. - Lolita2112)
aug. 22. 08:20
Még életemben nem rendeltem kaját, pizzát sem...étterembe átlagosan negyed évente megyünk, ennek racionális oka van: 4 ember szúletésnapja. Minden más ünnep itthoni.
17. globus (válaszként erre: 9. - Papája)
aug. 22. 08:17

Ugyanez. Mire jönnek, terített asztal. Míg itt vannak, minden étkezésre új + csomagolás.

Viszont cserébe utána egy hétig nincs főzés, maradékokkal tele a hűtő.

16. globus (válaszként erre: 6. - Channa*)
aug. 22. 08:15
Vasalni szeretek, csak előszedni, felállítani a vasalódeszkát nem, hosszabbítót keresni, utána helyükre tenni a ruhát sem.
15. Tien (válaszként erre: 10. - Birebora)
aug. 22. 08:13

Dettó.

Háromféle kaja figyel a hűtőben.

Tök egyszerűek ,de finomak.

Legalább hétfőig nem kell főznöm.

14. lolita2112 (válaszként erre: 9. - Papája)
aug. 22. 07:25
en imadom a fozesi musorokat hisz otleteket lehet venni onnan.fozni is szeretek,deha epp KFC csirkere faj a fogam vagy yirosra az sem gond,mert kapok kimenot a konyhabol.az unnepeket meg itt a legtobben etteremben tartjak meg.
13. Csitt (válaszként erre: 3. - Birebora)
aug. 22. 07:24
Ugyanez itt is. Férjem mindent előkészít, megvásárol mégis gyűlölöm a főzést, pedig jól főzök.
12. andi6020 (válaszként erre: 6. - Channa*)
aug. 22. 06:53
Per pillanat azt sem tudom hol van a vasalóm.
11. birebora (válaszként erre: 5. - Globus)
aug. 22. 06:45
Nagy segítség.
aug. 22. 06:44
Én se szeretek. Több napra főzök. Eszem ágában sincs minden nap.
aug. 22. 06:26

Utálok főzni, 52 éves házasok vagyunk, 52 éve főzök. Unom, elegem van, de a férjem imád vásárolni és enni is.

Gyerekeim összesen kb. 10 évig voltak kollégista üzemmódban. Minden hétvégém a főzéssel telt, úgy hogy vittek is ételt.

Utána hazajártak ritkábban, akkor is.

Majd jöttek az unokák és a kívánságlisták.

Örülök persze hogy vannak és van akinek készíthetek, de szoktam mondani, hogy én ajándékba legalább 1 hét én időt kérek, amikor nem kell főznöm. Eddig süket fülekre talált a kérésem.

Nem szeret a főzős műsorokat sem. Nem értem mi a fenét lehet szeretni rajta.

8. lolita2112 (válaszként erre: 2. - Csicsi25)
aug. 22. 02:00
igazad van!ezertis nalunk nagyon divat a TAKE AWAY FOOD/ELKESZITETT ETEL MEGVETELE ES HAZAVITELE/.valoban jo erzes ha 1 nap nem kell fozni.itt minden kicsi esemenyt/nem otthon elek/az emberek etteremben unnepelnek meg.
aug. 22. 01:14
Nagyon szeretek főzni, és állítólag nagyon jól tudok is. Olyanra csinálom, ahogyan én szeretem. Tegnap lecsót csináltam, pár nappal előtte pedig húslvest, marha lábszárból.
aug. 21. 23:19

Idő rabló.

Főzés helyett annyi minden mást lehet csinálni.

Én meg azt nem értem, hogy sokan, miért nem szeretnek vasalni.

5. globus (válaszként erre: 3. - Birebora)
aug. 21. 23:08

Enyém is bevásárol. Oda megy és azért, ahová/amiért küldöm. Leteszi az asztalra, onnantól semmit. Viszont enni szeret.

Nálunk rendes mellett még fut tej-tojás-gluténmentes szekció is...

Az a legjobb, amit mindenki ehet. Ha nem válogatós.

4. globus (válaszként erre: 2. - Csicsi25)
aug. 21. 23:04
Akkor képzeld, mi lenne, ha nem fogyna el ;)
aug. 21. 23:03
Főzök és finomakat is, de én sem szeretek. Mondom ezt úgy, hogy a férjem mindent bevásárol, megpucol, felkockáz, szeletel, paníroz, előkészít, mosogat, elpakol stb.
aug. 21. 22:52

Én nem hogy nem szeretek, egyenesen utálok!

Előszöris: találja ki az ember, hogy mit főzzön, amit mindenki szeret a családban és nincs sok meló vele. Aztán mindent előkészíteni, pepecselni, csomó edényt összekenni, aztán elmosogatni, elpakolni... Egy órán keresztül szenvedsz vele, aztán elfogy 10 perc alatt. Utána megint mosogatás, pakolás. Ennél jobban már csak a porszívózást utálom! 😢

Mindig mondom a családnak: számomra az az ünnep, ha nem kell főzni!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook