Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Narancsos csirkecombok recept

Narancsos csirkecombok recept

A Narancsos csirkecombok hozzávalói:
csirkecombok
2-3 fej lilahagyma
ízlés szerin fokhagyma
2-3 db narancs, 2-3 dl narancslé
1 evőkanál méz
1 teáskanál só
őrölt bors
apróra vágott petrezselyemzöld


A Narancsos csirkecombok elkészítési módja:
A hagymát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük, a narancsot is héjastól szeleteljük. A mézet a narancslével felmelegítjük, amíg a méz el nem olvad, beletesszük a sót, borsot, összezúzott fokhagymát. A megtisztított csirkecombokat megkenjük a mézes páccal, tepsibe vagy tűzálló tálba tesszük. Rárakjuk a narancsot és a hagymát, majd betesszük a sütőbe sülni. Időnként a húsokat megforgatjuk, és a sült szaftjával meglocsoljuk. Tálalás előtt megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A narancsos csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook