Nagyon rossz érzés volt, hogy a gázszerelő lenézte a házunkat. :(( (beszélgetés)
Én ilyenkor ha olyan kedvemben vagyok megmondom, hogy az édesapám. És most is megcsinálná kiválóan, ingyen, de halott...
Nálunk Oroszországban olcsó nagyon. Igaz kevesebb az átlagbér, de úgy is. A németeknél most tízszer annyi, mint itt a gáz. De ahogyan a tévében mondták, lesz az hússzoros is a háború okán.
Igen. Ráadásul még Magyarországon is olcsóbb átlagban fával tüzelni.
Most van a szezon, ilyenkor nem érnek rá. Ha pofázik, vissza kell szólni. Be lehet kötni kéményt, hogy lehessen ilyen vészhelyzetek idején fűteni. Ahhoz nem is kell szakember, de nyáron kell csinálni. Ez csak tanács. Hiszen ha nem is idén, de jövőre az egekbe fog szökni a gáz ára.
Nem a házatokat nézte le csak bunkó volt. Egy fillért nem adtam volna neki pluszban.
Ők most kiskirályok, bejött a hideg, úgy gondolják, mindenki az ő talpukat nyalja sajnos.
A brassoi Bp-n volt, a többi Kistarcsán
Volt hogy gázost elhajtottam, bár a jó szerelő csak később ért rá
Nem szabad hagyni hogy a fejetekre nősön szövegben, de pénzben sem
Jön a fickó hogy ő megcsinálja et a munkát és mondja az árat. Kemény munka, elfogadtam az árat
Szerszámod /géped van? Az nincs. Akkormeg? Egy gépemet már tönkretettél
Adjak pénzt gépet bérelni. Akinek 2 anyja volt OK áll a munka, de hülye azért nem vagyok
Dehogy. Errefele nem divat és ha kérsz, a harmadával több árat számolnak. (Félreértés ne legyen, nekem nem A vállalkozókkal van bajom, egyideig párom is az volt, csak az ilyenekkel)
Nem voltam olyan helyzetben sajnos. Vidéken élünk és az egyetlen volt, aki két héten belül idetolta az arcát. :( Addig csak hideg vizünk volt. Netes oldala sincs lehúztam volna az értékeléssel, ismerősöknek körbeadtuk, hogy milyen volt.
Ne is törődj vele, nem a te hibád, hogy ő rajtad akar meggazdagodni. Nagyon elszaladt egyesekkel a ló, de lehet még ennek böjtje. Szégyellje ő magát, ne te!
Teszem hozzá, fodrásznál megvárom míg szépen lassan kiszámolja a visszajárót
Nem kell blokk, de jattott se várjon
Napokban voltam nyomdában
Persze hogy, nyomtatunk. Mikorra jöjjekl vissza, kérdeztem
Farmeros kösöntyűs tetkós hosszúkörmű csajóca felállt, üljön le mondta és várja meg, pedig munkában volt, nem a lábát lógázta
Na, neki adtam jattot nagyon szivesen
Ha akarod elkezdelek sértegetni csakhogy szokjad
Mi az hogy nem szóltál neki vissza? Rögtön kisebb lett volna az arca
Szerintem jegyezd meg, és soha ne hívd többet. Ha a neten is rajta van, írj hozzá egy megfelelő értékelést. Nem bosszúból, hanem hogy másokat megkímélj tőle, és közben lehet, hogy ő is észbe kap.
Egyébként jó, ha van egy rendes szerelő, akivel kapcsolatban vagy, és még akkor megkeresed, amikor nincs szükséged sürgős munkára. Mi például több mint húsz éve mindig ugyanazt a szerelőt hívjuk ki, ha van valami, és tudjuk, hogy számíthatunk rá. Ha nyugdíjba készül, akkor majd megkérdezzük, kit tud maga helyett ajánlani.
Remélhetőleg ha drága volt és bunkó legalább jó munkát végzett...
Még jó hogy lenézi, a gázszerelőből meg lehet milliárdos is
Nálunk a festő az én alumínium ketteslétrámat pancsolta össze. Drót súrolóval takarítottam.
Fodrászoknál ugyanez volt még pár éve is.:((
Azért az érdekelne számlát adott-e? Sajnos a legtöbb ilyen,nálam is volt aki tudta mit jön csinálni,mégsem hozott alkatrészt és még + ban elment érte ami megemelte a költséget.Aztán volt olyan akiben kellemesen csalodtam,gyorsan jött és profin dolgozott,pedig mondtak róla negatívat.A jelenlegi a tulajaim barátja és nagyon precíz.Sajnálom hogy így jártatok.Nem értem miért kell lenézni azt akinek dolgozik,gondolom a munkadíja sem volt kevés.
Szerintem igen, írtam, hogy lesett körbe a konyhán ilyen lenéző fejjel, már húzigálta a száját ahogy bejött és belátott.
Talán azért, mert gyors munka/sok pénzre számít előre, de ha meglátja, hogy gyorsan nem megy, akkor más a hibás.
Fikázás nálam is volt. Akkor még lehet csinálni mondtam neki. Mindjárt jó volt, és nem is értette mi a probléma ezzel.
Sokszor átéltem ezt én is. Kijön a szobafestő, a csőszerelő, a villanyszerelő, és ezzel kezdi: " Ki volt az a kétbalkezes pancser, aki ezt annak idején csinálta ? " Ez fikázás valami kötelező rítus lehet a szakiknál ..
Ezzel nem a házatokat nézte le, nagyképűen viselkedett maximum.
Értem, mindenki pénzből él. Csak szomorú, hogy ezzel a viselkedéssel van munkájuk, akinek sürgős tűri hogy pattog, káromkodik, vizslatja a házat. És a villany, gáz olyan, amihez kevés ember mer nyúlni, az én egyébként nagyon ügyes férjem se.... De tuti máskor inkább várunk másra.
Tényleg undorító. Azt is utálom, ha az előző szaki munkáját szidják, de ez az "ott tellett rá" ... Örüljön, neki, hogy ő hülyére keresi magát, ne nézzen le -, és főleg ne alázzon meg másokat. Különösen, ha fizető ügyfélről van szó.
Próbálj megnyugodni! Túl vagy rajta, és nem Benned van a hiba.
Vállalkozóknál más a matek. Sok évvel ezelőtti szomszédunk mondta, ha kivenné a vendéglős apja kasszájából az én egyhavi fizetésem összegét, észre sem venné. Csak lestünk.
Egyébként is tapló, bocs idézem, a román k anyját szidta az alkatrésznek, nem tudta elsőre mi a baj és telefonos segítséget kért. Ja és tegnap volt javítani padlófűtést, 300ezret fizettek, igaz ott tellett rá... Megalázó volt na. Annyit kérnek amit nem szégyellnek, mert nincsenek sokan és az ember inkább fizet, mint hogy fázzon.
Ennyiért? 😮 Elképesztő. Mi is észrevettük, hogy kis munkákra nincs vállalkozó. Még az sem, aki újságban hirdeti magát. Felhívtuk, hogy szúnyoghálót szeretnénk. Izgalomba jött, de mikor megtudta, hogy csak 1 db-ot, fél éve nem ér ide.
Fizetjük a kiszállási díjat is, nem mondhatja, hogy bukott. Egy fillért nem adnék ilyeneknek. Számlásan se, nemhogy anélkül.
További ajánlott fórumok: