Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ne akarj megfelelni a pasiknak! fórum

Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!

124. 447396604e (válaszként erre: 123. - 9f86e86d50)
2013. jan. 22. 08:47

mindkét félben megvan a link. ugyanúgy, ahogy vannak link pasik, link nők is vannak.lehet ragozni ezeket. nem lehet skatulyát húzni senkire.a hibát magunkban kell először megkeresni, és aztán nézni a másikat. ha valakinek sorozatosan rossz kapcsolatai vannak, akkor ott valószínű a saját magában rejlő hibák a felelősek. csak van aki tanul belőle, van aki nem

sajnos ezt már sosem tdjuk meg ,hogy reagált volna.ő az egyszerűbb utat választotta.ahelyett hogy okult volna, inkább elmenekült.de ezt nem lehet állandóan.az életben sokkal nagyobb problémák is lesznek,nemcsak az hogy kinek kell egy kapcsolatban változni.

123. 9f86e86d50 (válaszként erre: 122. - 447396604e)
2013. jan. 22. 08:41
Mindenki annyi szépséget és jóságot képes meglátni az életben, amennyi őbenne is megvan. Lehetne sorolni.:) PEdig milyen jó kis beszélgetés kerekedhetett volna ebből a cikkből. Pl. érdekelt volna mit reagál az én írásomra. Erős tükröt mutattam Neki, ami mellesleg nem hazudik...
122. 447396604e (válaszként erre: 120. - 9f86e86d50)
2013. jan. 22. 08:35
ezért írtam hgy nem kell átesni a ló túloldalára.nála van a ló két véglete. vagy erőszakkal fognak verebet, vagy nehogymár neki kelljen változni. majd változik a pasi.csakhogy ez nem ilyen egyzerű.alkalmazkodni, változni kell egy kapcsolatban,főleg egy kölcsönös kapcsolatban. ahogy az élet minden terén kell változni, alkalmazkodni.változik az ember ha gyereke lesz, változik, alkalmazkodik a munkahelyen..stb.nem lehet mindig mástól várni a változást.ha mi magunk nem tudunk, vagy nem akarnk változni, a környezetünktől sem várjuk hogy alkalamzkodjon hozzánk,változzon miattunk. ő nem az angol királynő.nagyon igaz a mondás. az élettől azt kapod vissza, amit adtál.
121. 447396604e (válaszként erre: 119. - 973d9d6ecf)
2013. jan. 22. 08:30
általában az ilyen lányokat gyerekkorukban sem szembesítették sosem a hibáival
120. 9f86e86d50 (válaszként erre: 118. - 447396604e)
2013. jan. 22. 08:29

Érdekes volt a cikk, cvsak sarkított. Erre írtam én a csajos hozzászólásom, hogy legyen kerek.

A cikkből még nem,, de a hozzászólásokból nagymértékű arogancia áradt... Az arogáns embert nehéz belátásra téríteni. Érdekes megnézni ahogy sokan végletekben gondolkoznak. Pedig nem ilyen egyszerű, még egy jó kapcsolatban sem.

Igenis sokat számít az hogyan érezzük magunkat attól, hog hogyan gondolkodunk.

Egy kapcsolat alapjaiban van a szinkronítás, az a kölcsönösség, rugalmasság stb. Ebbe most kár belemenni. Itt meg avégletekig le van írva. Láttam már ilyet, naplóban. Oda való, de nem ide. Itt sem rossz, de akkor annak az a célja, hoy az író is tanulhat belőle. Amúgy ott volt a cikkben, nem akar változni. Én olvastam. :D

119. 973d9d6ecf (válaszként erre: 114. - Kata2013)
2013. jan. 22. 08:28
Ki rombolt itt bármit is..Le írt valamit teljesen egyoldalúan. Már ne haragudj meg de miért kellene bólogatni rá?Azt gondolnám elég szánalmas kis élete lehet...
118. 447396604e (válaszként erre: 116. - 9f86e86d50)
2013. jan. 22. 08:25
a legtöbb emberre sajnos nagyban jellemző, hogy nem túl kritikus magával szemben.ha valamit nem csinál jól, és ezért szólnak, akkor az a hülye aki szólt.ennek a lánynak is túl nagy volt az egója, ami szerintem az életben nagy hátrány.
117. 447396604e (válaszként erre: 114. - Kata2013)
2013. jan. 22. 08:21

ő leírta a saját tapasztalatát,kissé végletesen.vannak akik nem értenek egyet vele.

szerintem az építés nem azonos az együtt bólogatással.az inkább rombolás, mint építés.lehet tanulni is mások tapasztalataiból.ha valaki építeni akar,a negatív kritikákból tud a legjobban.

116. 9f86e86d50 (válaszként erre: 114. - Kata2013)
2013. jan. 22. 08:18
Szia! Senki nem üldözőtt senkit, Ő szaladt, talán még mindig rohan a sorsa elől. Persze a cikk Neked szólt, hiszen Te is mint Ő másokat hibáztat azért amit Ő cselekszik. Szaladj utána. Lécci! :D
115. 447396604e (válaszként erre: 113. - 973d9d6ecf)
2013. jan. 22. 08:17
persze, nehéz, de az még roszabb, ha hagyom hogy átlépjen egy bizonyos határt a dolog, mert akkor még rosszabb lehet.pláne ha esetleg pont rosszkor lép be a barát, és ebből akár kellemetlen helyzet is történhet.
2013. jan. 22. 08:16

Sziasztok,

elüldöztétek örökre ezt a szegény fórumindító lányt, a legértelmesebbet közületek.... Gratulálok!

A példátok is jól mutatja, mennyivel könnyebb "rombolni", mint "épiteni".

113. 973d9d6ecf (válaszként erre: 111. - 447396604e)
2013. jan. 22. 08:14
Persze,joga van tudni.Csak nagyon nehéz elmondani egy barátnak az ilyesmit.Főleg ha látod azt is,hogy komoly érzelmei vannak.
112. 447396604e (válaszként erre: 110. - 973d9d6ecf)
2013. jan. 22. 08:13
úgy látszik van mit tanulnia az életben, és nemcsak a pasikról.ha itt ilyen, akkor az életben is legalább ennyire.nem lehet mindig felhúzott orral sértődni.akkor a munkahelyen, ha letolja a főnök, akkor kilép önbecsülésből?
111. 447396604e (válaszként erre: 109. - 973d9d6ecf)
2013. jan. 22. 08:10
ez benne van a pakliban,de akkor is joga van tudni.pláne akkor, ha nekem kellemetlen a szitu, és szabadulni akarok.az már más kérdés, ha én is akarok tőle valamit, és ez kölcsönös.de itt azt vettem le, hogy elég kellemetlen volt neki a kiscsaj
110. 973d9d6ecf (válaszként erre: 108. - 447396604e)
2013. jan. 22. 08:10
Mert azt gondolta csak meleget fog kapni....
109. 973d9d6ecf (válaszként erre: 107. - 447396604e)
2013. jan. 22. 08:08
Nem biztos ,nekem sem hitte el a barátnőm ,hogy a pasija mindent ígérget nekem, csak legyek vele..Pedig igencsak át gondoltan megfontoltam adtam elő a dolgot..
2013. jan. 22. 08:07
a cikk kiírója töröltette magát. nem értem. ha valaki ír, akkor vállalja hogy kap hideget-meleget.ha nem képes elfogadni a kritikát, akkor inkább ne írjon.
107. 447396604e (válaszként erre: 105. - 481d4f8a5c)
2013. jan. 22. 08:05
végigolvastam a fórumod. én tudod mit tettem volna? az első alkalom után rögtön odamentem volna a haverhoz, és tisztáztam volna vele, hogy a csaja rámizgult, de én nem akarok tőle semmit, sőt, kellemetlen a szitu.ha 25 éve a haverod, akkor talán hisz neked,és beszél a csajjal, vagy tesz valamit.
106. pandoracic (válaszként erre: 105. - 481d4f8a5c)
2013. jan. 22. 07:42
Ez érthető.Ideje volt:)
105. 481d4f8a5c (válaszként erre: 103. - Pandoracic)
2013. jan. 22. 07:34
Már szóltam a haveromnak, hogy szóljon már rá a nőjére, mert kellemetlen helyzetbe hoz. Nem fogok egy 25 éves barátságot tönkre tenni egy 21 éves csajszika miatt.
2013. jan. 22. 07:14
erőszakkal nem lehet verebet fogni, ez igaz.de a túlzott önbecsülés, az ego mindenáron való megtartása is legalább annyira hátrány.ha két ember szereti egymást, és fontos a másik, akkor fogadja el a hibáival együtt, de csak azokkal amik az ő értékrendjébe még belefér.mellette természetesen törekedni kell arra hogy alkalmazkodjon,változzon, de ennek kölcsönösnek kell lenni,hisz a változás az alkalmazkodás a jó kapcsolat alapja. ne essünk át a ló egyik oldaláról a másikra,mert nekem a cikkből ez jött le. bemutatta a ló egyik felét, majd átesett a másik felére.
103. pandoracic (válaszként erre: 94. - 481d4f8a5c)
2013. jan. 22. 07:04

És miért nem tisztázod le vele,hogy te nem akarod őt?

Vagy a barátoddal,hogy milyen a barátnője?

Neked tetszik ez a helyzet?

Ha ez hónapok óta így megy,hogy a csaj hajt rád,ez elég gáz!

2013. jan. 22. 02:39
Egyébként a cím is maga leírta a lényeget. Számomra azt jelenti hogy légy önmagad, ne játssz szerepet senki kedvéért. ez teljesen igaz.
2013. jan. 22. 02:37

Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, neharagudjatok. Én is csak a magam szemszögét írom le, lesz aki egyetért lesz aki nem.

A cikk írójának valahol nagyon is igaza van. De. És itt jön a lényeg. A társadalom változik, és az a forma amit ő levázolt régimódi. Manapság a lányok is kezdeményeznek illetve változik a világ. Én egyetértek vele, mert régi módi vagyok ilyen szempontból. Szeretem ha a pasi udvarol. Olyan nagy baj lenne ez? Más kérdés, amit leírt megint, hogy sok nő tényleg nagyon megalázkodik egy férfi szerelméért. Elgondolkodtató, és teljesen igaza van. Ha valakinek meg kell alázkodni ahhoz hogy egyáltalán a közelébe engedjen az már régen rossz... Ha valaki szeret, akkor egyrészt olyannak szeret amilyen vagyok, másrészt azért jön össze velem mert tetszek neki. Ez nem azt jelenti hogy a továbbiakban nem kell magamra adnom, dehogyisnem, csak azt, hogy ha valaki engem szeret, ne akarjon megváltoztatni, más embernek látni. Ez nagyon bonyolult téma. Én tovább nem is nagyon firtatnám, én egyetértek a cikk írójával sokmindenben.

2013. jan. 22. 00:43

Szia! Jól leírtad mi a pasi, hát nézzük meg mi a csaj!:)

Ha egy csaj cikket kanyarít akkor mindenképp pacácokkal lesz teli. A pacácok szót nem ismerem, csak a pacákokat. A pacák tehát okot ad arra ezért pacákok, hogy lepasizzák. S mert a géppel írt szövegkörnyezetbe nem ejthet pacát a maca, ha már általánosít ugye, pedig lehet titkon egy pacákkal malackodna, de ehelyett rádöbbent hogy az élet nem kellőképp rózsás ha nem trágyázzák rendesen.

A csaj legfőbb ismérve hogy a másik nemet kezdi el hibáztatni önmaga helyzetéért. A helyzet nem rózsás, ha nem kezeli magát rózsaként. A virág is magból fejlődik, és megtanul kinyílni. A csaj az csak virágkezdemény, a Nő a virág. Ugyanez van a pasikkal, viszont sok pasi megmarad bogáncs szinten, de csak azért mert sok a gyom. A gyomra jellemző, hogy gyorsan szaporodik és tömegesen fordul elő.

A csaj azt gondolja, hogy mindenkit önmagért szeretnek, de nem gondol bele abba, hogy célszerűbb önmagát is szeretni, és a szeretet nem elvárni hanem adni is. A hitelesség belülről és hitből fakad, és az aki leírja azt, hogy „Egyetlen lényeges dolog van amit jó, ha megjegyzünk: mindenkit önmagáért szeretnek” hozzátehetné azt is hogy mindenki önmagáért felel.

A szeretet szó jelenlegi formájában ok-okozati hatásként nyilvánul meg, a szerelemben, és rengeteg helyen. Szorosan összefügg a tisztelettel, stb. Tisztelni azokat szoktuk akik úgy cselekszenek ahogy az nekünk tetszik. Ez meg ugye szubjektív. Hiszen a gondolatok sarkalják az embereket tettre, és a tettek mutatják meg az ember valódiságát, tehát akkor fontos az is, hogy ki mit csinál.

A kapcsolatok elején amikor még a két fél, (pedig célszerűbb lenne egész emberekről beszélni) nem ismeri egymást, gyakorta többnek mutatja magát, mint ami. Azután miután megtörtént aminek megkellet, szépen lassan oszlanak a lila ködfelhők, és aki csaj az rájön hogy Ö maga csak egy pasit vonzott be aki aztán megadta számára az önigazolást sokadjára, mert nem tanult az esetből.

Ráadásul abban a tévképzetben él, hogy nem változik, azt hiszi a földi egyéniség állandó. Pedig nem, hiszen a változás a fejlődés szükségszerűsége. Az a csaj aki azt állítja hogy nem változik, az elismeri, hogy nem akar fejlődni.

Továbbá a csaj számára a jó Nő kinézetben mutatkozik meg, pedig az nem jó Nő, csak csaj, esetleg leányka. Azt gondolja, hogy a Nő alanyi jogon csupán kegyes tekintetéért teperő, magukat a lábuk elé vető férfiakat kaphat. Micsoda emancipáció ez? Az egyenjogúság mégse legyen beültetve a társkapcsolatokba? :)

Tovább kijelent még pár hasonló butaságot, mint: „Ha valaki nagyon akar változni ,az legyen a férfi és ne ti. Ő törje össze magát, hogy mi lesz a folytatás, ő aggódjon a jövő miatt és ő legyen tele kérdésekkel, bizonytalansággal, ha már "mindenképp" kellenek valakinek ezek az érzések. „

Az ilyen gondolkodású csaj minden férfi vágyálma. Természetesen nem, erre csak a pasik a vevők, a numeracsászárok, és aztán a csaj a végén ott marad, magához szorongatva a párnikóiját ádáz tervet forgatva a világ ellen, és ír egy pl. :”Minden férfi pasi!” cikket.

Érdekes hogy a csaj azt keresi mit hánytorgathat fel, hogy mikor lép a pasi aknára egy felelőtlen ígérettel, és közben rágja a körmét, hogy miért nem ígér már meg valamit amit azután jól számon lehet kérni? Ez is intuitív fejeltségről árulkodik?

A csajok nem tudják, hogy élni leginkább a jelenben érdemes, a MOSTBAN, és nem várni a mérgező, felelőtlen ígéreteket.:)

A csaj nem lehet tehát Férfi társa, csak a Nő, de a Nő meg már nem csaj. Ördögi kör egy pokoli játékban. :)

99. 481d4f8a5c (válaszként erre: 93. - Aa512e45fa)
2013. jan. 22. 00:18

Mielőtt itt burkoltan rólam téves képet állítanál, két dolgot le szeretnék szögezni. Nem él velem anyukám, és van szakmám is.

Viszont az végképp érdekes, hogy te bejössz egy olyan nickkel amire 2 jelet kültek a barátnőid, és elmondod a véleményed. Csak ezzel a nickkel mered?

98. 481d4f8a5c (válaszként erre: 68. - Bársonyfüles)
2013. jan. 22. 00:08
Arról meg nem is beszélve...könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja, nem?:)
2013. jan. 21. 23:52
Elvált nők klubja lett:D Jó tanácskozást lányok:))
96. rewt (válaszként erre: 88. - 408020f45e)
2013. jan. 21. 23:48
Bölcs beszéd...
95. acuko (válaszként erre: 93. - Aa512e45fa)
2013. jan. 21. 23:44
Barátném, jól szólsz. Nagyon jól.. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook