Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Narancsos lazac recept

Narancsos lazac recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

Kalória 499 kcal
Zsírtartalom 35,4
Szénhidráttartalom 5,1 gramm

A Narancsos lazac hozzávalói:
4 db 15-18 dekás lazacszelet
2 db narancs leve és húsa
1 evőkanál vaj
1 kávéskanál összevágott, friss koriandermag
tengeri só


A Narancsos lazac elkészítési módja:
A lazacfiléket bedörzsöljük tengeri sóval és koriandermaggal, majd az olívaolajon mindkét felét pirosra sütjük. Közben meghámozzuk az egyik narancsot, és a fehér héját lefejtve gerezdekre vágjuk. A halat meglocsoljuk a másik narancs frissen csavart levével, majd rászórjuk a narancsgerezdeket, és a vajjal készre pároljuk. Tálalásnál megszórjuk korianderrel.

Az ételből 4 adag lesz! A kalória, szénhidrát stb. viszont 1 adagra értendő!
Update 1-es étel, és Atkins-diétában is fogyasztható.


Kategória: Halas ételek receptjei


A narancsos lazac elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook