Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Narancsos jégpuncs recept

Narancsos jégpuncs recept

A Narancsos jégpuncs hozzávalói:
1/2 l fekete tea,
1/2 l pezsgő,
100 g kristálycukor,
3 tojásfehérje,
3 narancs leve és héja,
3 citrom leve,
100 g finomított kristálycukor,
100 g fehér csokoládé,
menta.


A Narancsos jégpuncs elkészítési módja:
A teát a narancshéjjal megfőzzük, lehűtjük, majd leszűrjük. Hozzákeverjük a narancs és a citrom levét, és a finomított kristály cukrot. Felöntjük pezsgővel,majd az italt hűtőben félig megfagyasztjuk. A tojásfehérjét és a cukrot keményre verjük, a jégkásához keverjük. A poharak falát belülről olvasztott csokoládéval "kibéleljük", a jégpuncsot beleöntjük. Fehér csokoládéval, mentával és naranccsal díszíthetjük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A narancsos jégpuncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook