Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! fórum

Nem akar beköltözni a pocaklakó, késik a gólya! (beszélgetés)

2936. Papp Szilvia (válaszként erre: 2935. - Exnight)
2009. júl. 27. 10:12

Jajj, nem mondod??

Lehet be kéne mennem a körmükre nézni:((

Közben egyik ismerősöm is azt mondta épp most, hogy ő 4 hónapot várt a 3 heti táppénzére.

Imádom ezt az országot!:(((((((

Mi lenne ha ebből kéne megélnem?...

2935. Exnight (válaszként erre: 2934. - Papp Szilvia)
2009. júl. 27. 10:07
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de én május 15. óta vagyok táppénzen, de még egy fillért sem kaptam, a volt kollégám február óta, ő eddig 2 havit kapott. :((
2009. júl. 27. 10:04

Esetleg volt már valaki vagy van valaki táppénzen? Mikor utal az oep? pénteken volt két hete hogy személyesen bevittem a papírt, és még semmi...Minden hónapban ilyen sok idő nekik?

Köszi:)

2933. Papp Szilvia (válaszként erre: 2932. - Exnight)
2009. júl. 27. 10:02

Igen, azért a te meglepid is nagyon szupi lehetett, bár én kitértem volna a hitemből:D:D oroszlán jegyű vagyok és szeretek sok mindenben én dönteni, főleg ha valami a lakberendezéssel kapcsolatos:D:D

Jajj, szalonnasütés, én is úgy csinálnék ilyenket, meg bográcsozni....lesz is nem sokára házavató egy havernál, már előre félek, hogy minden bajom lesz a szagoktól:(:(

Hát reggel szoktam nézni a pocim, amikor felkelek, akkor még nincs bennem kaja ami megnyomja:D szvl talán látni, de még mindig nem:D

Nap közben igen, mert elengedem magam és akkor rendese látszik:D mint régen amikor volt kis feleslegem és kinyomtam a pocim:) ilyenkor azért kb 16-18 hetesnek is kinézek:D:D

Tegnap apus nézegette hogy milyen is már meg tologatta jobbra balra ahogy oldalt feküdtem:D kis bolond...:P

Jönni fog a babó abba szép szobába ne aggódj, hisz még fiatalok vagytok, a megfelelő időben amikor nem számítotok rá:)

Ha van kedved feltenni a babaszobűról képet nagyon örülnék ám:)jó kis tipp lenne:) már kezdem fejben tervezgetni én is hogy mit merre tegyek:)

2932. Exnight (válaszként erre: 2931. - Papp Szilvia)
2009. júl. 27. 09:42

Jaj, de aranyos lehet a párod! :) Olyan jó, hogy a pasik is ennyire meg tudnak változni, ha babáról van szó.. legalábbis az én férjemre rá sem lehet ismerni, ha erről van szó. :P

Annyira jó ez a nézelődős, válogatós időszak!

Nekem "sajnos" nem nagyon lesz részem benne, mert a szülinapomra apától komplett babaszobát kaptam, ami egyszerűen meseszép (és a tudtom nélkül egyedül csinálta és egyedül vett meg mindent), már csak egy baba hiányzik belőle.

Aha, megyünk még augusztus végén ismét a Balcsira, de akkor már nem kettesben, hanem barátokkal. Szombat este szalonnasütés volt nálunk családi körben, olyan jó volt! :D

Szegény, azért nem irigyellek, ez a bezártság nem lehet valami felemelő. Hogy áll a pocid? Látszik már valami?

2931. Papp Szilvia (válaszként erre: 2930. - Exnight)
2009. júl. 27. 09:26

Jajj, egyre jobban irigyellek:D

Mi nem voltunk még sehol, csak az udvaron a medencében:S:D

Majd aug 20-án megyünk 4napra Balcsira, alig várom már:)

Elég unalmasak a napjaim, többnyire reggel meglátogat róka úr, utána szenvedek, mert fél óra múlva éhes leszek de nem kívánok semmit:D

Aztán főzök mert férjem most itt dolgozik nem messze és hazajön ebédre, aztán du-i alvás és egy kis olvasás vagy film nézés:D

Szvl lazsálok, mert nem tudok elmenni itthonról mert meleg is van meg rosszul is vagyok...

Nézem a 4 falat:D:D

Apuci egyre büszkébb:P nem is gondoltam volna:D

Tegnap voltunk a kikában mmeg ikeában gyerekcuccokat nézegetni, édes volt hogy őt is érdekelte, de megjegyezte hogy ha nem bánom ő kimarad majd ezekből, mert nem bírja a sok válogatást meg "nézd!!!jajj de cukkki" szöveget:P

Ma már dolgozol? Mentek még valahova nyaralni idén?

Puszi

2930. Exnight (válaszként erre: 2929. - Papp Szilvia)
2009. júl. 27. 09:08

Szia Szilvi!

De jó végre hallani rólad!

Nagyon örülök, hogy ma jó napod van és nem vagy annyira rosszul.

Na igen, tényleg szupi időnk volt, olyan szép barna lettem, hogy az csuda.. :D

Ti mentek valahova pihizni egy picit?

Mivel telnek mostanság a napjaid?

Remélem, apuci vigyáz rátok!

Pussz!

2009. júl. 27. 08:09

Sziasztok!

Szoktalak ám olvasni titeket de csak sunyiban üldögélek itt.

Ma végre nem vagyok olyan rosszul:)

Sajnálattal olvastam hogy megjöttek, de lányok!! Fel a fejjel! Jön a baba, csak meg kell várni a megfelelő időt:)

Exnight! örülök hogy kipihented magad:)Irigyeltelek ám:) Jó időt is fogtatok ki:D

Christineee, nagyon szép nagy már a babád! Látszik már a pocid?

Puszi, legyetek jók!!

2928. Christineee (válaszként erre: 2927. - 3d37fa6615)
2009. júl. 21. 15:30

Teljesen értem :-D

Megértelek én is ok csalódást hagytam magam mögött. tudom mire gondolsz. És nem baj ha óvatós vagy csak matadj pozitív!!!

2927. 3d37fa6615 (válaszként erre: 2926. - Christineee)
2009. júl. 21. 15:26
Persze minden este úgy fekszem el, hogy hamarosan pocakos leszek én is csak nem merem beleélni magam, hog igen ebben a hónapban.Már annyi csalódás van mögöttem, kicsit visszafogottan vágyakozom.Na ezt most jól megírtam, de remélem érted, mire akartam célozni.
2009. júl. 21. 15:21
Gondolj arra hogy sikerülni fog!!!
2009. júl. 21. 15:17

Sziasztok!

Exnight!Örülök, hogy jól telt a a Balatoni pihizés!De nehogy így állj már hozzá!Sikerülni fog, mert sikerülnie kell!

Onikita!Hajrá akkor én drukkolok nagyon!

Chris babája milyen szépen növekszik, öröm nézni, komolyan!

Nálam minden változatlan, eza 14.nap, úgy érzem túl vagyunk tüszőrepin, már nem feszít, amit cseppet sem bánok.

Hát kíváncsi vagyok a kiskatonák sikeres harcot vívtak e, vívnak e de nem akarom magam beleélni,hogy most márpedig sikerült..Apa persze teljesen más, ő biztos benne pozitívat fogok tesztelni.

Éna lelkem mélyén bízok benne, minden nap elmondom magamnak anya leszek de azt nem tudom még pontosan mikor, csak azt hogy hamarosan!

Az esküvő szinte teljesen le van szervezve, itt ott még némi finomítás, egyeztetés, de igencsak jól állunk.

És hát már az utolsó hónapot tapossuk afelé!

2009. júl. 21. 12:00
:-D
2923. onikita (válaszként erre: 2922. - Christineee)
2009. júl. 21. 12:00
Ja igen pontosan így van.
2922. Christineee (válaszként erre: 2921. - Onikita)
2009. júl. 21. 11:41

Én úgy hallottam hogy a nő két dologért képes bármit megtenni:

-legyen gyereke

És hogy NE legyen gyereke

2921. onikita (válaszként erre: 2920. - Christineee)
2009. júl. 21. 11:40

Én is abban reménykedem. Ahogy szokták mondani,hogy a nő két dolog miatt izgulhat

-hogy megjön-e

-vagy hogy nem jön-e meg.

2920. Christineee (válaszként erre: 2919. - Onikita)
2009. júl. 21. 10:35
Reméljük nem fog:-DD
2919. onikita (válaszként erre: 2918. - Christineee)
2009. júl. 21. 10:32
Köszi szépen. Iszom a cickafarkot is peteérésig és utána a palástfüvet. És meglátjuk,hogy megjön-e következő hónapban.
2009. júl. 21. 09:29

Helyes legyetek is eggyütt minnél többet főleg az ovulácio körül.

Drukkolok nektek!!

2917. onikita (válaszként erre: 2916. - Christineee)
2009. júl. 21. 09:05

Szia!

Tegnap múlt el a mensi. Mától már lehet próbálkozni úgy hogy ha férjem és én is nem leszünk fáradtak akkor 2-3 naponta megpróbálunk együtt lenni és ennek függvényében az valamennyire biztos.

2009. júl. 20. 20:41

Szia!

Lesz nekid csak kitartás még egy kicsit!!!

Hogy vagy?

2915. onikita (válaszként erre: 2912. - Christineee)
2009. júl. 20. 20:38

Nagyon szépen fejlődik a babád! További sok jót nektek!

Jó lenne már nekem is ilyen szép képek!

2009. júl. 20. 20:22

Szia Dezi! Köszi szépen. :-D

te hogy vagy?

2913. dezi69
2009. júl. 20. 20:17
Szia Chris!Nagyon szép a babód,csak gratulálni tudok!
2009. júl. 20. 20:05

Sziasztok!

Szia Exnight!

Talán jobb is ha nem a baba miatt voltatok eggyüt:-D Örülök hogy jól telt a Balcsizásotok:-D

Én jól vagyok köszönöm ma voltam a dokinál.

2911. Exnight
2009. júl. 20. 13:27

Sziasztok kismamik/leendő kismamik!

Hazajöttem a Balcsiról, bár nagyon nem volt kedvem visszatérni a hétköznapokba. Annyira jó volt, minden gondot és problémát elfelejtettem, 1 hétig még a hőmet is elfelejtettem mérni, szóval ebben a hónapban nem lesz görbém, amit vizsgáltathatnánk.

De sajnos nem érzem úgy, hogy sikerült volna..

9 napja majdnem minden nap együtt voltunk (csak 1 nap maradt ki), de nem a babaprojekt miatt, hanem mert vágytunk egymásra.

Veletek mizújs? Kszisz, Szilvi, Christineee, Ildito, Lyana, többiek, minden rendben veletek?

2910. 3d37fa6615 (válaszként erre: 2909. - Teodora3322)
2009. júl. 20. 11:54

Szerintem már a 9.napon is lehet látni atüszőket, csak még kicsik.A 14.en már ugye előfodulhat hogy megreped, én is úgy érzem jobb oldalon máár megtörtént nálam is!És még ez a13.napom.

Örülök neki, hogy a hozzááálásom segít másoknak is.

Nem adhatom fel, mert annyi szenvedés, fájdalom áll már mögöttünk, hogy ezután már csak jó jöhet.

Eddig kitartotunk, csak mégérik a gyümölcse!!

Én tartom magam hozz, hogy apozitív hozzááls sokat segít.Persze én is le tudok süppedni rendesen, de próbálom inél eőbb összekapni magam.Hol így, hol úgy meg.

2909. teodora3322 (válaszként erre: 2907. - 3d37fa6615)
2009. júl. 20. 11:49

Kiváncsi leszek engem hogy rendel vissza.

Sajna az UH még csak a 9. napon lesz, mert a következő lehetőségem a 14. nap lett volna azt meg túl későnek gondoltam.

De remélem így is látja már, hogy alakulnak a dolgok odabenn...

Sokszor próbálok erőt meríteni a Te pozitivitásodból, ahogy az írásaid olvasom

Tehát semmiképp nem szabad csüggedned:-)

2009. júl. 20. 11:46

Zoé!

Fel a fejjel, és jönni fog az a babácska hidd el!!

2907. 3d37fa6615 (válaszként erre: 2906. - Teodora3322)
2009. júl. 20. 11:39

Szia!

Igen ez az első és remélem utolsó closty hónapom.

Maj 29én megyek vérvételre, progi szintet néznek.Nem kell mennem tüszőrepire, bár úgy érzem, jobb oldalon már megrepedt, de a bal még feszít.Mey a drukk neked, hogy szép tüszőket lássatok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook