Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem értem, miért jó széttrollkodni minden fórumot. fórum

Nem értem, miért jó széttrollkodni minden fórumot. (beszélgetős fórum)


Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
márc. 19. 20:20

Én sem értem, hogy miért jó a trollkodás?!

Vajon miért jó a trollnak, ha provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombázza, ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja az online közösséget?!"Ezek a megmondó emberek is! Akiket ha szembesítik ezzel, ha "felismerték," lepereg róluk! Ha rávilágítanak arra, hogy "a stílus maga az ember!"

az is lepereg! Hiba mondja valaki, hogy neveletlen népség az ember, és csak a szürke majmok viselkednek így, mint ezek, lepereg! Ha látom az ilyen fórumozó nevét, már "ugrok" is tovább! Ha netán véletlenül írna is, az tuti, hogy én sem etetném! :)


Való igaz, eltűntek a régi "barátságos" beszélgetős fórumok! A most még regnáló fórumokban pedig csak "bejelentkeznek," köszönnek, "kijelentkeznek" elköszönnek, netán megemlítik az időjárást, meg az itt fáj, ott fáj, és jónapot! Régen olyan "forgalom" volt egyes jól prosperáló fórumokon, hogy elég volt visszaolvasni! Most, ha egy új, a topiklakók által egy "idegen" benéz a "gyér topikba" hozzájuk, átnéznek" rajta?! A fórum frakció összezár?! Ahelyett, hogy örülnének az új tagnak?! Bizonyára féltik a hierarchiában elfoglalt státuszukat?!

Azt látom, az antipatikus tagokban (trollokban, megmondó emberekben) tombol a tesztoszteron. És annyit hagynak maguk után, mint egy katonai alakulat, nagy gyakorlat után! Rosszindulattal spékelve! De a jó szimatú szekciótagok már "felismerik" ezeket! Akik se perc alatt képesek felszántani az egész platformot. Ha kizártak valakit közülük, jön a sértődés, hogy miért?! A pofátlanság csimborasszója az amikor még elkezdik "húzogatni a Hoxa bajuszát is, hogy hol van az elkóborolt csorda tagjuk?! Holott tudják, hogy éppen likvidáltak, vagy kivágták, mint macskát kakkantani! Sajnos az utánpótlás kiapadhatatlan! Mert percek múlva már vissza is jön a nyáj tagja más nicknéven! Jól jönne ilyenkor a bábfigura Vitéz Jancsi a palacsintás ütőjével! :)

Nem lehet nem észrevenni, hogy a megmondó emberek nonstop osztják az észt a fórum minden szegmensében. Tudom, megtehetik, szívük joga!

Észrevehető az is, hogy sokszor azonos a FI és a válaszoló személye, és jól kibeszélgetik saját magukkal a fórum témáját?! :))) Nem hiába, a platform "nagyjainak" cirkusz kell, nem kenyér! És csak csordában "bátrak! (Főleg ha egy azonos klubnak tagjai!)


Érdekes, hogy az anonim FI témája egy idő után, már köszönő viszonyban sincs a hsz-ekkel! Úgy elkanyarodnak a témától, mint a kanyargós Tisza teszi! Egy időn belül veszekedésbe, személyeskedésbe torkollik a fórum. (Pláne, ha belép az a pár megmondó ember is!) A FI pedig már el is tűnt! " Még "keresni" sem lehet, adatlap híján! A notórius hozzászóló azt sugallja, hogy övék a hoxa platformja és a mennyeknek országa is?! A megmondó ember pedig maga a helikopter is!


És nekem nem tetszik valami az "olvasó üzemmódban," máris lapozok és ugrom is tovább! Egyébként a fentiek, egyáltalán nem kardinális kérdések az életemben, hála az Univerzumnak! És a fentiek ellenére is szeretem ezt a platformot! Szeretek jeleket viszonozni, dominózni, és megvannak a kedvenc naplóim is! :)

Nekem ezek jutottak eszembe a trollokról, a megmondó emberekről, az anonimitásról. Természetesen a leírtak csupán az én véleményemet tükrözik! Tiszteletben tartva mások eltérő véleményét! Remélem, más is így gondolja az enyémről.

(Elnézést kérek, hogy ilyen hosszúra sikeredtem! :) Ritkán jövök, ezért vegyétek úgy, mintha a hat év alatt összegyűlteket, most egy szuszra írtam volna le! :))

55. Enissa
márc. 19. 18:29
Még mielőtt valaki infarktust kapna, bejelentem lelépek, csak egy dög vagyok, imádok gyerekes fórumokon trollkodni, egyszerűen nem értem, hogy lehet ezen idegeskedni. Kösz a mai játékot is!
54. csemár (válaszként erre: 53. - Főnix3)
márc. 19. 17:56
Levesnek? :-)
53. Főnix3 (válaszként erre: 50. - Csemár)
márc. 19. 17:49
Nem, nincs! Vasárnap megfőztem mindet! 😜
52. Enissa (válaszként erre: 47. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 19. 17:43
😁😱
51. Főnix3 (válaszként erre: 43. - Levarosbukta)
márc. 19. 17:42

Aki itt ellentmond, az nem én vagyok!

Nem vagy te politikus? Sokat beszélsz a semmiről!

Elmondtam a véleményem, tartom magam ahhoz! Miszerint a nick név is anonim, semmi szükség olykor, hogy anonim legyen egy fórum, legyen az, hogy mit kotyvasztok vasárnap, vagy párt keresek.

50. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 19. 17:30

Én azt hiszem, hogy trollok nincsenek.

Vannask viszont kekeckedő személyek, akiknek élvezet bosszantani másokat.

Egészségükre - ha már erre van szükségük!

49. birebora (válaszként erre: 45. - 55Judit)
márc. 19. 17:27
Nem tudom miért kell ezért elhagyni az oldalt. Ha valami nem tetszik nem olvasom, nem szólok hozzá. Ha valaki belém áll nem hagyom magam és ignorálom. Nem kell ezt véresen komolyan venni. Ha valamikor nem jövök az nem valaki miatt lesz.
márc. 19. 17:24
Én sem értem.
47. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Enissa)
márc. 19. 17:14
Lentebb az agarakkal.
46. Enissa (válaszként erre: 42. - 55Judit)
márc. 19. 16:31

Ezen mi a fenét lehet félreérteni?

"Mióta én ismerem a hoxa fórumot, ez a színvonal. Nézd meg az indexet. Ott szépen, intelligensen beszélgetnek az emberek."

Tehát, ott igen, a Hoxán nem.

Olyan vagy, mint a napraforgó.

45. 55Judit (válaszként erre: 44. - Michelle.r)
márc. 19. 13:07

Igen, ez nem hiányzott. Vagyis sokan élvezik, ezért kell.

Ez a regisztrációm kb 5 éves, de volt ez előtt is másik, egyszer valamiért nem tudtam belépni vele. Azt hiszem akkor újították meg az oldalt. Homályosan emlékszem, régen élhetőbb volt ez a hely. Ismerek olyat, aki a színvonal esés miatt hagyta el a fórumot. Őt pedig kedveltem. Ő volt Mezei Virág. Azt írta akkor, nem szünteti meg az adatlapját, talán még benéz. De nem néz be évek óta.

44. michelle.r (válaszként erre: 18. - 55Judit)
márc. 19. 12:44

Nem tudom, mióta ismered, de én valamivel több, mint tíz éve regisztráltam. Egészen más volt a hangulat, a témák. Nagy röhögések voltak, szívtuk egymás vérét, nem volt ennyi megmondó ember. Persze a fórumok nagy része se arról szólt, amit egy öt perces google kereséssel meg lehetne válaszolni.


Az anonimitás lehetősége kétségen kívül sokat rontott a színvonalon.

43. levarosbukta (válaszként erre: 10. - Főnix3)
márc. 19. 11:56

Ellentmondasz saját magadnak. Mintha nem lenne mindegy hogy Főnix3 vagy anonim fórumnyitó néven nyit valaki fórumot. Igy sem, úgy sem tudjuk ki van valójában egyik mögött sem.

Az hogy meg anonimként indít valaki fórumot, ha már van erre lehetőség szíve-joga mindenkinek. Amit meg nagyon is megértek mert vannak itt többen is akik nagyon ráérnek és abban lelik örömüket, hogy rögtön nekiállnak kutakodni a fórumindító után, górcső alá állítják a korábbi hozzászólásait, belekötnek mindenbe.


Úgy hogy te is ha úgy vesszük névtelenül, a faceebok-os szóval éljek arctalanul teszel minden hozzászólást.

42. 55Judit (válaszként erre: 38. - Enissa)
márc. 19. 11:02

Úgy is kell. Egyetértek. Én sem. Bár vagy félreértettél valamit vagy szándékosan félremagyarázod, de számomra nincs jelentősége ennek. Arra pedig nem kell biztatnod hogy maradjak, mert minden témában addig vagyok, amíg én szeretnék. És soha nem mondom meg senkinek hogy mit csináljon legfeljebb annak aki nekem mondja.😀

Szerintem egyik témának sem erről kéne szólni. A fórumindító nem személyeskedett, de minden fórumban akadni kell itt valakinek aki felveszi a megmondó szerepét.

41. Dominó (válaszként erre: 31. - Globus)
márc. 19. 10:46
Egyetértek.
40. Enissa (válaszként erre: 39. - Napsugár8)
márc. 19. 10:35
Biztos vittem el fórumot én is, vittek el általam kedveltet is, de átugrom azokat, amik nem érdekelnek abban a fórumban és visszatérek az eredeti témához.
39. Napsugár8 (válaszként erre: 27. - Sablonos)
márc. 19. 10:27
Ilyen is van, igen! Akikről én írok, ők sem szándékosan viszik el a témát más irányba, csak éppen ott jut az eszükbe valami, és elkezdik... és mivel én ugyanarról a néhány emberről beszélek, nekik és hasonló esetekre lehetne egy külön kuckót. Vagy akkor legyenek már tekintettel arra, hogy másokat még érdekel az eredetileg felvetett téma, és ne tereljék el a szót.
38. Enissa (válaszként erre: 35. - 55Judit)
márc. 19. 10:27

Persze maradj, elfér itt mindenki, csak nem kell abba a tányérba carni, amiből eszünk.

A 18. hsz. erről szólt. Én biztos nem megyek oda, ahol nem érzem jól magam, ott tartózkodom, ahol a társaság megfelelő.

37. sablonos (válaszként erre: 31. - Globus)
márc. 19. 10:26
Ehhez még hozzáteszem, hogy bizony így van ez az életben is. Beszélgetünk, aztán már azt sem tudjuk a végén, hogy miből is indultunk ki. És milyen jókat lehet beszélgetni mondjuk barátokkal! Mi órákig tudjuk nyomni.
36. sablonos (válaszként erre: 31. - Globus)
márc. 19. 10:22
Nem tudom, melyik fórumra gondolsz. Biztosan van olyan fórum is, ahol csak simán mondjuk egy kérdésre válaszolnak a fórumozók. Pont az a lényeg, hogy különböznek a vélemények. Ez nem baj.
35. 55Judit (válaszként erre: 30. - Enissa)
márc. 19. 10:20
Szerintem nincs itt olyan aki nem érzené jól magát. Mindenki számára lehetnek itt neki való témák, sőt ha magamat veszem alapul, van akivel itt szoktam levelet váltani. Az meg hogy némelyek szeretnek belekötni valakibe, esetleg belém is, vagy személyeskednek, szerencsére hidegen hagy. Ilyen miatt biztosan nem hagyom el a fórumot.😀
34. sablonos (válaszként erre: 28. - Kacsahercegno)
márc. 19. 10:19
Igen. Ilyen is van.
33. Enissa (válaszként erre: 25. - Napsugár8)
márc. 19. 10:17

Nem lenne értelme új fórumnak.

Legtöbbször, akkor megy el a fórumtéma , amikor kiírja valaki, de nem is érdekli tovább, tehát bedobja a koncot, hogy rágódjanak rajta.

Egy komoly fórumot, nem jellemző, hogy szétszednek.

32. sablonos (válaszként erre: 26. - Enissa)
márc. 19. 10:15

Ne tegyél semmit! Én sem teszek semmit, midig vállalom a véleményemet. Akkor is, ha másnak ez nem tetszik.

Az pedig, hogy mit írok, mindig attól függ, mit gondolok róla elsőre. Aztán, ha a kedves fórumindító kifejti bővebben, hogy mi is a téma, akkor esetleg módosítok az előző véleményemen. De ez ritka eset.

31. globus (válaszként erre: 27. - Sablonos)
márc. 19. 10:14

Persze. Élőben is így van ez. Találkozunk valakivel, kérdez, válaszolunk. Fél óra múlva egész másról társalgunk. Egymásba szőve alakul a beszélgetés.

Nem szeretnék ujjal mutogatni, van itt olyan fórum is, ahol nem térnek el, borzalmas.

30. Enissa (válaszként erre: 21. - Piroska52)
márc. 19. 10:12

Csak azt nem értem, aki nem érzi itt jól magát, sérelmezi a színvonalat, miért tölti itt az idejét? Miért kínozza magát, mazochista? Miért nem ott van, ahol a barátjai?

Érdekes ez, többen találtunk itt nagyon is jó barátokat, ha valaki itt nem lelt barátra, el kellene gondolkodnia, nem ő megy-e a forgalommal szembe?

29. 55Judit (válaszként erre: 21. - Piroska52)
márc. 19. 10:09
Igen, biztos vagyok benne. Én elfogadom. Viszont ha komoly dolgot kell megbeszélnem valakivel, inkább az indexet választom. Ott vagy nekem segítenek, vagy én segítek és béke van. Persze ott is van aki kifejezi nemtetszését 1-1 bejegyzésre, és osztja a mínusz jeleket. Ennek lehetősége azért lett bevezetve, hogy vita nélkül kifejezhesse bárki nemtetszését anonim módon, így a téma tiszta marad a hőbörgőktől.
28. Kacsahercegno (válaszként erre: 27. - Sablonos)
márc. 19. 10:08
Ez szerintem sokszor olyankor van, mikor a FI eltűnik, de a hozzászólók meg tökjól elbeszélgetnek a témáról.
27. sablonos (válaszként erre: 25. - Napsugár8)
márc. 19. 10:07

Szerintem óhatatlanul kerülünk néha ilyen helyzetbe.

Elmegy a téma más irányba. De nem azért, mert bárkinek is az lenne a célja, hogy szétbarmolja a fórumot. Egyszerűen arról van szó, hogy néha csupán egymás hozzászólásaira reagálunk, aminek valójában köze van a témához, de valahogy a reagálások miatt „kiszíneződik”, és ebből adódik, hogy kicsit elmegy más irányba. Aztán még egy kis „színeződés”, és elmegy egészen más irányba. Mindegy rossz szándék nélkül. Így gondolom.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook