Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Neki igen, nekem nem fórum

Neki igen, nekem nem (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Neki igen, nekem nem

1 2 3 4 5
123. Sornyul
jan. 11. 13:55

Kár a másik felett pálcát törni. Ez a ketsegbeesett, de sokaig meg nem valosulo gyerekvagy egy rendesen modosult tudatállapot, egy idő utan majdhogynem állandó keseruseg, amit nagyon nehéz befolyásolni, néha jobb, néha meg olyan fájóan lobban föl, hogy az embee csak néz. És igen, ilyenkor az ember utál mindenkit, akinek csak úgy összejön a baba, akinek már a sokadik jön össze, aki igazából nem is akart még/több gyereket, akinek a vágyott nemű gyerek jön össze. Ezt tényleg csak az értheti meg, aki kicsit is benne volt.

Én benne vagyok. Néha nagyon faj, néha el tudok feledkezni róla. De utóbbival sajna az is jár , hogy mást is elfeljtek, eltemetek. Hogy nem élek, csak létezem, hogy nem látok, csak nézek. Hogy a munkám latja kárát. Hogy elfelejtek dolgokat. Hogy nem érdekel semmi sem.

Nem jó ez sehogy sem.

De a hit, az Isten igeretei vagy az akaratába való belenyugvás segíthet. De még így is nagyon nehéz.

122. ina87
2017. máj. 16. 16:08
sok minden igazságtalanság,én is tudok olyat ahol egymás után szüli az anya a gyerekeket másiknak pedig egy sem adatik meg ép minap volt egy sztori az első baba tökéletes volt az édesanyának se nem volt has fájós végig aludta az éjszakát nyugodt baba volt nem sírt föl szépen fejlődött,majd jött a második baba ahol a csoda szerek és a mai találmány mellett nyúlszájjal született a gyerek az anyuka sokkot kapott mikor meglátta h nem lett tökéletes a gyerek mintha gyógyíthatatlan betegséggel született volna a gyerek úgy vette az édesanya,mikor ezt meg halottam csak ennyit mondtam tudod másik ember már örülne ha egy gyereket tudna szülni nem pedig egy olyanról siránkozni amit szépen lehet manapság kezeltetni...
2017. máj. 16. 14:37
Sziasztok. Nem tudom hogy olvassátok e még de azért leirom. Most áprilisba születt volna meg a picikénk de sajnos angyalka lett belőle 11hetesen. Abba se hagytam a vitamint mert tudtam h erősödni kell a szerveztemnek. Azót feljött pár kiló valószínű hogy a vitamintol. Ezért abba hagytam és csak természtes vitamint szedtem 1hónapig. (Méhpempő) És csodák csodájára pozitív lett. A tesztem 6hónap után ismét.
120. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 118. - Jucc8)
2017. márc. 13. 08:57
Ez olyan mintha én írtam volna :( én is a 9.évnél tartok lassan már 10.....és itt nagyon könnyen ítélkeznek olyan emberek akik fel sem tudják fogni h ez milyen módon változtatja meg az ember életét.Amikor bnőmmel egy időben terveztünk babát ez már több mint 9 éve volt neki 2 hónapon belül összejött a 3 babája volt azóta a kislány már iskolás nekünk azóta se semmi és rengeteg cifrábbnál cifrább sztorikat tudnék ennyi idő alatt mesélni.
2017. márc. 10. 17:59
Szia , mi ugyan csak 8hónapja próbálkozunk élesben, előtte össze vissza, néha védekeztünk néha nem , az utóbbi 1.8évben.. baratnőm ezalatt megszült, egy másik terhes lett, és rá mérges is vagyok cigizik, sörözni jár, védőnőnél kétszer volt, de már 26hetes.. uhra nem megy mert még "nincs baba formája a kisfiának.." szval ilyeneknek kijut. aztán karácsonykor nagybátyámék jelentették be, hát ott kimentem sirni a mosdóba mikor kiszámoltam h nekik azonnal sikerült mert tudtam /monmdták h nászúton negivágnak, hát akörül össze is jött. szóval elsőre, pedig elég link életmódot éltek.:( én meg 22évesen teherbe esni sem tudok.. majd talán most clostival
118. Jucc8
2017. márc. 10. 10:44
Sziasztok! Én is gólyára várok, összesen már 9 éve. Néha könnyebb, néha nehezebb. Emlékszem a barátnőimmel összejöttünk egy mini házibulira. 4-en voltunk. Még poénkodtunk is hogy ez ilyen gólyacsalogató buli lesz, hogy végre összejöjjön a baba 2-nknél. kb 6 héten belül összejött a baba mindenkinél, csak Nálam nem. Az egyik barátnőm akkor kezdett próbálkozni, a másik már évek óta, a harmadik pedig nem akart gyerkőcöt, Neki becsúszott, Ő el is vetette... Amikor ez az egész volt, olyan hihetetlennek tűnt, olyan érzés volt, mintha egy üvegfal vett volna körül. Kifelé nem tudtam elmondani mit érzek, de belül nagyon összeroppantam. Nem sajnáltam sosem senkitől azt, hogy oda indult a baba, de magamat okoltam, hogy biztos nem vagyok elég jó hogy Nálam nem jön össze a baba. A legnehezebb számomra, hogy már nem beszélgetek senkivel évek óta az érzéseimről. Hogy elvesztettem egy nagyon közeli barátnőmet a frusztráltságom miatt. Szerintem minden érzés természetes ilyenkor, és nem szabad haragudni magunkra ha irigyek leszünk akkor sem. Vannak könnyebb és nehezebb időszakok.. fontos a türelem magunkkal szemben.
117. Veronka30 (válaszként erre: 1. - E1bbcdb00e)
2017. febr. 26. 10:56

Az élet sokszor igazságtalan. Nekem is nemrég derült ki, hogy van oka miért nem jön össze babóca (már az is haladás, hogy megvan az ok) De én az itteniek többi beszólását se kedvelem, ne ítélkezzenek már azon, hogy kiírtad magadból, amit rossz érzés látnod. Nem hiszem el, hogy nekik ne lenne, vagy nem rosszul eső érzés, pl. amikor 13-14 éves kislányok a nőgyógyászat előtt várakoznak, vigyorogva, hogy ezt is el "kell" vetetni.. Kérem szépen, még bűntetendő lenne a velük való kapcsolat! De ők már nem az első abortuszukra várnak, más pedig azért tesz meg tényleg mindent, hogy lehessen 1 babája.

Tisztában vagyok vele, hogy nekem se több se kevesebb nem lesz ezektől,de tényleg rossz látni ilyeneket.

Jelen esetben pedig, a nő tisztában lehetett a nem védekezés következményeivel, hiszen van 2 gyereke, akiket nem ő nevel. Ha a pasi nem szereti az óvszert- mert általában ez a kifogás,ott a fogamzásgátló.

Szerintem először hozza rendbe a kapcsolatát a már meglévő gyerekeivel, ne pedig egy 3-at hozzon a világra, akit lehet szintén elvesznek tőle. Azért el kell oda jutni, hogy elvegyenek tőle 2 gyereket! Gondolom megvolt rá az ok, hogy nem ő neveli őket,ha az eddigieket nem nevelheti....

Az egész arról szól, hogy nemtörődöm a nő, és termékeny a szervezete.

Ettől Picibogyó sajnos a Ti helyzetetek nem változik, nem kell velük foglalkozni,mert a bosszúság semmire se jó, inkább csak magadnak ártasz vele.

Elnézést ha valakinek nem tetszik a véleményem, de erre gyakori a felelőtlen tizenéves terhesség és a sok gyerek,még több apa esélyestől..

116. Ildikó186 (válaszként erre: 115. - Ildikó186)
2016. nov. 26. 18:09
Azèrt lenne jó a csoport megosztanánk ki milyen gyötrelmen megy keresztül.Ki milyen praktikákat vetett be ès lett eredménye.Oszátok a csoportot hogy minnèl többen legyünk.
2016. nov. 26. 18:07
Csatlakozon mindenki: [link]
114. Birgit77 (válaszként erre: 1. - E1bbcdb00e)
2016. nov. 14. 22:41

Nem tudom elképzelni, hogyan hagyhatja el egy anya a gyermekeit??? Mégis van ilyen, ahogy a te soraidból is kiderül.


A leírásodból nekem az jön le, hogy tele vagy keserűséggel, fájdalommal, szinte gyűlölettel emiatt a "lelketlen" anya miatt. Mondhatni őt hibáztatod azért, amiért neked nem jön egyenlőre össze a gyermekáldás, úgy érzed, annak jön a gólya, aki nem érdemli meg. Tényleg nagyon negatívan jön ez így ki, hogy olyannak születik gyermeke, aki meg sem érdemli.. EZ A TÉNY AZONBAN A TE BAJODON NEM FOG SEGÍTENI!

Amíg másra koncentrálsz, tele vagy negatív érzelmekkel, görcsölsz azon, hogy nem jön össze, nem is fog.

Jómagam is elvesztettem két kis csöppséget, ráadásul egy éven belül, de eszembe sem jutott másokat hibáztatni érte, vagy bárkit is. Túléltem. S most itt vagyok egy lassan 12 évessel és egy nemsokára 2 éves gyönyörűséggel :) aki akkor érkezett, amikor már nem is gondoltam rá, mármint nem gyötrelemmel, nem görcsöléssel gondoltam rá. Akkor érkezett, amikor már adtam magamnak időt (40 éves koromig), hogy még teherbe essek. Szóval közel 10 évig vártam a második lányomra! Nem feladtam, hanem időt hagytam magamnak, s akkor csöppent az életünkbe, amikor teljesen kiegyensúlyozott voltam lelkileg. Ja, és van olyan, hogy nem tudod, hogy terhes vagy, én pl. 5 hónaposan tudtam meg, hogy ő a pocakomban van! Nagyon intenzív, karatés életmódot folytattam, karatés vizsgára készülve, kemény edzésekkel, s mivel már voltak előtte is menstruációs panaszaim, nem csináltam gondot belőle, hogy hosszabb ideje nem jött meg, egyáltalán nem voltam rosszul, semmi terhességi tünetem nem volt ezen kívül. Úgy hogy ebben ne ítélj elsőre, mert van ilyen!

Akkor fog a babátok megérkezni, amikor már tényleg nem görcsölsz rajta, vagy a környezeteden, hogy neki miért igen, nekem meg miért nem, amikor képes leszel csak magadra hangolódni.

113. 9a095cf031 (válaszként erre: 1. - E1bbcdb00e)
2016. szept. 23. 22:42

Ne érezd magad rosszul. Az anyaság a világ egyik legcsodálatosabb dolog, érthető, hogy idegileg kikészít, amiért te is szeretnél részese lenni és mégsem tudsz, önhibádon kívül. Megértem azt is, hogy igazságtalanágnak érzed, sajnos ez így működik.


Mihamarabbi babázást kívánok :)

2016. szept. 3. 18:37
ahhoz, hogy a másik mit csinált a saját gyermekével semmi közöd. ne ezen agyalj és ne gyűlölködj. ha rendben lesz a lelkivilágod és nem háborogsz acsarkodsz, lehet hogy nyugodt idegekkel könnyebben összejön a baba
2016. aug. 14. 13:01
Semmi jogod ítélkezni mások fölött...ha 10gyereket vetet el,vagy ha 10et megtart.Nem a Te életed,úgyhogy nem kell beleszólni...
110. Cucicsillag (válaszként erre: 108. - Keller Szilvia)
2016. aug. 10. 23:35

En meg most jutottam ide... De ha torolte, akkor ez vagyon...

Lehet, csak kiakarta irni magabol.

109. Ilike1984 (válaszként erre: 108. - Keller Szilvia)
2016. aug. 10. 12:29
Ezzel a nickkel úgyis csak a cikk miatt regisztrált, az eredeti nickjével úgyis feljár és figyeli a fórumot.
2016. aug. 10. 09:29
törölte magát a hoxáról:(
107. dafke (válaszként erre: 6. - Lapbarna)
2016. aug. 10. 09:17
Egy az egyben megfogalmaztad, amire én is gondoltam.
106. Luijza
2016. aug. 9. 22:30
Hajrá!
2016. aug. 9. 20:43

Én azzal nyugtatom magam ilyen esetben, hogy a sorsunk előre meg van írva. (Nem tudom, te mennyire hiszel ebben, ha igen, akkor megnyugtat).

Ne aggódj. Ha majd eljön az ideje, lesz kisbabád. Lesz egy kis angyalka fent, aki azt mondja, ennek a nőnek van a legaranyosabb arca, őt szeretném anyukámnak. Bízz benne, meglesz. Én szorítok neked nagyon.

Kitartás. Ne add fel! Küzdj! :)

104. timycat
2016. aug. 9. 20:17

Talán ha nem ezzel foglalkoznál előrébb lennél.


Az hogy neked nem jött még össze nem annak a hibája, akinek meg igen.

2016. aug. 9. 13:39
Egy év nem nagy idő,az alatt orvosok sem foglalkoznak komolyabban a dologgal.Én inkabb arra gondolnek hogy megyünk dokihoz kiderül ha gond van és minden rendben lesz.Irigykedni mi ertelme?másoknak jön a baba az az ő idejük az ő babájuk neked ne fájjon eljön majd a te időd,lehet pont ezeket az érzéseket kell lekuzdened hozzá.
102. Hani12
2016. aug. 9. 13:11
Ezeket a kérdéseket jobb fel sem tenni, mert nincs rá válasz. Hogy valakinek miért jön össze, vkinek miért nem. Mint ahogy a beteg ember is megkérdezhetné, én miért vagyok beteg, más meg miért egészséges. Nincs jogunk ilyen szinten itélkezni mások felett, erről nem mi döntünk. Hanem a természet, vagy a jó Isten, ki miben hisz. Én is azt tanácsolom, hogy csak saját magadra koncentrálj, és ne foglalkozz másokkal. Értem a felvetésed, de az életben sok a megválaszolatlan kérdés. Ha ezzel foglalkozol, azzal csak magadnak okozol kárt.
101. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 100. - Coreyhaim)
2016. aug. 9. 11:47
Köszönöm :)
100. coreyhaim (válaszként erre: 99. - Pengő Gyöngyi)
2016. aug. 9. 11:32
gratulálok....:)
99. Pengő Gyöngyi (válaszként erre: 96. - Coreyhaim)
2016. aug. 9. 11:19
Igen. 40 éves voltam, amikor megszületett :)
98. 937a2a883a (válaszként erre: 95. - Zakkantcsajszi)
2016. aug. 9. 11:03
Már nem hiszem, mert utoljára azt mondta, hogy lassan megbékélnek azzal, hogy gyerek nélkül élik le az életüket. Kifelé nagy nyugalmat árasztott. Még egy lombikra elmennek és befejezték, örökbe sem fogadnak. De eddig biztosan sírt "eleget", ebben nem kételkedem. Most már az életüket is úgy rendezték be, hogy valószìnűleg nem lesz gyerekük.
97. ina87
2016. aug. 9. 10:45

atoll h így gondolod nem fog változni semmi,de ne erre koncentrálj hanem magadra.vannak olyan emberek ahol 1o évet vártak az első gyermekre olyanok is akik mélyen a zsebe nyúltak arra h legyen gyermekük

vagy ép olyan is ahol nem az első gyermek fogant de az asszonyka már ötven felet járt,akár h is lesz ne éld bele magad mert sajnos az élet igazságtalan ezt csak azért írom mert jobb mindenre felkészülni mint h az ember nagyon bízón.ne add fel ez tény és legyél kitartó de lesz az a bizonyos határ ahonnét nincs más mint h el kell engedni ha mégis úgy alakul.de inkább pozitívan gondolkodni mint negatívan.a.sok szerencsét.

96. coreyhaim (válaszként erre: 88. - Pengő Gyöngyi)
2016. aug. 9. 10:36
végül sikerült neked a gyerkőc ?
95. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 93. - 937a2a883a)
2016. aug. 9. 10:12
Abban biztos lehetsz!!! Biztos sokat sír amikor nem látjátok
94. 4975ebdc2f (válaszként erre: 93. - 937a2a883a)
2016. aug. 9. 07:20
Erős nő! A fórum indítónak is kívánok belső békét! A rokonodnak, meg a cikk írónak pedig kisbabát !
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook