Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem akarom elengedni, de barátként sem akarom fórum

Nem akarom elengedni, de barátként sem akarom (beszélgetős fórum)

júl. 1. 14:00
Azt mondja, szeret spontánnak lenni, nem tervez előre, akarna engem, de önző nem akar lenni, hogy a mostani barát érzéseit.figyelmen kívül hagyva velem folytassa..
jún. 30. 22:37
Ebben a történetben nekem nagyon ellenszenves a főhösnő...
17. vivo44 (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 30. 14:10

Szia.

Leírásodból az derült ki legalább is számomra, hogy egy kapcsolatban lévő lány próbált veled flörtölni, kikacsintani a jelenlegi kapcsolatából, de amikor már érezte,elmondtad neki, hogy akár működhetne is a dolog, akkor hátat fordított. Ez amolyan....hogy a párkapcsolata ellaposodott és valami újra vágyott, flört, érzékiség, kedvesség, amit a párjától már nem igen kap meg, tőled viszont igen.

Csak szerette volna újra nőnek érezni magát.

Megkapta.

Értelmetlen harcolni.

Inkább barátként jó tanácsokat adni, hogy hozza helyre jelenlegi párjával a kapcsolatot. Ez az igazi barát, nem az aki esetlegesen kihasználja egy rossz passzban lévő nő helyzetét.

Sok sikert!

16. Margaret Margret (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 30. 10:39
Rethinkem! Kicsit nyilj meg elotte, de visszafogottan. Neha hivd el beszelgetni ot.
15. gyöngy:) (válaszként erre: 14. - RethinkMe)
jún. 30. 09:42
:DDD
14. RethinkMe (válaszként erre: 8. - Érdekes73)
jún. 30. 09:31
Ilyeneket ír, igen
13. RethinkMe (válaszként erre: 11. - Enissa)
jún. 30. 09:31
Barátként mentem velük
12. d5bae51d10 (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 30. 06:43
Egy kapcsolatban élő lányért harcolni életszerűtlen. Az írásodból az jön le, hogy nem akarja elhagyni a párját.
11. Enissa (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 29. 23:51

Elmentem vele és a barátjával a Volt fesztiválra, és amikor kettesben voltunk, azt mondta, ha nem lenne a srác, már átjött volna hozzám.


Milyen minőségben mentél el velük ? Nem tűnt fel a barátjának, vagy tényleg egy lány vagy és, mint barátnőjét mutatott be?

10. Enissa (válaszként erre: 8. - Érdekes73)
jún. 29. 23:30
Van ilyen ismerősöm, nagyon helyes fiú, diplomás, több nyelven beszél,komoly anyagi háttere van, mégis rettenetesen gátlásos.
9. Enissa (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 29. 23:27

Miért akarsz szenvedni, mint barát? Lehet, hogy pont nálatok működne, de a többségnél ez nem kivitelezhető, főleg így, hogy nem is barátságként indult eleve, hanem a lány részéről flört.

Hagyd egy kicsit, érezze a hiányod, milyen az. Persze, ha tényleg hiányzol neki, az is lehet ezzel a barátsággal port hinteni a szemedbe, hogy kapj már észbe! Csak félti az érzékeny lelked, gondolja így finomabb.

Mindenki más, engem idegesítene, ha választottam, közöltem is a másikkal ki mellett maradok, és az csak nyüszítve kapar.

Én (nem ismerve a szituációt, titeket) visszautasítanám a barátságot,hiszen eleve nem barátként kezelt. Aztán esetleg próbálkoznék vele valamikor ősszel. Rákérdeznék, hogy van stb. Ha úgy érzed nem zárkózik el, próbálj harcolni érte, ha hideg, keress olyat, aki így szeret, amilyen vagy. Sok sikert!!

8. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Gyöngy:))
jún. 29. 23:24
Ffi ilyeneket írna ?
7. gyöngy:) (válaszként erre: 6. - Böce)
jún. 29. 23:11

Pedig vannak ilyen pasik, nem is kevesen.

De az is előfordulhat, amit gondolsz.

6. Böce (válaszként erre: 4. - Gyöngy:))
jún. 29. 23:07
Pasi nem úgy ír, nem úgy lelkizik (vagy nem is lelkizik), nem agyal ennyire túl dolgokat, mint első hsz. Csak egy csaj.
5. Sikerbox (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 29. 22:51
EZ egy kihívás neked. Én javaslom, hogy igenis harcolj, ha időd engedi akár sms, akár virág, akár sütemény,vigyél neki. Próbáld egy kissé a barát ellen hangolni. Csúnya dolog, de Te sokkal többet akarsz tőle, és ha legalább kedveled mondogasd neki többször is. Azt is, hogy nem évek múlva kedveled, hanem már hónapok óta. Ne hagyd nyugton. Tudod a vasat addig kell ütni..... A feladatod meg legyen előtted, ne azt nézd, hogy a barátja jó fej. Dehogy jó, a lánynak kell lemondani róla. Barátság nálatok nem lehet, mert csak kínlódás lenne. Harcolj érte.
4. gyöngy:) (válaszként erre: 3. - Böce)
jún. 29. 22:49
Ezt miből gondolod?
3. Böce (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 29. 22:47
Te is lány vagy, igaz? Szerintem ne ragozd túl, lépj tovább.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - RethinkMe)
jún. 29. 22:41

Barátként felesleges, és észszerűtlen.

Harcolj érte, vagy lépj tovább.

Utóbbit javasolnám.

jún. 29. 22:23

Üdv !

Örömmel, de még nagyobb fájdalommal írok ide. Tavaly megismertem egy lányt, akivel hamar megtaláltam a közös nevezőt. Már akkor is párkapcsolatban élt, ettől függetlenül tetszett, de nem akartam semmit tőle akkor még. Ő viszont már akkor elkezdett flörtölni velem. Ez folytatódott minden egyes alkalommal szinte, mikor találkoztunk. Kereste a tekintetem, simogatott, hozzám bújt, átölelt. Azt hittem, ha nem reagálok, akkor befejezi. Nem így lett, hanem egyre jobban meg akart ismerni. Én zárkózott srác vagyok, többet hallgatok, mint beszélek. Vannak barátaim, kijárok sűrűn, de nehezen nyitok emberek felé. Valamikor azt érzem, jó egyedül, valamikor nagyon szeretnék már egy társat. És most őt szeretném. Ő olyan típusú lány, aki hisz a számmisztikában, horoszkópban, jósnőhöz is el akar menni egyszer. A válaszokat pedig rám ezekben a dolgokban akarja megtalálni. Azt mondta, nem tudja megállni, hogy ne olvasson utánam (csillagjegy), mindig kérdezget, egyszóval turkál bennem. Engem az elején ez zavart, mert nehezen nyílok meg régóta még a lányok felé is. Félek, hogy nem fogadnak el mindent bennem. De ő elfogad, és izgatja a személyiségem. Elmentem vele és a barátjával a Volt fesztiválra, és amikor kettesben voltunk, azt mondta, ha nem lenne a srác, már átjött volna hozzám. Tegnap pedig megbeszéltük ezt az egészet, mert mindketten éreztük, hogy kellett. Nem akar többet.. pedig tetszek neki, megbolondítom azzal, hogy -ahogy ő írta- 500 oldalas csukott könyv vagyok előtte. Túl értékes férfinak tart ahhoz, hogy csak szexeljen velem. Szerinte mindketten belebetegednénk, ha megtörténne. Ő nyilván a fiúja miatt, én azért, mert nem lenne elég csak szexre. És tényleg nem lenne elég. Sokkal többet akarnék tőle. Kérte, hogy legyen önbecsülésem, mert a barátnőjének is tetszek, ami azóta fel is tűnt. A barátjával 4 éve van együtt, kicsit beleunt, de a srác köré építette az életét. Én nem ismerem nagyon jól a barátját, de jófej, és bevallom, irigy vagyok rá. Amikor kimondta, hogy ne legyen semmi, borzasztóan fájt. Ezt elmondtam neki is, és azt mondta, nagyon sajnálja, hogy bele kezdett ebbe az egészbe. Sírt miattam, a gyomra görcsben volt. De én még jobban padlóra kerültem.. Be akartam fejezni vele minden továbbit, de ő azt nem bírná. Magát okolja, amiért összetörte a szívemet. Nagyon tetszik a személyisége, az életvidámsága, az hogy okos és olyan mint én. Régóta volt lány, aki ennyire közel került hozzám, elfogadja mindenem, és próbál megfejteni. Most màr én is meg akarom őt. Barátként folytatná, de nem tudom, elmúlnának-e az érzései irántam. Abban biztos vagyok, hogy az enyémek nem, sőt csak erősebbek lennének. Remélni akarom, hogy ha folytatnánk barátként, egy idő után komolyabbra fordulna a dolog. De küzdenék is érte, amíg el nem hagyná a mostani barátját miattam. Bűn, ha azt akarom, az elvárásom (párkapcsolat) érvényesüljön ? Mit tegyek ? Próbáljam meg barátként folytatni vele, vagy harcoljak érte ?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook