Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
az nem baj max majd előbb babázol...
de nagyon vigyázz magadra...
szorítok érted...
Köszi aranyos vagy:-D
Én is nagyon remélem. Csak olyan hülyén jön ki hogy most voltam kórházban tegnap engedtek ki erre ma megint gond van:-(
hát akkor jobbulást kívánok...
és remélem mihamarabb egészségesen fogtok virgoonckodni a picivel...:DDD
Igen már a végén.
De igazából most talán az lenne a legjobb ha addig nem szülnék amíg ez az érték kicsit feljebb nem kúszik.
akkor ez azt jelenti hogy nemsokára mehetsz szülni...:DDD
ez nagyon jó hír ...azt hittem csak az elején vagy...
akkor nagyon vigyázz magadra...és ha lehet akkor minél előbb szülj meg nehogy később nagyobb bajod legyen belőle...
38 hetes vagyok. Egy hete 1 újjnyira nyitva voltam, most nem tudom mennyire. A mai vizsgálat alapján egyre erősebbek a méhösszehúzódások. Fájdogálok is.
De akár sima szülés akár császár lesz vérveszteséggel jár, és ilyen vérzésnél nagyon gáz ha nem tud elállni.
a babára gondoltam hogy mennyi idős ...
és mik a lehetőségek??? van még választásod?????
29 és fél éves . Vagy nem erre gondoltál?
A lehetőségeket holnap beszéljük meg a dokival. De szorít az idő nagyon.
és mennyi idős vagy most???
van választási lehetőséged...????
ez nagyon nem jó...sajnálom...
de mitől lehet ez?
Hát az a ba hogy nálam ez már több.
Persze nem panaszkodok mert a másik fórumon bárki szívesen a helyemben lenne:-D
Kivéve a mostani gondjaimat.
Köszi szépen:-DD
Most nagyon kell a drukk.
Hát most sok CTG volt mert az nem volt jó és amiatt tartottak bent. Naponta 2-3 -at csináltak.
Ráadásul itt lent is csinálnak meg fent a Klinikán is.
Egyébként ha nincs gond akkor csak hetente csinálják.
Remélem neked nem lesz gondod a laboroddal.!!
A doki holnap biztos beküld a laborba de még nem tudom mit fog kérni, igazából most a trombocyta a lényeg.
Majd holnap igyekszem jelentkezni hogy mi volt.
De egyre inkább azt hiszem nem várja meg babuci 28-t.
:( jajj:(
neked ezzel a trombocitával mindig meggyűlik a bajod:S
most megnéztem én is azért a leletemet, ugye már megvan egy hete de csak csütörtökön látja majd a doki...lehet engem is bezavar hogy a fele nem jó:S
te ilyen sűrűn jársz CTG-re? olyan sokszor írod, vagy csak nekem tűnik úgy:S de ez nem okoz bajt hogy mindig rákötnek arra bigyóra nem?:S nem akarok izélni csak féltelek:S
az viszont jó hogy fájdolgál a pocid:) szép lassan meglesz az a kis fiú:)
lehet be kell menned, de nem is baj ha nyitva vagy és tágulsz akkor úgy is egyre nagyobb ugye a fertőzés veszélye, jobb ha látják...
a vizelet lehet a kórház miatt van, nem lenne meglepő...nem csináltat újat belőle? vagy szólj neki hogy lehet kéne:) hátha csak az volt a gond...
ne aggódj, minden rendben lesz...ha be kell feküdnöd az se baj, gondolj arra hogy az neked is és a kis Bencének is a legjobb, és inkább 24 órás felügyelet alatt legyél minthogy történjen valami, hisze lég messze laksz a kórháztól.
Kitartás és sok sikert!!! Írj holnap ha még is hazaenged hogy mi volt:)
aDdig meg azért szedj össze mindent a babának is meg csinálj meg mindent, hogy ha esetleg bent kell lenned végig akkor ne főjjön ilyenek miatt a fejed hogy otthon mi a helyzet:)
A mai vérvétel eredménye nem lett jó. 90-es lett a trombocyta szám. A doki majdnem elsírta magát mikor mondtam neki telefonba.
Reggel mehet hozzá. Jó esélyem van rá hogy megint kórház legyen. A mai CTG-n is elég szép kiugrások vannak a méhösszehúzódásra. Fájdogál is a hasam. Nyitva is vagyok kicsit. Kérdés vajon mennyire.
A vizeletben bacit találtak. Ilyen még sose volt. Lehet hogy a kórház miatt van?? Nem tudom.
Szia szilvi!
Hát most megint gond van, reggel rohanhatok a okihoz. Nem tudom mi lesz így...
Megjöttem lányok!
Örülök chris hogy minden rendben lett végül:)
de jó bolond a nőci, hallod...háton fekve csinálni ezt? istenem!!! azért ennyi esze lehetne már! nem te vagy az első kismama aki arra jár:S
fájások??de jó:D:D irigyellek:D és már egy ujjnyira vagy:D:D jajj, én is akarom!!!!:P nekem csütörtökön lesz doki, remélem azt mopndja: kisasszony irány a kórház mert ez a baba még ma kibújik:D:P
Hát köszi, jól jön a drukk.:-D
Most megyek pihizni de holnap leszek.
Jó éjt!
Ne hari, de én lépek.
Reggel korán van ébresztő.Először is utro miatt 1/4 5kor, aztán visszafekszem, és 5 kor kelni kell:S
Jó éjt.
Hú akkor eseménydús olt.
Hát tanácsot nem tudok adni mi lehet ez a fájdogálás, de akár már jóslóak is itt az ideje....
Mindenesetre én nagyon szorítok, hogy ha Bence úgy dönt elég volt odabenn, gyorsan legyetek túl rajta:DD
Ha viszont veszély van akkor inkább császár minthogy bármelyikőtöknek baja essen.