Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)
Vagyok csak takarítok, meg szertnék tornázni is aztán mehetek dolgozni.
Nagyon bízom benne, hogy lesz eredmény hamarosan.
Pocidon érzed már a gömbölyödést?Van akinek már nagyon korán látszik.
Kérdés vajon mivel lehetne rendbehozni a progi szintedet. Az biztos megoldaná a gondokat.
Remélem hogy már nem lesz szükséged a Clostyra!!!
Köszi, nagyon ari vagy!
Nekem 1/3-a a minimumnak.Most írt fel doki rá clostyt, de ugye aztt akkor lehet kezdeni, ha megjön.Remélem nem kerül rá sor!
Igen tudom pótolják, mindkét elhalt terhességemnél kaptam utrot rá, mert pecsételgettem folyamatosan.Lehet már korábban kellett volna vmit szednem.Majd kiderül.De milyen jó lennne, ha az esküvőre már 3-an lennénk.........
Ja és tutira megkapnánk majd, hogy ja ezért volt az esküvő, de nem érdekel, mi tudjuk mi az igazság.
Szoktak alacsony proginál adni progi utánpótlást!
Én is kapok pedg nekem jó az érték.
Lehet ez segítene. Bár nem minden esetben hatásos. De egy próbát megér.
Én drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!:-DDDD
De ari vagy!!!
Hát megpróbálok megtenni mindent, de félek, hogy a túl alacsony progiszintem gátolja a baby beágyazódását, persze ha sikerült eltalálni az időpontot.
Annyira boldog lennék, ha sikerülne.
Juj dejó!!!! Ez nagyon jó időzítésnek tünik!!! Remélem lesz is hatása. Igyál sok folyadékot és vigyél be sok fehérjét.
Nagyon DRukkolok!!!!
Jó reggelt!Nos este még mondtam meló után apának, drágám most vagy soha.Hát nem ellenkezett.
És láss csodát reggel már nem feszült.Remélem pont odaértek a kiskatonák.:D
Szerintem most pár napig kapd el minnél többször! Amíg feszít addig még nem szabadult ki a pete.
Drukkolok!!!
Hát lányok nem tudom honnan jött ez a sok pozitívum, de van az titu.Lehet, csak adoki kedvessége, hozzáállása.
De az tök furi, 15.napon vagyok, és még mindig feszít a jobb oldali petefészkem.Ilyenkor már nem szokott.Azt hiszem mondom is apának tegyünk egy próbát.Gondolom nem fog ellenkezni.:)
Igen én is hiszek a gondolat erejében, sokat számít az biztos!
Örülök nagyon ha ilyen érzésed van!:-DDD
Ez szerintem jó dolog. Nagyon drukkolok hogy tényleg így legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És persze remélem hogy jönni fog már az igazi nyár és akkor az emberek kedve sokkal jobb és ez is jót tesz a babásodásnak!!!!
Na neveket én sem fogok előre eltervezi.
Ha kiderül, hogy van odabenn babó, ráérek én még utána is akár hónapokkal szortírozni.Nem szeretek előtre inni a medve bőrére!
Pontosan ez az.De ha már csak az emberség szólna belőlük, de nem.Nagyon fel tudok háborodni rajtA!
Figyu, nekem most van olyan érzésem, hogy hamarosan sikerülni fog.Nem tudom mi okozza ezt apozitív hozzáálásom így több mint 4 év sikertelenség után, de ezt érzem!!
És olyan jó!!!!!!!!!!
Hát én is úgy látom hogy sok helyen nincsenek, sok szomorú dolgot hallok! Pedig a jövő generációját hodozzuk!!!
Remélem azért nem kell olyan sok idő hogy bebabásodj!!!
Nézd meg én holnaptól már a 10.héten leszek és még mindig nem vagyok képes neveket nézni.
Sajna van bőven!!De remélem hamarosan elérkezik a mi időnk is!
Mondjuk ha meg azt nézzük mennyire nincsenek tekintettel a kismamikra!:(
Jaj de jó!
Gratula neked!!!
Én annyit gondolkodom mi az ideális táppénzre vonulási idő, persze ha babós leszek!!
Figyu!szerintem kérd ki az ő tanácsát is.Sok múlik persze a munkakörtől, környezettől, és attól te hogyan érzed!
Az jó ha már a vizsgáid vége felé haladsz, azért megnyugszol minden irányból, és csak a baóra tudsz koncentrálni!
3 hete szabin vagy?Remélem pihiztél is, asok tanulás melett!
Hát még nem tudom. Egyelőre szabin vagyok harmadik hete. Ezen a héten csak a keddi vizsgára kellett bemennem.
Előző két hétben meg csak a 3-3 nap suliba. De onnna is korán leléptem.
Hát hétfőig el kell döntenem , mert akkor megyek vissza a saját dokimhoz.
Szabin vagyok:-D
Igen én is remélem hogy hamarosan ti is babásodtok:-DDDD
Nyugalom, minden rendben van vele!Majd igazodik, ahogy ő jól érzi magát!Pihizz amennyit csak tudsz!!
Remélem szép lassan mi is bebabásodunk utánatok!:))))))))
De tényleg nincs miért aggódnod!!
Okés!!
De azért megnyugodtál, remélem!De jó lehetett látni, hogy jól érzi magát odabenn a picurka!!