Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt? (tudásbázis)
Ahogy mondod. Ki is akadtam. Pedig a 3 favoritom bekerült a legszebb 5-be, gondoltam úgyis valamelyikük nyerni fog. Nyilatkozta, hogy tavaly is indult és ott nem keült be.
Az összes közül szerintem a legrondábbat választották meg, Orsi királynőnek nulla volt, semmi szépség, vagy egyedi vonás nem volt rajta.
melcseee: Sztem is Korina volt az egyik legszebb a királynőválasztáson. Simán lekörözte az első helyezettet
Én 2 gyereket akarok max 3
igen,meg ez a haggyál békén, dedós vagy című történet!:-)aztán meg megy a hiszti,hogy akkor most én kivel játszak!:-)
De tényleg mondjuk, értelemben, érdeklődési körben már 4-5 év difi is baromi sok gyerekeknél ,nincs is közös témájuk. Ami egy 5 évest leköt, egy 10 évest már nem. Az 5 éves meg nem tud 10 évesnek szóló játékokat játszani.
igaza van!nem jó,ha ekkora a difi!a két húgom között 4 év van,de az is sok,ebben a korban!:-)nálam meg a kicsihez képest 9,majdnem 10 év!:-(
Nekem volt egy általános iskolai osztálytársam, egyke volt, nyolcadikos koráig. 14 év difi, gondolhatod, hogy örült a babónak, akkora nyüg volt neki, a középiskolás éveit elcseszték - ő mondta ezt.:)De a gimiben is volt egy osztálytársam, negyedikesek voltunk, amikor becsúszott ott a kistesó a két gimista mellé.
tényleg szar,ha sok a különbség a tesók között!:-(Én tudom!Nálunk most van az,hogy már tudunk normálisan beszélni egymással!:-)
A császárosok amúgy is csak 3 gyereket szülhetnek tudtommal. Vagy te többet akarsz? :)
Hát szerintem ez se futhat 100-on!:-)
Nem, nekem egyenlőre nem kell másik baba. 2 éven belül nem is lehetne, mert császároztak. Most már rajtatok a sor!
És az első gyereke! Valami igazgató, és rájött, hogy nincs kire hagynia a vagyonát.:) Nemhogy örökbe fogadott volna egy 20 éves félvér fiút, nem? :D
Én egyébként azt figyeltem meg a baráti-munkatársi környezetemben,hogy akik 2-3 éven belül nem szánják rá magukat a kistesóra, azok zömében utána se. Mert addigra már nincs kedvük előről kezdeni.Én amúgy is kis korkülönbséget szeretnék, 2-3 évet, az az ideális a gyerekeknek. Unokatesóméknél is hiába van 2 fiú, 5 év is már tök nagy difi ilyen kis korban.
de ki fogja felnevelni a gyereket?
és mennyi volt előtte? 250?
66 évesen most szült egy nő, még az is bírta. :)
Melcsi még kéreti magát!:-)Aztán te is beszállsz,gyorsan összehozzátok a kis tesót!:-)Anonima is jöhetne,bár azt mondta,hogy még nem akar újabb babát!:-(
Én láttam olyanokat, akik már 20 évesen sem bírták.:)
Amúgy szerintem sem rossz a Korina, a vezetéknevünkhöz is illik, meg nekem tetszett az a lány a szépségkirálynő választáson, akit így hívtak. Közönségdíjas is lett.
Ja, átnevezzük a fórumot: Te mennyit fogytál a terhességed alatt RR-val? :D Nemrég volt a Blikkben egy angol nő, aki 42 kilót fogyott a terhessége alatt. :) Komolyan.
Ja azt el is felejtettem,hogy mesélte a fodrászcsajszi,hogy 30 évesen már nem bírja úgy a terhességet!:-(úgyhogy gyorsan barátkozz!:-))főleg,hogy kettőt szeretnétek!!!!
Tök jó lenne ha egyszerre lennétek babások! Elneveznénk a fórumot fitt kismama fórumnak:-)
:-)Korina nem olyan rossz!:-)Zolinak úgy jött a Baltazár,hogy az sokféle kép lehet becézni,pl.ajtózár...meg ilyenek!:-)komolyan néha olyan, mint egy ovis!:-(
Áh, azért olyan forrón nem eszik a kását! :) Csak kezdek megbarátkozni a gondolattal.:) Mondtam is neki,hogy mivel az első ugye tuti lány lesz,itt meg a koripálya, hát nevezzük majd el Korinának. :)
tudtam,hogy előbb-utóbb beadod a derekad!:-)na de hogy ilyen gyorsan?:-)
Bármi megtörténhet. :)
Tegnap sétáltunk a Hősök terénél, és ott a hídnál kóricált egy kisfiú kb. két éves forma, és nekiszaladt Krisz lábának. Ő meg olyan aranyosan szólt hozzá, meg nézett a picire és mondta neki azt, hogy hoppá, hogy teljesen elolvadtam tőle. :)Úgyhogy utána mondtam is neki, hogy tőlem. :D
A nevek már úgyis megvannak.:)
Ja, tegnapelőtt olvasom a neten, Sebestyén Balázs: "Mindketten kisfiúnak örülnénk jobban". Ma, másik lap: "A lelkem mélyén kislányra vágyom." :)
Milyen szerencse, hogy csak ez a 2 variáció van! :D
de ezek szerint te is bármikor babásodhatsz!;-)nem röhögnék hangosan,ha 1-2-3 hónap múlva írnád,hogy pocakos vagy!;-)
:-)akkor már mindegy lenne!:-)
További ajánlott fórumok: