Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Nagyikám káposztás húsa recept

Nagyikám káposztás húsa recept

Elkészítési idő 100 perc

A Nagyikám káposztás húsa hozzávalói:
1 kg sertés comb
1 nagyobb vagy 2-3 kisebb fej fejeskáposzta
2 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
Pirospaprika

Bors
Őrölt fűszerkömény
Zsiradék
(Pörköltszaft kocka)


A Nagyikám káposztás húsa elkészítési módja:
Mivel nem mindenki szereti a savanyúkáposztát, ezért ez kifejezetten nekik ajánlott! Hagyományos módon odarakjuk a pörköltet a kockára vágott husiból. A káposzták külső leveleit leszedjük, a tozsáit kivesszük és felkockázzuk, majd a húshoz kavarjuk. Fűszerezzük és együtt puhára főzzük. Egyszerű és laktató kaja :)


Kategória: Egytálételek receptjei


A nagyikám káposztás húsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook