Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Naranccsal sült csirkecomb recept

Naranccsal sült csirkecomb recept

A Naranccsal sült csirkecomb hozzávalói:
4 egész csirkecomb
1 dl édes fehérbor
2 db narancs
vaj

bors


A Naranccsal sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat sózzuk borsozzuk,bekenjük alaposan vajjal,a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot. A fehérbort és a másik narancs kjfacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat,kb 1 órára hűtőbe tesszük.A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba tesszük,ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával. Előmelegített sütőben készre sütjük.A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a csirkét.


Kategória: Húsételek receptjei


A naranccsal sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook