Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem bírok kinyitni egy üveg sört fórum

Nem bírok kinyitni egy üveg sört (beszélgetés)

1 2
50. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 28. 19:17
Inkább ne nyisd ki, mert a sör is kiborul tőled.
49. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 46. - Kacsahercegno)
ápr. 28. 17:04
Lehet, hogy most is itt van, olvassa a hozzászólásodat, és feni a kését, hogy megint valami borzalommal álljon elő. 😄
48. Kacsahercegno (válaszként erre: 47. - Michelle.r)
ápr. 28. 16:08
😂 Hát igen... Nekem ez a fajta munka egyébként egy olyan önbizalmat adott, amit már senki nem vehet el tőlem. :D Lehet, hogy vannak rosszabb napjaim, de tudok értelmezni egy emailt vagy szöveget akkor is, ha kettőnél több mondatból áll, nem vagyok egy bunkó paraszt, aki nincs tekintettel másokra, ki tudok tölteni egy formanyomtatványt önállóan, stb. (sőt, egy sörösüveget is ki tudok nyitni sörnyitó nélkül...) csupa olyan dolog, amit nem mindenki mondhat el magáról. :D
47. michelle.r (válaszként erre: 44. - Kacsahercegno)
ápr. 28. 15:48

Jessszussssss! 😂😂😂 Tényleg minden elismerésem az ügyfélszolgálatosoknak, eladóknak, ügyfélkezelő ügyintézőknek.

Nemrég láttam egy mémet, nem pontos az idézet, de valahogy így: "amikor az Üvegtigrist megnéztem, azt hittem, szatíra. Már tudom, hogy dokumentum film."

46. Kacsahercegno (válaszként erre: 45. - Smaragdzöld 🐉)
ápr. 28. 12:55
Hogyne, lassan időszerű, hogy ő is felbukkan újra. Valami ott sem oké, mert gyakorikérdéseken és talán redditen is posztolni szokta ezeket, volt már az apa szemszögéből is, nem csak az anyáéból. Bennem is van valami vágy a morbid iránt, ezért néha késztetést érzek hozzászólni, de tudom, hogy nem kellene szaporítani... Akiket kifejezetten szórakoztat az ilyesmi, annak persze egészségére.
45. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 41. - Kacsahercegno)
ápr. 28. 12:43

Akkor nagyjából ugyanazt gondoljuk ezekről.

Volt itt korábban egy nagy hantás mesemondó. Nem tudom, őt olvastad-e. Ő volt az, aki saját elmondása szerint követelte, hogy tartsák el őt a szülei, mert utál dolgozni. Csak akkor mosdott, úgy 3-4 naponta, amikor a saját bűzét nem volt képes tovább elviselni. És ez a sztori futott több száz hozzászólás erejéig.

Ugyanez a nagy mesélő később előadta a sztorit az anyja szemszögéből elmesélve. Hát, ehhez aztán kell a fantázia!

Na, ehhez a fent említett történethez sem akartam hozzászólni, de nem bírtam ki.

Azon viszont csodálkoztam, hogy voltak olyan fórumozók, akik komolyan vették őt. Gondolom, valakinek a hozzászólásához írtak, az előzményeket nem ismerték. Így aztán hozzászólás hozzászólást szült.

Egyébként pedig tényleg vannak, akiket szórakoztatnak az ilyen agyament történetek. Mindenkinek más a befogadókészsége meg az ingerküszöbe.

44. Kacsahercegno (válaszként erre: 42. - Michelle.r)
ápr. 28. 12:11
Elképesztő amúgy tényleg, hogy az emberek értelmezési képessége mennyire a béka segge alatt van... Az előző munkahelyemen (egyik egyetem) a top talán az volt, hogy egyszer bejött egy nő, persze nem is ügyfélfogadási időben, és kérdőre vont, hogy akkor most beiratkozhat-e a képzésre, mert kapott egy emailt, hogy felvettük. Nem volt felvételi időszak, meg semmi, kérdezem, hogy mutassa már meg az emailt ahol ezt olvasta, mert szeretnék röhögni (őt nem pont ezekkel a szavakkal kértem :D). Konkrétan magára az egyetem jelentkezési felületére regisztrált, szóval még csak nem is a képzésre jelentkezett, és arról kapott egy visszaigazolást, hogy köszönjük a regisztrációját, és az XY egyetem nagyon várja őt. :D Szerencsére az aktuális munkahelyem nem ilyen "emberes", mert én kicsit kiégtem ebben :D
43. srcrss (válaszként erre: 41. - Kacsahercegno)
ápr. 28. 11:55
Nem szereted a pihent fórumokat? Engem kikapcsolnak. 🙂
42. michelle.r (válaszként erre: 39. - Kacsahercegno)
ápr. 28. 11:37

Egyre kevésbé hihetetlen. Néhány hete bent voltam a tesóm munkahelyén, végig hallgattam néhány telefont...... csak egy sztori:

nő felháborodva reklamál, hogy nem kapott meg valamit, tesóm angyali türelemmel magyaráz neki, majd a végén kedvesen közli, hogy egyébként arra válaszolva írta a reklamációját, amit szerinte nem kapott meg.....

A következő durrogva közli, hogy négy könyvet rendelt, de csak három volt a csomagban és ő le is fotózta, mert "maguk" nyilván le fogják tagadni. Szegény tesóm tíz perc alatt tudta megértetni vele, hogy a negyedik egy online kiadvány, hogy melyik weblapon tudja megnézni és hol keresse a belépési adatokat, amelyket a fizetés pillanatában e-mailben megkapott.

De a legszebb, amikor egy számát akart kicserélteni és az istennek sem értette, hogy nem fog menni, mert amit reklamál, azt egy másik kiadótól rendelte.

És ezek néhány kivételtől eltekintve oktatási intézményvezetők, vagy gazdasági emberek.

41. Kacsahercegno (válaszként erre: 40. - Smaragdzöld 🐉)
ápr. 28. 09:41
Igen, én is mindig megfogadom, hogy nem szólok ezekhez hozzá, néha jobban sikerül, néha rosszabbul. :D Csak tényleg nem tudom, milyen mentális állapot kellhet ehhez, hogy valaki ilyen sztorikat költsön (vagy még rosszabb: ilyeneket csináljon), de lehet, nem is akarom tudni. :D
40. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 39. - Kacsahercegno)
ápr. 28. 09:34

Már megint popsit csinálok a számból, mert azt gondoltam, hogy nem szaporítom tovább a hozzászólásokat. De most már mindegy. 🙂 Volt már ilyen; gondolom, még lesz is. Ezért nem ígérem meg, hogy több hozzászólásom nem lesz kamu témákhoz.

Értem én, hogy nem igazán van élet mostanában a Hoxán, és hiányoznak azok a fórumok, amik szórakoztatóak is, meg nem is annyira idétlenek, hogy már fájnak - talán ezért is született meg ez a fórum.

Mondjuk - így visszaolvasva - a 14. hsz azért mindent visz. És lám, igazam lett. Már tényleg készül a limonádé.

39. Kacsahercegno (válaszként erre: 37. - Fokhagyma)
ápr. 28. 09:11
Hihetetlen, hogy valaki ezzel tölti az idejét, hogy ilyen sztorikat talál ki (mondjuk én meg azzal töltöm, hogy ezeket olvasgatom :DD), nem tudom, ez a rosszabb, vagy az, hogy ha esetleg tényleg igaz...
38. barai
ápr. 28. 09:10
:)
37. fokhagyma (válaszként erre: 34. - Lady Lavender)
ápr. 28. 09:07
Ezt hogy érted? Csak az első mozzanatnál volt kamu? Az egész sztori az volt, FI elszórakoztatta az embereket. Csodálkozom, hogy ennyien komolyan elhitték.
36. 80ASIQ (válaszként erre: 3. - Srcrss)
ápr. 28. 07:59
Érdekes megoldások. Csak akinek direkt sörnyitóval nem megy, annak szerintem így sem. Talán még a csavarhúzós megoldás a legjobb a felsoroltak közül, persze az sem megy egyből. Tapasztalatom.
35. lolita2112 (válaszként erre: 28. - ~ Luna ~)
ápr. 28. 01:45
ki is lehet nyitni!igazad van!
34. Lady Lavender (válaszként erre: 32. - Fokhagyma)
ápr. 28. 00:07
Csak az elso mozzanatnal.
33. Lady Lavender (válaszként erre: 29. - Gigi>)
ápr. 28. 00:06
A 4 méternél érezted, vagy az után, hogy a hoppantott sor nem spriccelt?
32. fokhagyma (válaszként erre: 29. - Gigi>)
ápr. 27. 21:38
Biztos, hogy az. FI játszott egy kicsit.
ápr. 27. 21:15
2balkéz
ápr. 27. 21:14
ajtófélfa zárnyelv lyuka
29. gigi>
ápr. 27. 20:31
Szerintem kamu sztori😅
ápr. 27. 19:24
Most eszembe jutott, hogy 20 éve a konzervet is kinyitottam mindenféle eszköz nélkül 🥲
ápr. 27. 19:13
Azért kösz mindenkinek aki segíteni próbált
ápr. 27. 19:13
Na, megoldódott. Volt itthon nyitó, csak azt hittem nincs. Most már hazaért a család, megmutatták hol van. Azt rajtam röhögnek.😄
ápr. 27. 18:50
Ő legalább kinyitotta. 😂 Ennyire nem unatkozhatsz...
ápr. 27. 18:23
Egy fizika fifikáira fittyet hányó vígjátékba el is menne egy röpke jelenetnek ez az elkeseredett küzdelem.
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Bozsu55)
ápr. 27. 18:18
Nem. Eddig dobozost. Az könnyen megy. De még így is több eszem van mint a kollégámnak, aki a fogával nyitotta ki, és le is pattant a fogának a sarka.
ápr. 27. 18:04

Na kérem, itt van a vasárnapi limonádé. Sör helyett...

Lehet ízlelgetni a limonádét. Már annyira hiányzott egy ilyen téma! Ja, nekem mondjuk nem, de azért eggyel mégiscsak illik szaporítani a hozzászólások számát. Megtettem. ✅

21. globus (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 17:32

Ajtófélfához csapdostad? Miért?

Van az a zárnyelv rés. Oda beilleszted az üveg száját és azzal feszíted a kupakot. Jesszusom.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook