Nagyon bízom benne, hogy életbe lép az új állami hitel és... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én 71 millót olvastam.
De még így is kedvezőbb, mint a banki hitelek.
Nekem pedig jóval kisebb összegre lenne szükségem, mint 50 millió.
Köszönöm szépen!
Vajon meddig lesz elérhető ez a lehetőség?
Egy picike lakást vagy házat szeretnék falun, kisvárosban."
Amikor én házat kerestem voltak nagyon olcsók is. Körbenéztem virtuálisan a faluban, körzeti orvos heti egyszer rendelt, szakrendelő sok kilométerre a városban. Szerinted ott milyen munkát találhattál volna
Ne csak azt nézd hogy megvehetsz-e valamit, hanem utána tudod-e élvezni, örülsz-e neki
Elméletileg fix a kamat. A garancia a szerződés lesz. De meg kell várni a végleges szöveget és hogy melyik bank hogy implementálja.
Egyébként semelyik hitel sem egykeresőre van optimalizálva, csak ez kb jelenleg épp a fele mint a "piaci" lakáshitelek.
Azt persze nem tudom mennyire reális veszély, hogy a közeljövőben 3% alá mennek a lakás célú hitelek.
30 millióra számolva, mert reálisan nézve kb ennyiért lehet már normális lakást vagy házat vásárolni, kell legyen 3 milla kp-nak és 25 éven keresztül 166.000 Ft törlesztő. Hát ez minden csak nem jó, és ki garantálja hogy tényleg nem változik a kamat? Senki! Mint ahogy eddig sem garantáltak semmit. Nem egy keresős hitelmodell.
Legyen szerencséd!
Ahogy megnyílik a lehetőség rögtön ugorj bele, mert szerintem villámgyorsan "beárazza" ezt is a piac.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Vannak itt nagyon jó pasik? :)))
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Azt szeretném megtudni, hogy a bedőlt hitelesek megsegítésére nyújtott állami garanciavállalás életbe lépett e már lletve hol intéződik? kös