Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
Nyilván néha neki is kell dolgoznia! :D
Már nem emlékszem, sokmindent szoktunk egyszerre, kis apróságokat.
Nem ismerem a húgát, az újságban láttam párszor, jó vékonyka Szandihoz képest.
Hmm,mit vettetek?:D Szandi húga is tornázik?
Ezt csak arra írtam,hogy Réka kevesebbel ment haza a kórházból, mint amennyivel terhes lett! :)
Vásárolt, az Ikeában. Mi is.:)
Szerintem meg van a módszere,hogy ne hízzon.:) Hol láttad?Mit csinált?
Nem csak az, láttam élőben. Nincs egy deka zsír se rajta, de akkor is olyan "vaskos" egészben nekem.
Kíváncsi leszek, ő hány kilót hízik a terhessége alatt, már nincs sok neki hátra, novemberben szül.
Nekem Szandra tettszik, olyan szep maagss es nem olyan tulizmos. Nekem is szeles a csontozatom...vagy mi.
Hmm,nekem tetszik.:) De ezért vagyunk másak,hogy mindenkinek más tettszedjen.:)
Egy ora minimum, attol fugg mennyi idom van es igyekszek annyi ismetleszamot csianlni ahany a dvd-ken van.
Mondjuk Szandra teste sem tetszik, mert meg olyan "nagydarab" nekem.
A magadtól kitalált koreográfia az hány perc?Mennyi ismétlés?Annyi kb. mint a dvd-ken?4x8:D
En biztos rosszul ereznem magam a boromben. Inkabb igy mint ugy.:))
Nem szeretnék olyat már, komolyan. Nekem már túl testépítős, nem tetszik.
Ja, en is szoktam. Ha mar o megallhat akkor en is. :))
Azért gondolom nem szégyellnéd ha olyan tested lenne.Vagy igen?
Majd eldönti,nem látok bele sajnos.:S Pedig néha olyan jó lenne.:D
A tiéd szebb, az övé már nem nőies. Túl mű,túl kidolgozott.
En inkabb keverem a dvd-ket, es ha tvt akarok nezni, akkor tornazok csak ugy magatol, osszeallitok valami uj korreografiat. Olyankor persze mindegyikbol a legnehezebb jon es jo izomlazam lesz tole.
Jó, de 3 év múlva Geri már 29 éves lesz, akkor azért csak össze akar már költözni egy nővel! :)
Cap. I.-et tervezem mára.
Valamikor én is unom már,főleg,hogy már kívülről fújom mit fog mondani,akkor én is szépen abba hagyom.Ha ő megteheti.:D Mondjuk neki már van teste nem úgy mint nekem.
Dehogy kell, néha odapillantani elég. Mondjuk én mindig a tévé elé rakom a mini dvd-lejátszót, de már szinte kívülről tudom a "koreográfiákat".
Hát könyvelő cégje van,könyvelni nem tudok,de hamar betanítana azt mondta,meg gondolom egy informatikus is jól jön a cégnél.Még nem beszélgettünk ilyenről,de nem hinném,hogy jönne.Ha túl sokat vagyunk együtt,gondolok itt pl. 3 hétre akkor elégé elegünk tud lenni egymásból.:) De nekem is fel kell még nőjek.Bár ő nem bír elviselni engem,a sok beszéddel meg néha a hisztimmel.De neki is vannak rigolyái azért.Majd megtaláljuk az össz. hangot egyszer. Czanik lesz az biztos,meg RR 5 valamelyik 20 perces blokkja,Szandi kar,mell,váll tornája a 200%-ből.Aztán Réka 30 perces has,meg még kitalálok valamit.:) Neked lesz ma valami terved magaddal?:)
Ha leveszem a hangjat, akkor allandoan kell nenzi, igy legalabb mondja, hogy mit kell csinalni.
Milyen a konyveles? Szereted? Nem unalmas a sok szam kzoott? En beiratkoztam konyvelosegre tavaj, masoeves vagyok most.
Mindig csodálkozom, hogy miként bírjátok végighallgatni, ráadásul 500. alkalommal is! :)
Könyvelő is vagy? Anyukádnak könyvelőirodája van?
Geri szívesen költözne S.újhelyre? :)
Én minden dvd-nél leveszem a hangot, unnám annyiszor végighallgatni, tévézek közben.
A szokásos az mi most konkrétan, Czanik Hasburning-je mellett? :)
Szereted Nyíregyházát? Én csak Debrecenig jutottam el. Az tetszett, Miskolc nem.
További ajánlott fórumok: