Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » "Ne nyeld le a békát" mozgalom fórum

"Ne nyeld le a békát" mozgalom (beszélgetős fórum)

8. Gordonka (válaszként erre: 7. - Manul)
2010. okt. 18. 16:02

Köszönöm.

Sajnálom, hogy nem ment át ennek a fórumnak az üzenete, jó lett volna olvasni mástól is, amikor is a teljesen JOGOS kérésüket meg tudták valósítani a bürokrácia bonyolult útvesztője ellenére is.

7. manul (válaszként erre: 1. - Gordonka)
2010. okt. 16. 08:35
Szia!Gratulálok!Néha nálam is elpattan egy húr de sajnos csak elég ritkán pedig milyen jó lenne mindíg mindent elintézni és nem bosszankodni rajta hetekig.:DDDD
2010. okt. 15. 19:39
Igen,próbálkoznak :) de nincs nálam sikerük!
2010. okt. 15. 18:21
Engem annyiszor zaklattak telefonon,telefon tartozás miatt,hiába is mondtam,hogy nem tudom egyben kifizetni,legyen kedves adjon részletfizetésre lehetőséget!Mindig nemet mondtak,és a saját főnökükkel fenyegetőztek...Egyszer szar napom volt,és megint hívtak!Megint jött a főnökkel...Megmondtam neki,a főnöke ki is ny***t,akkor sem tudok egyben fizetni!Aztán mondtam a csajnak,küldje el a főnökét a lakcímemre,lejátszom vele...nah akkor mondta a Nő,inkább egyezzünk meg a pénzben,amit havonta tudok küldeni,ő meg küldi a csekket!Így is lett!:)
4. mendra (válaszként erre: 3. - 68b1114f6e)
2010. okt. 15. 18:13
Soha semmi affér?Az jóóóóóóóóó:)
2010. okt. 15. 16:37

Nekem nem mondanak ilyeneket.

Lehet hogy azért mert alig birom visszafogni a pitbulljaimat a sok fegyver miatt?:)))

2. mendra (válaszként erre: 1. - Gordonka)
2010. okt. 15. 16:07
Szia! Velem pont ez a baj,hogy én már annyira nem tudok diplomatikus lenni és türelmes,hogy csodálkozom magamon.Az én illetve Anyum esete a következő .Szintén telefon téma de vezetékes.Volt hátraléka és egy kikapcsolták a telefonját illetve csak bejövője volt.Tegnap elment és befizette a tartozást ami közel 40 ezer ft volt.Azt mondták neki mire hazaér lesz vonala. Hazaért és semmi várt ,gondolta nem megy olyan gyorsan biztos.Felhívta a tel társaságot és kérdezte mi újság?Válasz a következő volt .Az esedékes e havi egyodalu vonalu számla még nincs kifizetve és így nem kapcsolják addig vissza.Mondja Anyukám most jött onnan és ott közölte az ügyintéző e hónap 30 ig rá ér befizetni.Anyum tök fáradtan akart visszamenni és még feladni az aprót,mire én felkaptam a telefont és visszahívtam a nőt.De szerencséje volt,hogy nem élőbe találkoztunk:)elmagyaráztam az én verziomat,................. neki elég erélyesen kb 10 perc és lett vonal ,és igen 30.ig ráér befizetni a számlát.Gyűlölöm a rugalmatlan embereket,akiknek abból áll a szókincsük ,hogy sajnálom ,nem tudom ,nem lehetséges,esetleg,talán,stb.
2010. okt. 15. 15:29

Sokat gondolkodom azon, vajon mindig minden úgy van-e, ahogy mondják az asztal másik végén: hivatalban, multicég üzlethálózatában stb, stb.

Szinte ugyanennyiszer kiderül: nem, nem így van. Vagyunk mi, akik szeretnének valamit jogszerűen elintézni és van a másik oldal, aki meg akarja úszni a dolgokat, le akar rázni és a számára legkönnyebb választ adja: SAJNÁLOM, NEM MEGOLDHATÓ.

Ebből picit elegem lett.

Kezdem az első sztorival, ha nektek is van, csatlakozzatok bátran.

Mobilszolgáltatónál megszűnt az előfizetés, áttértem kártyára. A részszámla, amit nem beszéltem le, picivel 1000 ft alatt volt, ez járt vissza. Az ügyintéző biztatására, miszerint legközelebb személyesen vigyem be és elutalják a különbözetet, hisz nem beszéltem le, be is fáradtam. Ott a kedves úriember mosolyogva közölte: SAJNÁLOM, NEM MEGOLDHATÓ. Csak 1000 ft felett. De majd ha gondolom, levásárolhatom-bíztatott. Nem értettem, hisz az előző ügyintéző mást mondott. Hirtelen nem tudtam, mit vegyek rajta, így hazakullogtam. De nem hagyott nyugodni, most akkor kit is néznek hülyének, csak nem engem? Másnap visszamentem és elmondtam, szeretném levásárolni, a kártyából, amit veszek, vonják le. Válasz: SAJNÁLOM, NEM MEGOLDHATÓ.

A helyszínen ilyenre nincs lehetőség, átutalni lehetne, de mivel 1000 ft alatt van, azt is felejtsem el. Hm. Itt már kezdtem ideges lenni. Elmondtam, hogy ő a 3. verziót mondja épp, és igenis elvi kérdés, hogy ha már ők se tudják, mizu van, ne rabolják az időm, és intézzék el valahogy. Erre odahívott egy fejest, akinek az első mondata, na mi volt, kitaláljátok? Hát persze hogy ez: SAJNÁLOM, NEM MEGOLDHATÓ. Csak picit lettem erélyesebb, becsszó :) és láss csodát, megígérték, elpostázzák a pénzt, ami azóta meg is érkezett. Na kit nézzenek hülyének? Nem hallom? :))) Hányszor de hányszor történik ez meg velünk naponta? Ne hagyjuk magunkat, ne nyeljük le a békát!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook