Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyszőnyeg Kft. vélemények? fórum

Nagyszőnyeg Kft. vélemények? (tudásbázis)

12. atimi0101 (válaszként erre: 9. - Bozsu55)
jan. 20. 12:38
Megnéztem az értékeléseiket, azt írják több éve működnek és csak 30+ értékelésük van. Pont ezért lennék kíváncsi egy olyan emberre, aki tényleg rájuk bízott egy komolyabb darabot
11. atimi0101 (válaszként erre: 8. - Aileron44)
jan. 20. 12:32
Köszi, én is ebben bízom! Pont azért írtam ki a posztot, mert hátha valaki már próbálta őket, vagy tud ajánlani egy bevált helyet, ahol tényleg értenek a kényesebb darabokhoz is
10. atimi0101 (válaszként erre: 6. - Hpetra22)
jan. 20. 12:30
Pont azért kérdezősködöm, mert még keresem a befutót, és nem akarok mellényúlni. Egy sima futószőnyegnél én sem csinálnék belőle ügyet, de a drágább darabomat nem merem akárhova beadni
9. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Atimi0101)
jan. 20. 12:15
Milyen értékeléseik vannak? Dönts az alapján.
8. aileron44 (válaszként erre: 5. - Atimi0101)
jan. 20. 11:50
Sajnos nem ismerem a céget, de talán lesz akinek van valós tapasztalata velünk, vagy esetleg egy másikat :D
7. aileron44 (válaszként erre: 6. - Hpetra22)
jan. 20. 11:49
2 nagy szőnyeget én nem biztos , hogy szeretnék bárhová is elcipelni. Nem mindenkinek van autója amivel ezt meg tudja oldani.
6. hpetra22 (válaszként erre: 5. - Atimi0101)
jan. 20. 11:37
Most múltidő vagy még keresel? Vagy esetleg reklámozol? Én bevittem a szőnyegem a legközelebbi plázába, ahol sokszor jártam és ott láttam egy tisztítót és kész, nem pörgettem a témát napokig magamban, hogy jaj hova. Ha ide-oda szállítgatnak, az tutira többletköltség neked, arra számíthatsz.
5. atimi0101 (válaszként erre: 4. - Boldogabban)
jan. 20. 10:27
Persze, a közelség is szempont, de Budapesten olyan nagy a választék, hogy én inkább a megbízhatóságra mentem rá. Nekem például sokat számított, hogy náluk kint van a pontos cím (18. kerület), így tudom, hova viszik a szőnyegeket. Ahogy néztem, egész Budapesten szállítanak, szóval nekem így is kényelmesnek tűnik. Viszont annyira profinak tűnik minden az oldalukon, hogy kicsit tartok tőle, csak a marketing jó.
jan. 20. 09:57
Bocs, nem tudom hol van ez a tisztító, de az ember általában azt választja, ami közel van.
3. atimi0101 (válaszként erre: 2. - Angel.in.the.night)
jan. 20. 08:38
Igen köszönöm! Erre gondoltam.
2. Angel.in.the.night (válaszként erre: 1. - Atimi0101)
jan. 20. 07:57

Nem tudok segíteni, csak abban, h. nem működik így a linked, ahogy megadtad. Azt remélem ez a helyes link:

[link]

jan. 19. 22:39
Sziasztok! Megérett a lakásban a két nagy szőnyeg egy alapos tisztításra. Neten találtam az oldalt [link] és nagyon szimpatikus, amit írnak, meg a vélemények is jók, de pont emiatt vagyok kicsit bizalmatlan... Túl szépnek tűnik. Tényleg ilyen profik, vagy csak jó a marketingjük? Van egy drágább darabom is, azt nem szívesen adnám oda akárkinek. Aki vette már igénybe a szolgáltatásukat, meg volt elégedve? Köszi előre is!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook