Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Narancskrémmel töltött gesztenyerolád recept

Narancskrémmel töltött gesztenyerolád recept

Elkészítési idő 40 perc

A Narancskrémmel töltött gesztenyerolád hozzávalói:
3 csomag gesztenyepüre
2 evőkanál liszt
1 dl tej
5 dkg margarin
5 dkg porcukor
2 db narancs
Tetejére: csokimáz vagy tortabevonó


A Narancskrémmel töltött gesztenyerolád elkészítési módja:
A narancsok héját lereszelem. Az egyik narancs levét kifacsarom,a másikat lehártyázom,a húsát felaprítom. A narancskrémhez lisztből, tejből, narancsléből besamelt főzök,ha kihűlt,kanalanként belekeverem az előre habossá kevert margarin +cukor+narancshéj krémbe.Ha nem állna össze újból felteszem főzni. Végül belekeverem a narancs húsát is.A gesztenyepürét összekeverem,majd egy folpack-on vizes kézzel kb.30x20 cm nagyságúra nyomkodom. A közepére csíkban elosztom a narancskrémet,és a folpack segítségével a gesztenyét feltekerem. Elkészítem a csokimázt(én tortabevonóval csináltam),megvárom míg megszilárdul a csoki a tetején,aztán óvatosan befóliázom,vigyázva,hogy ne túlságosan érjen a tésztához a folpack. 2 órára hűtőbe teszem,aztán fogyasztható.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A narancskrémmel töltött gesztenyerolád elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook