Nektek tetszenek az inges pasik? (beszélgetés)
imádom ha egy pasiingben van
igen, és én is imádom az inget, otthon egy bugyi és egy bőőőő ffi ing van rajtam....
Ahaaaaaaaaaaaaa....:o))))))))))))
Naggyon, amikor kivillan a férjem szexi mellkasa, nekem végem van:)
Igen,nagyon szeretem ha egy pasi elegáns vagy sportosan elegáns.
Szia!
A párom is 24 éves és nagyon jól állnak neki az ingek. A képeken lévő ingek szerintem nagyon jók. Mindenképpen próbáld ki őket :)
... hehe... sorba állítva... egyenként? :DDDD (híjjjjjjj, de vizuális típus vagyok :DDD)
Szerintem nagyon dögösek a pasik ingben.. :o)
Imádom, és milyen érzékien lehet kihámozni belőle őket! :o))))))
... igen, imádom ŐT, ingben és pólóban is. :DD
Iszonyatosan szexi tud lenni egy jó pasi egy jó ingben. Nekem nagyon bejön, nyakkendővel párosítva is. :)
igez, na mentem jó8 nektek...
Egy fehér ing is nagyon klassz tud lenni ..... ne becsüld le azt, ami egyszerű .....! :o))
Szerintem ez manapság nem annyira meghatározó.
Láttam már sportosan öltözött pasit, aki nagyon nyúl volt.
Láttam "inges pasit", akinek volt 3 danja, 42 cm-es bicepsze és ugyan akkor műszaki doktorátusa is, tehát agyilag nem lehetett nagyon zokni.
De foglalt volt...:(
uhh ez valami kulon allatfaj? mert en az idom 95%-at "inges" pasikkal toltom.. ez alapjan nem tudnam oket elkuloniteni, az biztos
most mire kaptad fel ennyire a vizet? sztem meg pont üzletemberes, amit leírtál és nem csajozós...
Ha gőzöd sincs az egészről, minek érdekel? Ez nem "üzletemberes", inkább csajozós..de döntsd el inkább magad!
a nem kimaradt, szóval nem üzletemberes akarok lenni
igen, de én üzletemberes akarok lenni, hanem sportosabb
Igen, jók ezek a csíkos ingek, de szexinek egyáltalán nem mondanám, ezek sima ingek. Fel lehet dobni mondjuk horgolt pulóverrel(fehér), amit a nyakad köré "tekersz", fehér nadrággal és szintén fehér belebújós bőrcipővel.
Elárulom, én spec. nem a ruhára gerjedek. A sexy az legyen, aki a ruhában van, jelen esetben: Te! :))
majd a héten lehet csiálok 1 képet, van 1 tiszta fehér ingem, csak az meg olyan egyszeű..
igen, lehet kockás lesz belőle, msjd meglátjuk.
halihó!!! na ebben is egyetértünk:)))) az én pasim is inges, utálok is inget vasalni, de olyan csini...imádom nézni...
Ha túl vékony vagy, akkor lehet, hogy más fazonú, mintájú ing előnyösebb lenne .... de ezt ugye csak fénykép alapján lehetne tutira .... :o))
Oké,csak ő kérdezte,hogy nem öregítőőőőő:DDDDDDD
További ajánlott fórumok: