Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nagyon bízom benne, hogy életbe lép az új állami hitel és... fórum

Nagyon bízom benne, hogy életbe lép az új állami hitel és... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

18. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 9. 07:48
Legyen úgy.
17. birebora (válaszként erre: 6. - Regin_a)
júl. 9. 07:46
Ez nagyon igaz.
16. zolo
júl. 8. 15:56
Valószínűleg az ingatlanra. Emelkedni fognak. Már most kezd el keresni. Kb 3 hónap meg találsz megfelelot. A hitel mindig rizikós volt. A Svájci hetelekrol gondolom hallottál. Az is igaz jobb a saját lakás hitelét fizetni mint az albérletet. Az soha nem lesz a tiéd. Vidéken tényleg olcsóbb az ingatlan. Viszont hátránya is van. Főleg a munkahelyek. Az jo ha vidéken laksz van autód. Azzal is számolj. Így minden egyszerűbb. Buszozastol nagyon el fog menni a kedved. Ott óránként vagy van ahol csak napi pár busz jár.
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Cimpi)
júl. 6. 20:04

Én 71 millót olvastam.

De még így is kedvezőbb, mint a banki hitelek.

Nekem pedig jóval kisebb összegre lenne szükségem, mint 50 millió.

14. globus (válaszként erre: 13. - Cimpi)
júl. 6. 15:21
Erre írtam a "talán"-t :)
13. cimpi (válaszként erre: 11. - Globus)
júl. 6. 15:18
Ahogy drágul minden,emelkednek a lakásárak is....tuti szép összeg lesz akkor is...
12. globus (válaszként erre: 11. - Globus)
júl. 6. 15:07
Eszembe jutott a Cséb 80. Annak idején drágának számított, de ma is 80 Ft/hó. Persze a kifizetése amortizálódott, egyenlő nullával. Talán lakás ára értékkövető marad.
11. globus (válaszként erre: 10. - Cimpi)
júl. 6. 14:52
Kérdés, hogy a futamidő alatt a havi törlesztő mennyit fog érni...most lehet, hogy sok, tíz év múlva aprópénz.
10. cimpi
júl. 6. 13:59
A tvben pont beszéltek róla,hogy nagy lutri....pld. 5o.milliós lakásnál 84.millió lesz megfizetve az új állami 3 %-osnál hitellel..!!
júl. 5. 20:29
Nem adtam ra kukoricát de légy óvatos.
júl. 5. 18:59

Köszönöm szépen!

Vajon meddig lesz elérhető ez a lehetőség?

7. globus (válaszként erre: 4. - Levarosbukta)
júl. 5. 17:40
Azért jó, ha van önrész is. Pucér fenékkel sosem lehetett ingatlant venni.
6. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 17:14

Egy picike lakást vagy házat szeretnék falun, kisvárosban."

Amikor én házat kerestem voltak nagyon olcsók is. Körbenéztem virtuálisan a faluban, körzeti orvos heti egyszer rendelt, szakrendelő sok kilométerre a városban. Szerinted ott milyen munkát találhattál volna

Ne csak azt nézd hogy megvehetsz-e valamit, hanem utána tudod-e élvezni, örülsz-e neki

5. timycat (válaszként erre: 4. - Levarosbukta)
júl. 5. 17:08

Elméletileg fix a kamat. A garancia a szerződés lesz. De meg kell várni a végleges szöveget és hogy melyik bank hogy implementálja.

Egyébként semelyik hitel sem egykeresőre van optimalizálva, csak ez kb jelenleg épp a fele mint a "piaci" lakáshitelek.

Azt persze nem tudom mennyire reális veszély, hogy a közeljövőben 3% alá mennek a lakás célú hitelek.

júl. 5. 15:47

[link]

30 millióra számolva, mert reálisan nézve kb ennyiért lehet már normális lakást vagy házat vásárolni, kell legyen 3 milla kp-nak és 25 éven keresztül 166.000 Ft törlesztő. Hát ez minden csak nem jó, és ki garantálja hogy tényleg nem változik a kamat? Senki! Mint ahogy eddig sem garantáltak semmit. Nem egy keresős hitelmodell.

3. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 14:29

Legyen szerencséd!

Ahogy megnyílik a lehetőség rögtön ugorj bele, mert szerintem villámgyorsan "beárazza" ezt is a piac.

2. Myra
júl. 5. 13:50
Sok sikert hozzá

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook