Nem annyira külön Karám (beszélgetés)
:D mi a szerszám csajok? :)))
árvíztükörfúrógép
:)) ez egy kulcsszó :DD
attól függ hol vagyok---az elsőt és az utolsót bárhol tudnám értékesíteni...bár gyanítom a szigeten a középsővel lenne sikerem.
:)
ütvefúró, jó lesz?
gyúrj rá Camille becsszó hálás nézőközönség leszek a Szigeten.
megint felütötte a fejét az inszomnia járvány, elmaradt a tavaszi fáradtság stbstbstb.
áhááháhá, elaludt :DD 10 perc kellett csak :DD
de learatta a szárítót előbb :P
nem alsz, pakol, repked lakás...
asszem akkor ez egy kontinentális problémává lépett elő :DD :P
brrrr...
:)) nem kellene ezt fémjeleztetni még mielőtt ipari kémkedés áldozata nem lesz?? :))
én csak mazsoretteztem 15 évvel ezelőtt - akkor még csak egy botot használtak a kezdő csizmások :) sajnos a 3 égőig még nem jutottam el, de most hogy így mondod, lehet nem is kellene megpróbálnom vele gyakorolni, amilyen kétbalkezes lettem újabban - nem elég, hogy jól fejbe, vagy térden vág, még "erdőtüzet" is produkálnék :((
nem is, mert Bence :DD
akkor mitől tántorgott már egy órája és csutakolta a szemét és ásítozott? :P
komolyan nem értem a kiskrapekot...
nekem nagyon tetszett :))
először azt sem tudtam mi világít így?? aztán közelebb értem és láttam, zseniális volt :)
én viccesnek találom.
van az ördögbot, amit nagyon "kreatív" és ügyes kezű fiatalok dobálnak fesztiválokon , romkocsmákban estébé...tömegesen, nyáron súlyosbítva van a helyzet még tüzes botokkal is.
és van ugye a botox amit felspriccelsz az arcodba, ha nem bírod elfogadni, hogy 45 év az nem 25.
logika nincs a kettő között de jól hangzik összekapcsolva.
jó levegőzést.
áhh, butalótoxin :D az jaó! :DDD
nah én balra el, sürgős sétálnivalónk van :)
ördögbotoxal
További ajánlott fórumok:
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?